بر هیچکس پوشیده نیست که تاثیر فناوری بر روی زندگی انسان ها بسیار زیاد بوده است که این تاثیر از اغلب جهات مثبت بوده است و کارها را بشریت بسیار ساده کرده است. اما مانند هر چیز دیگری، فناوری نیز با تمامی زیبایی هایی که دارد میتواند بسیار خطرناک و زیان آور باشد. در 24 دسامبر سال 2014 زندگی برای خانواده ی Modiasette برای همیشه تغییر کرد چرا که در این روز آنها Moriah، دختر 5 ساله ی خود را در یک سانحه ی رانندگی دلخراش از دست دادند. این خانواده در آن روز به دلیل وجود ترافیک، در حال رانندگی با سرعت پائینی بودند که پسری 20 ساله با سرعت 65 مایل در ساعت ( حدودا 100 کیلومتر در ساعت ) با خودروی خود به ماشین خانواده ی Modiasette برخورد میکند. سوال اینجاست که چرا این جوان که نام آن را نیز ذکر نکرده اند، متوجه ماشین های روبروی خود و ترافیک نشده است و سرعت خود را کاهش نداده است؟ جواب این سوال این است که راننده ی جوان در حال مکالمه ی تصویری از طریق فیس تام بر روی گوشی آیفون 6 خود بوده است و پس از تصادف و رسیدن پلیس، آنها متوجه میشود که تماس همچنان برقرار است و اپلیکیشن فیس تام نیز در حال اجرا است.
حال در شکایتی که آقا و خانم Modiasette صورت داده اند، اپل به عنوان مدعی علیه شناخته شده است و کوپرتینویی ها به این متهم شده اند که چرا نباید اپلیکیشن فیس تایم دارای یک ویژگی برای قفل کردن باشد تا در زمان رانندگی امکان استفاده از آن وجود نداشته باشد. اپل در حال حاضر پتنتی را بدین منظور به ثبت رسانده است اما هنوز به مرحله ی اجرا در نیآمده است و در این شکایت، گوشی آیفون 6 اپل ناقص و معیوب خوانده شده است و در این شکایت سعی شده است تا گناه اپل و راننده ی بی احتیاط به دلیل عدم وجود ویژگی قفل کردن فیس تام هنگام رانندگی یکسان عنوان شود. البته در این شکایت خانواده ی Modiasette به دنبال این نیستند که اپل را مجبور به اضافه کردن ویژگی قفل کردن به فیس تایم کنند و با این شکایت به دنبال دریافت خسارت های وارد شده و دریافت هزینه های دارو و درمان و دیگر خسارت هایی هستند که دادگاه ممکن است اپل را وادار به پرداخت کند. جالب است که بدانید در تگزاس قانونی برای منع رانندگی حین تماس برای افراد بالای 18 سال در بزرگراه ها وجود ندارد. به هر حال این خانواده متوجه شده اند که نمیتوانند از یک جوان 20 ساله خسارت زیادی دریافت کنند و طبیعتا اپل گزینه ی بهتری برای دریافت غرامت است.
این تنها نمونه ای از زیان هایی که است که فناوری میتواند به زندگی انسان ها وارد کند و مطمئنا موارد مشابه بسیاری هستند که با چنین اتفاقاتی، زندگی دیگران را تحت الشعاع قرار داده اند. البته به هیچ عنوان نمیتوان بی دقتی راننده را در این حادثه توجیه کرد. شاید اینگونه خبر ها تلنگری باشند برای کسانی که هنوز قانون منع مکالمه ی تلفنی هنگام رانندگی را جدی نمیگیرند.
چند روز پیش یه پراید زد به پام. پام درد گرفت. سپرش خیلی سفت بود.
بنظرتون از سایپا شکایت کنم؟
بله
برو بابا مسخره ها خود پدر. بچه معلوم نیست چند بار پشت فرمان حرف زده حالا مثلا این برنامه از کجا میخواست بفهمه طرف توی رانندگی چند تا برنامه میشناسید که همچین قابلیت داشته باشن؟ این یارو سد درصد میخواد از ترحم شرکت اپل استفاده کنه یه جوری پول بگیره
/-)/-)
مردم خارج چقدر بی جنبن:(
بخاطر خطای انسانی راننده . اپل رو مقصر میدونن
حالا اینجا ماشین خود ب خود اتیش میگیره و ب خاطر ضعف اسکلت بدنه تو تصادف ها سرنشین و ماشین باهم کتلت میشن هیجکس به خودروساز تو نمیگه:emoji0=))
میگن مردم ایران خونگرم هسن و هوای همو دارن همینه
اصن مرگ بر امریکاااااااا
لابد فردا هرکی بخاطر صحبت با تلفن تصادف کرد،سامسونگ و اپل و سونی و … باید خسارت بدن