گزارش های منتشر شده در مجمع جهانی اقتصاد ادامه دارد و در آخرین گزارش، این مجمع بر روی میزان اعتماد مردان کشورهای مختلف به سیاستمداران آنها بررسی انجام داده است. WEF با مطرح کردن سوال “در کشور شما نرخ استاندارد اخلاقی سیاستمدران شما چگونه است؟” و بررسی پاسخ مردم به آنها امتیازدهی کردند؛ نمره 1 کمترین میزان اعتماد و نمره 7 بالاترین میزان اعتماد است. اگرچه که هیچ کشوری نتوانست نمره 7 را کسب کند، اما سنگاپور یک سال دیگر با امتیاز 6.4 نشان داد بالاترین میزان اعتماد مردم را دارد.
در این مطالعه با بررسی 34 کشور عضو OECD (سازمان همکاری و توسعه اقتصادی) که همه آنها از نظر اقتصادی توسعه یافته هستند، 11 کشوری که با وجود ثروتمند بودن آنها، سیاستمدارنشان کمترین میزان اعتماد مردم را داشتند مشخص شد. با هم نگاهی میاندازیم به این لیست:
11. پرتغال – 3.0
شهروندان پرتغالی بطور کلی طبق استانداردهای جهانی به سیاستمداران خود اعتماد دارند، اما بعد از اینکه در سال 2014 نخست وزیر پرتغال خوزه سوکراتس به اتهام فساد بازداشت شد، این اعتماد کمی لکه دارد شد.
10. اسلوونی – 2.6
این کشور هنوز هم با تغییر رژیم کمونیستی 20 سال پیش خود درگیر است. فساد در مدیریت مخارج عمومی کشور و دیگر شاخه ها به قشر کارگر و رفاه مالی مردم ضربه میزند.
9. چک – 2.6
سیاست چک در پی رسوایی که در سال 2013 روی داد به لرزه درآمد. در این سال پتر نکاس نخست وزیر وقت به جرم فساد مورد اتهام قرار گرفت و پس از تحقیقات بیشتر مجبور به استعفا شد.
8. لتونی – 2.5
مردم لتونی در اعتماد به سیاستمداران این کشور مشکل دارند، این میتواند بدلیل روابط نزدیک غیرواجب آنها با برخی از شرکت ها باشد. عده ای از مردم باور دارند که بودجه عمومی به صورت غیرقانونی و فاسد به این شرکت ها سوق داده میشود.
7. کره جنوبی – 2.5
اعتماد سیاسی در کره جنوبی با توجه به استانداردهای OECD بسیار کم است. غرق شدن کشتی MV Sewol در سال 2014 یکی از اصلی ترین دلایل این بی اعتمادی است. کلاس سیاسی کره پس از وقوع این فاجعه که نزدیک به 300 نفر کشته بر جای گذاشت به شدت مورد نکوهش قرار گرفت.
6. مجارستان – 2.5
نخست وزیر مجارستان، ویکتور اوربان پس از آنکه رفراندومی تحت عنوان “آیا با تصمیم اتحادیه اروپا مبنی بر اسکان اجباری مهاجران بدون موافقت مجلس موافقید یا خیر؟” برگزار کرد، توانست اعتمادی را از مردم مجارستان دریافت کند. اما همچنان میزان اعتماد مردم در این کشور به سیاستمداران بسیار پایین است.
5. لهستان – 2.4
مردم لهستان به سیاستمداران خود بدلیل عدم سازگاری و تعامل با شهروندان به طور منظم، اعتماد ندارند. حضور کمرنگ مردم در طول انتخابات این موضوع را به خوبی نشان میدهد.
4. اسپانیا – 2.4
اسپانیا دو انتخابات عمومی در چند سال اخیر داشته است. این کشور تقریباً تا سال 2016 یک دولت کارآمد نداشته است و یک انتخابات دیگر را تا پیش از پایان سال خواهیم دید. همه اینها نشان میدهد که اسپانیایی ها به سیاستمداران خود اعتماد ندارند.
3. یونان – 2.3
پس از سال ها ریاضت اقتصادی فلج کننده و وعده های پوشالی از سمت دولت، میتوان به روشنی دلیل عدم اعتماد مردم یونان به طبقه سیاسی این کشور را درک کرد.
2. اسلواکی – 2.2
فساد سیاسی یک مشکل بزرگ حل نشده در این کشور است. “رسوایی گوریلی” که در سال 2011 افشا شد به طور کلی اعتماد به سیاستمدارن، رهبران کسب و کار و بطور کلی مقامات رده بالا را که در ازادی قرادادهای خصوصی رشوه دریافت میکردند، از بین برد. این عدم اعتماد مردم اسلواکی کاملاً قابل درک است.
1. ایتالیا – 1.9
ایتالیا از زمان جنگ جهانی دوم تا کنون بیش از 60 دولت مختلف داشته است. محکومیت سیلویو برلوسکونی که چهار دوره نخست وزیر ایتالیا بوده است، به جرم تقلب های مالیاتی در سال 2013 بطور کلی ریشه های اعتماد مردم این کشور به سیاستمداران را از پایه متزلزل کرده است.
در این گزارش فارق از ثروت کشورها، سنگاپور، امارات متحده عربی، نروژ، نیوزلند، فنلاند، قطر، روآندا، لوکزامبورگ، سوئد و هلند در جایگاه اول تا دهم قراردارند. همچنین زیمباوه، ونزوئلا، بلیوی، پاراگوئه و برزیل پایین ترین جایگاه های این لیست را به خود اختصاص داده اند. بریتانیا با نمره 4.7 در جایگاه هفدهم، ایالت متحده با نمره 3.9 در جایگاه 40 ام و ایران با نمره 3.4 در جایگاه 52 ام قرار دارند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
بعضیا یا ادم کسین یا تو جامعه نیستن ولی هر چیزی اول و آخری داری یادتون باشه:emoji0…..
هعییی…..
اوه اوه چه دعوایی شده اینجا…:-o:-o
دوستان خیلی جوگیر نشین دوستان امنیت سیاسی و اخلاقی میان میکننتون تو گونی B-) B-) 😮
چی می گی =))
پسر اینجا همه شدن بسیجی :smiley1
فك كنم ليستش قديميه:smiley5
کدوم چهار درصد در زمن من از اونا می دوم اینجا با چند عالم بحث نمی کردم
بهتر من از سروکله زدن با ادم های دانشمند لذت نمی برم
شما احتمالاً از خودشونی که اینقدر طرفداری میکنی و از همه بد میگی ….
< بنفش،سبز،قرمز و ... همه بازی بیش نیست > از جایی دیگه آب میخوره برادر 😀
– مردم ایران از همه چیز عرب جماعت بیزارن و جنگ نمیخوان، شما خیلی دوست داری میتونی بری پیش برادران عربت در سوریه و عراق بجنگی.
باز خدا رو شکر تاریخ رو نمیشه عوض کرد، همه روزی به اشتباهشون پی میبرن!
تا اینجا که ما میبینیم هیچ کسی از شرایط راضی نیست(غیر از اون 4%) 96% < 4% $$$
اگه یکم مطالعه درست و حسابی داشتیو چشم و گوشت و باز میکردی دوروبرتو درست نگاه میکردی و صرفا از روی احساس حرف نمیزدی، شاید میشد باهات بحث کرد. در نتیجه بیخیال.
ایراد از خودته
یه چیز بگم این نظرات من رو با لحن نتد نخونین چون نوشته هست حالت انتقال پیام مشکل هست:-bd
اینار کسی بهم یاد نداده و من از بحث سیاسی حالم به هم می خوره چون همه تعصب دارن و کر میشن و قتی یه حرف راست و با سند بهشون میگی وقتی یکی یه شایعه به نفعشون بگن شادمیشن و شایعه پراکنی میکنن و دین یعنی سیاست و سیاست برای من دینه درزمن کدوم سه درصد ؟؟ در زمن شما پیام های من رو بخونین صد بار گفتم من پشت این دزد های بی پدر نیستم
اقای ام تی ام
اگه جوابت رو نمیدن معنیش این نیست که حرفت درسته یا منطق حرفت قویه. برو به همونجایی که اینا رو یادت دادن بگو من این حرفها رو زدم که فکر میکردم حرف دینه ولی به من گفتن “و اذا خاطبهم الجاهلون قالو سلاما”
برو بپرس اگه شما راست و درست میگید پس چرا سه درصد بیشتر نیستید.
خوب نیست آدم عمله اکله ی بابک زنجانی و بقیه ی دزدای بیت المال باشه.
مشقاتم بنویس بعد بیا سخت افزار
😀 بابا من که این لیستو نساختم بخون اولش رو
الان شما فک میکنی ایران در مقابل فروش نفت پول میگریه نه داداشم چون تحریمیم اونجا ذخیره میشه پولمون یعنی ببین این دولت داره با نفت چی میکنه یکی از دلایل فروش نفت زیاد انیکه عربستان تو فشار قرار بگیره و گرنه فروش انهمه نفت هیچ سرمایه ای به دولت نمیرسه و این امنیت هم به نفت وابسته و نفت تموم هم شه شاید یه کم سخت شه ولی از پانمیوفته برادر
ایران کی در اوج بوده کی زمان کوروش رو اگه میگی باشه چون اون مخوقع ایران مستقل و متحد بود اما بعدش چی شاههای کم عقل هوس پران با این اوج چی کردن ها از کوچک شدن ایران نگم از کشف حجاب نگم از هدر دادن نفت و منابع نگم از زندگی بردگانه نگم شما خودتو جای شاه نزار جای مردم طبقه پایین بزار دیدیم تو اوج ایران به قول شما تو روستا ها و شهر های کوچیک چی میگذشت اون اولا که رضاشاه اومد امریکا رو تحریم نفتی کرد شب بعد چنان ترسید که پستونک امریکا از دهنش جدا نمی شد می دونی با دادن ارمنستان و بخشی از اذربایجان شوروی قتل عام کرد مردمشو افتخا و لذت از این دولتها دست شاه و پاچه خوار های اطرافشه نه مردم عادی و عوام درزمن دیگه هیچ شاهی تو ایران حکومت نخواهد کرد ااز این حکومتا دوس داری برو عربستان لذت ببر از محرومی و بدبختی مردمش لذت ببر
اره برای پاچه خوارها و درباری ها خوب بود چندین هزار سال ایران شاهنشاهی بوده نگا کن فقط ایران یه سوسک محسوب نمی شد از اقتصاد وابسته و مردم برده فکر می کنی اونها تکنلوژی روزشون رو به ایران میدادن ابرو و افتخار که هیچ زندگی راحتی نداشتی من خودم تو شهری زندگی میکنم که قبل از انقلاب چون مردم شهرم می تونستن مردم روستایی رو مسخره و سنگباران و تحریم میکردن روستا ها که هیچ امکاناتی نداشتن علم ساخت هیچی رو به ما نمی دادن چون نفت و معدن بود پول می گرفتن شما یه کشور یه کشور یه نظام تحت سلطه امریکا رو نام ببر که الانم راضی ان نام ببر فقط کشور های عرب رو نگو که به عقلشون شک دارم در زمن اینکه ما شیعه هستیم هم در نظر بگیر بهت قول میدم دیگه هیچ شاهی تو ایران نمی تونه بیاد مگر اینکه همه مردم مرده باشن بعد پیروزی انقلاب دیگه مردم حساب کار دستشون اومده شما هم خیلی اذیت می شی از ایران برو ایران کشور موعودی هست جنگ هم دیر یا زود اتفاق می افتد
یه چیز خوب این سختی ها و تحریم ها اینکه امریکا انقدر سخت تحریم کرده که زمان جنگ ایران با عربستان یا اسراییل از این سختر نمی شه و مردم اماده هستن هرچند به نظرم این تحریم ها برای امتحان ایران بود مشکلی که الان ایران داره خودزنی مردم هست من پشت این دولت رو نمی گیرم و واقعن هم ازش متنفرم از رئیسش و وزیراش که نمی دونن چی کار میکنن می خوام بگم به نفع ماست پشت نظام باشیم چون کشور های غربی دلی برا شیعه اثناعشری نمی سوزن هدف اونها نابودی ماست چون می دونن فقط ما می تونیم نابود کنیم نظامشون رو
امنیت یعنی زمانی یه کشور بخواد بهت بزنه خودت بتونتی خدوتو نگه داری قبلا دیدیم حامیامون هر وقت دلشون می خواست پستونکو از شاهای ایران می گرفتن رضا خان خوشهال که خیالش راهت بود با خرید سلاح و ناو و هواپیما ایران رو قوی تر کردن تمام هواپیماهاش و ناو هاش روز اول از کار انداختن درزمن میدونی مردم حتی تو امریکا چه قدر وحشت دارن ار داعش با اینکهه اونور دنیان و چه قدر امنیت دارن هر شهر چند محله و هر محلشون رو گنگسترا کنترل میکنن پلیس ترسوشون ازت بترسه می زنه از پلیس هم میترسن از زدن حرف های سیاسی افشاگرایانه میترسن چون اعقبت خیلی هاشون نامشخصه
حقمون آخر جایگاه بود! جالبه دومین کشور اماراته! شیخ زاید دیدگاههایی نزدیک به شاه ما داشت…
دمتون گرم خیلی خندیدم =))=))
بخدا ایران باید بین 1 تا5 میبود
ای ابله جیره خور.جایگاه ایران باید 200 باشه نه 52
جهت اطلاعت، دولت ها و احزاب همشون زیر نظر نظام هستند. 😀
با کمی مطالعه حقیقی متوجه میشید ایران در چه زمانی در اوج بوده.
امنیت هم فقط تا زمان تمام شدن نفت و گاز پایداره.
رتبه52 یکم عجیب نیست ؟؟!
ی جای کار ایراد داره!
دوست عزیز با خودت چند چندی ؟ میتونین امنیت رو برای ما تعریف کنین تا ما هم بدونیم و بعد ببینیم امنیت داریم یا نه ؟
حرف بی منطق نزن همون شاه اگه بود الانحسرت زندگی خوب رونمیخوردیم ها رونمیخوردیم ببین چقدر خار شدیم با این دزدهای دولتی
اره تو راست میگی.به حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه.
اکثرا کشورهای جدا شده از شوروی سابق هستند که طی فرایند هایی شبیه به کشور ما داره کشورشون به سمت خصوصی سازی پیش میره( جرکت از سوسیال به امپریال) که یه عده خاص منفعت بالا کسب میکنن علاوه بر این مردمشون با فلسفه برابری کمونیسم بزرگ شدن و نمی تونن تبعیض و اختلاف طبقاتی نظام امپریال رو بپذیرن و به همین دلیل و رانت و فساد بالا مردم به مسئولین بی اعتماد شدن.
خصوصی سازی نباید با بخشش بیت المال و اموال عمومی به معلوم الحال ها صورت بگیره ، اگه خصوصی سازی و بها دادن به بخش خصوصی این باشه که عده ای از رانت و … مال و اموال عمومی رو صاحب بشن و بر گرده مردم سوار بشن، میخوام که صد سال سیاه نباشه
تو کشور ما هم بخاطر عرق ملی و تدین مردم هست که اعتماد هنوز وجود داره وگرنه با این وضع فساد و تبعیض و رانت و … اگر این تدین و عرق نبود( که البته در حال رنگ باختن ه) ما در همون مکان اولی که دوستان میگن بودیم
از شما عالمان و دانشمندان برجسته خیلی تشکر میکنم در باره نظرات فوق کارشناسانتون اما بهتره بدونین شاید احزاب و دولت ها قابل اعتماد نباشن اما این نظام نظام مردی و متحدی هست حتی احزاب که با هم درگیرن هدفی جز پیشرفت ایران ندارن دولت های شاهنشاهی که ابرو و افتخار رو از ایران گرفتن و مارو برده کشور های غربی کردن بهترن ؟ من نمیگم مشکلی نیست اما بهتر از این نظام کشوری نداره آزادی بیان و امنیت در این کشور موج میزنه
با اینکه بعضی کشورها مثل کره جنوبی مردمش در وضع خوبی بسر میبرن ولی خب بازم بی اعتمادن
بنظرم باید ایران اول میشد/-) البته همین انتظار هم میرفت:emoji0
منم همینطور:-))
خیلی خنده داره ایران رتبه 52 !!!!!!! به نظرم ایران باید اول می شد .
مثلا تو ایران یکی خیلی شیک و مجلسی حقوق 83 میلیون ماهانه میگیره !
یعنی به عبارتی حقوق 118 نفر (اعم از لیسانس یا فوق ) که با حقوق ماهانه 700 هزار تومان راضی
هستند کار کنند رو یکجا می گرفته !
این هم اعتماد ما !
ایران
منفی هفت به توان n
بس که پاک و سالم هستند حد نهایت اعتماد سازی دارند .
برای همین نه اختلاس و نه زیر میزی و …………….. هیچ وقت
اتفاق نمیافته
اینجا همه اعتماد به سقف دارند :-q
ایرن هم در صدر جدول اعتماد قرار داره!
انتظار داشتم رتبه 1 ایران باشه :smiley0
ببینید با عتماد ملت چه کردند کشور رفت تو 52 وایستاده!
فکر نکنم سیو چند سال پیش اینجور بود!
البته باز زیاد بد هم نیست میشد بدترش هم متصور شد.:l