ماژول های پردازشی Raspberry Pi که منجر به تولید مینی کامپیوترهای کاربردی-آموزشی می شوند، از طرفداران بسیاری برخوردار هستند. این محصولات عموما از پردازنده های معماری ARM بهره می برند و توان پردازشی آنها می تواند عملکردی برابر با نیروی مورد نیاز نرم افزارهای رومزه و مولتی مدیا را فراهم سازد. دومین ویژگی مقبول آنها در قیمت نسبتا پایین و قابلیت تهیه آن برای تمامی کاربران است. لازم به ذکر است که Raspberry Pi ها در بازار ایران نیز موجود هستند.
دفتر شرکت NEC در آلمان به تازگی خبر از تولید یک محصول جدید بر پایه مینی کامپیوترهای Raspberry Pi داده است. NEC در حال برنامه ریزی برای یک محصول ماژولار بر پایه ماژول های Raspberry Pi است. نمایشگرهایی در ابعاد نسبتا بزرگ (40 اینچ و احتمالا بزرگتر) که در بخشی از آنها ماژول های کوچک Raspberry Pi نصب شده و به عنوان یک کامپیوتر ساده عمل می کنند. این محصول به نوعی یک All In One است که می تواند تمام کامپیوتر آن را به آسانی تعویض کرد. ماژول های Raspberry Pi عموما دارای مصارف آموزشی-تحقیقاتی هستند، با این وجود مدل هایی از آن مانند Raspberry Pi 3 از قابلیت های مناسب در زمینه پردازش و شبکه بهره می برند.
این محصول به یک پردازنده 4 هسته با توان 1.2 گیگاهرتز مجهز شده است. این محصول توانایی های خود در زمینه اینترنت اشیاء را به اثبات رسانده و می تواند در تولید یک محصول خوش قیمت و کاربردی موثر واقع شود. کمپانی Raspberry Pi نیز با اعلام خرسندی از تولید چنین محصولی گفت: در ابتدا مینی کامپیوترهای Raspberry Pi را تنها با هدف آموزش و پژوهش تولید نمودیم اما به زودی متوجه قابلیت های افزون آن شده و مدل هایی دیگری را تولید نمودیم. هم اینک بیش از 10 میلیون دستتگاه از ماژول های Raspberry Pi فروخته شده است. نمایشگرهای NEC که از این کامپیوترهای بهره می برند، در ژانویه سال 2017 در بازار خواهند بود.
توو ایران هم شرکتهای زیادی روی این Raspberry Pi کار میکنن:-bd
خوبه:-bd