1ـ www.convertfiles.com
در اين سايت ميتوانيد هر نوع فايل در يک رده مشخص (صوتي، تصويري، سند کاغذي و …) را به انواع ديگر آن در همان رده به صورت آنلاين و رايگان تبديل کنيد.
2ـ www.iiketab.com
سايت آيآي كتاب در تابستان سال 1381 با اهداف زير فعاليت خود را آغاز کرد.
1ـ گسترش فروش محصولات فرهنگي شامل كتاب، نرمافزار و نشريات مختلف
2ـ ايجاد امكان دسترسي آسان و سريع به يك بانك اطلاعاتي كامل از محصولات فرهنگي.
3ـ اعتماد به مشتريان و خريداران كالاهاي فرهنگي از يكسو و ايجاد ارتباط متقابل بين متقاضيان كالاهاي فرهنگي و توليدكنندگان از سوي ديگر در جهت گسترش فرهنگ كتابخواني.
بدون شك پيگيري اهداف فوق و تلاش در جهت دستيابي به آنها امكانات و ارادة فوقالعادهاي را ميطلبد كه جز با همكاري و همدلي مجموعة دستاندركاران و توليدكنندگان كالاهاي فرهنگي ميسر نميشود. ما نه در صدد انجام كاري غيرواقعي و خارج از مناسبات و روابط نهادينه شده و موجود در جامعه ايراني خود هستيم و نه در پيهدفي كهنه و تكراري.
بلكه هدف ما استفاده از فناوریهاي ارتباطي جديد با شرايط و واقعيات جامعه در جهت رسيدن به اهداف مورد نظر خودمان در جهت فروش هرچه بيشتر كتاب و ساير كالاهاي فرهنگي است. عمده سعي ما بر اين اصل استوار است كه اطلاعات را از طريق جديدترين سيستمها و فناوریهاي اطلاعاتي ارائه كرده و در مقابل سيستم فروش خود را بصورت تلفيقي از روشهاي الكترونيكي و دستي برقرار سازيم.
بيشك با پيشرفت امكانات و مبادلات تجارت الكترونيكي در ايران و بسترسازيهاي لازم، حركت ما به سمت روشهاي كاملاً الكترونيكي با شتاب بيشتري صورت خواهد گرفت. در هر حال ما بيشتر به هدف اصلي خود يعني ارائه هر چه بيشتر اطلاعات و امكان تعادل مطمئنتر و امكان خريد راحتتر و آسانتر ميانديشيم تا به وسيله و چگونگي اين تعادل. در رسيدن به اهدافمان، مجموعهاي از ناشرين و دستاندركاران چاپ و نشر، توليدكنندگان نرمافزار و سردبيران محترم مجلات به ياري ما شتافتهاند كه به طرق مختلف اسامي آنها در بخشهاي مختلف درج شده است.
3ـ www.partoschool.org
روزی روزگاری مردی بود که از دیدن رنج دیگران رنج میبرد. دیدن انزوا و تنهایی آنهایی که صدایی نداشتند برای او قابل تحمل نبود و با دیدن غم آنها به فکر پیدا کردن راه حلی برای شنیده شدنشان افتاد. او باور داشت که همه حق شنیده شدن دارند حتی آنهایی که هیچ صدایی برای حرف زدن ندارند. برای همین در کودکستانی که در سال ۱۳۰۳ با نام «باغچه اطفال» در تبریز تاسیس کرده بود سه کودک کر و لال را بصورت رایگان ثبت نام کرد تا راه شنیده شدن و شنیدن حرفهای تازه از طریق سوادآموزی را به آنها نیز یاد دهد.
با وجود مخالفتهای شدید و جدی اطرافیان و نظرات مایوسانهای که از در و همسایه نصیبش شده بود آموزش سواد به این سه کودک را، که مادرزاد کرولال بودند، آغاز کرد. وقتی بعد از شش ماه برای اولین بار در جشنی صدای تازه این سه دانش آموز کر و لال را به معرض نمایش برای فرهنگیان و دانشمندان تبریز و علمای خارجی و اعضای کنسولگریها گذاشت صدای شور و تشویق از هر گوشه باغچهاش بلند شد. با دیدن نوشتههای این کودکان روی تخته سیاه کوچک باغچه اطفال همه فهمیدند که برداشتن دردی از دوش انسانها تنها به نگاهی نو، ایدهای خلاق و بکر و ارادهای آهنین احتیاج دارد و هیچ مال و ثروتی جایگزین این اراده و خلاقیت نمیشود.
تلاش و پایمردی باغچهبان در این مدرسه و راهکارهای نوینی که برای بهبود شرایط کودکان ناشنوا ایجاد میکرد سرانجام موجب شد تا از اول سال ۱۳۴۵ خورشیدی کد بودجه ای در بودجه کل کشور به نام آن دبستان ثبت شود و مدرسه را برای همیشه ماندگار کند. ما نیز در مدرسه پرتو همچون جبار باغچهبان – و همه آنان که با عملی کردن ایدههای نوینشان به درمان درهای اجتماع پرداختند – باورداریم که یک فکر و ایده زیبا میتواند پرتویی باشد که دنیای تاریک و تنهای کسانی را روشن کند و جهانمان را به جایی زیباتر برای زندگی تغییر دهد.
خدمات اجتماعی و کارهای خیریه بخشی از فرهنگ غنی ملی و مذهبی ما ایرانیان است. اما آنچه از زندگی باغچهبان ایرانی و تجربیات دیگر بزرگان سراسر دنیا باید آموخت شیوه یافتن نگاهی نو، سازماندهی دقیق، مدیریت موثر و استقلال اقتصادی این خدمات اجتماعیست که باعث ماندگار شدن و پایداریشان میگردد.
به همین منظور مدرسه پرتو با اقدام به آموزش چنین مهارتهایی با الهام از جدیدترین شیوههای بین المللی در زمینه ارائه و استقرار خدمات اجتماعی توسط بخش خصوصی کردهاست. این شیوهها که امروزه تحت عنوان کارآفرینی اجتماعی در سراسر دنیا رواج یافتهاند به نوعی استفاده از بهترین شیوههای دنیای تجارت در ارائه خدمات اجتماعی در همه زمینهها اعم از فقرزدایی، بهداشت، آموزش، محیط زیست و غیره شناخته شده اند. این آموزشکده مجازی قصد دارد تا با ارائه دورههای آموزشی آنلاین و کاربردی به معرفی بهترین استراتژیهای مدیریتی، کارگروهی، و استقلال مالی موسسات خدمات اجتماعی در سراسر دنیا بپردازد و با ایجاد شبکهای از متخصصان کارآفرینی اجتماعی با نگاهی علمی و بهروز حوزه خدمات اجتماعی و فعالیتهای خیریه توسط بخش خصوصی را گسترش دهد.
مدرسه پرتو پروژهایست که توسط گروهی از متخصصان موسسه بینالمللی آسیا—اروپا (بنیاد اورسیا) راهاندازی شده است. بنیاد اورسیا بنیانگذار بسیاری از پروژههای توسعهای و آموزشی در زمینهی کارآفرینی اجتماعی و توسعه خدمات اجتماعی در کشورهای آسیای میانه، قفقاز و خاورمیانه است که به گسترش دانش و تجربیات کارآفرینی اجتماعی در سطح بین المللی میپردازد. امید که مدرسه پرتو بتواند روشنی بخش باغچههایی تازه برای رشد و شکوفایی کشورمان باشد.
4ـ www.prblog.blogfa.com
جناب آقاي حسين امامي داراي دکتراي ارتباطات هستند و وبلاگشان يکي از وبلاگهاي برتر در زمينه توليد محتوا در حوزه ارتباطات است. ديدن وبلاگ ايشان براي علاقهمندان به رسانههاي نوين خالي از لطف نخواهد بود. به نقل از ايشان:
در حال انجام تز دکتری علوم ارتباطات هستم و علاقمند به مباحث فناوری و رسانه های نوین. موضوع تزم وب 2 و شبکه های اجتماعی است. دروس مرتبط با روزنامه نگاری، روابط عمومی و رسانه را در دانشگاه و سازمانها تدریس میکنم. این وبلاگ عمدتا با رویکردی علمی و کاربردی به علوم ارتباطات میپردازد.
5ـ www.rawabetomomi.blogfa.com
جناب آقاي شفيع بهراميان هم يکي ديگر از اساتيد با ذوق و به روز در حوزه روابط عمومي کشور عزيزمان هستند، مشاهده وبلاگ ايشان به افراد شاغل در حوزه روابط عمومي و دانشجويان آن رشته شديداً توصيه ميشود. به نقل از خودشان:
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست / هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود / صحنه پیوسته به جاست / خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.
جهان امروز متاثر از دو پدیده ای است که تمام جوانب و زوایای حیات بشری ما را تحت تاثیر خود قرار داده. تکنولوژی اطلاعات و مقوله ارتباطات، نویدبخش زندگی نوینی بر پایه های تمدن و فرهنگ تاریخی بشر و آغازگر عصر جدیدی است که درآن “انسان دیجیتال” معرف زندگی اجتماعی در این کره خاکی خواهد بود.
آماده نمودن اذهان بشر امروز، بالاخص در کشورهای در حال گذار به توسعه امری در این رابطه لازم اما سخت و دشوار است. این وبلاگ وظیفه خود می داند در دنیایی که یه عصر “انفجار اطلاعات” ملقب گشته ،در حوزه ارتباطات و روابط عمومی به اندازه وسع خویش، معرفی دانشها و ابزارهای نوین این رشته (ارتباطات) را مورد اهتمام خود قرار دهد، با این امید که بتواند در راه اعتلای آگاهی و دانستن، دین خویش را به جامعه مجازی روابط عمومی و ارتباطات اجتماعی ادا نماید.
شفیع بهرامیان، متولد شهر سیب و گیلاس ( اشنویه) واقع بر کرانه مثلث مرزی ایران-عراق و ترکیه. دانش آموخته کارشناسی و ارشد علوم ارتباطات اجتماعی ( 81- 1375 ) از دانشگاه علامه طباطبایی. وب نوشتنم سنگ صبوری است برای دل گفته ها و دلنوشت هایم و نه چیزی بیش از آن! همین و بس!
6ـ www.soundsofmychildhood.com
صداي کودکي من، صداي کودکي همه ما دهه 50 و 60 اي هاست. از صداي کارتونهاي کودکي ما “فوتباليستها” گرفته تا صداي گرم استاد جلال مقامي مجري برنامه خاطره انگيز ديدنيها در اين سايت براي دانلود وجود دارد. حتي شما میتوانید صدای مورد نظر خود را در وبسایت ضبط کنید، آن را از یوتیوب استخراج کنید، یا فایل صوتی خود را مستقیماً بارگذاری کنید. اين سايت بي نظير خاطره انگيز را هرگز از دست ندهيد.
7ـ www.testyourvocab.com
در اين سايت هم ميتوانيد دايره لغات انگليسي خود را بسنجيد و متوجه بشيد در چه سطحي قرار داريد.
دیدگاهتان را بنویسید