دستیارهای صوتی تقریبا به یک عضو جدایی ناپذیر در گجت های قابل حمل خصوصا گوشی های هوشمند تبدیل شده اند و در حال حاضر اکثریت کمپانی هایی که در زمینه ی سیستم عامل و نرم افزار به طور جدی فعالیت میکنند دارای دستیار های اختصاصی خود هستند. از جمله دستیار های برتر میتوان به کورتانا از کمپانی مایکروسافت، سیری از شرکت اپل، الکسا از آمازون و Google Assistant کمپانی گوگل اشاره کرد که هر کدام نسبت به یکدیگر دارای نقاط قوت به خصوصی هستند. شرکت ها معمولا از دستیار های اختصاصی خود بر روی گجت های جدید استفاده میکنند که ممکن است این استفاده مانند سیری شرکت اپل به صورت انحصاری باشد یا مانند کورتانا برای دیگر پلتفرم ها مانند اندروید نیز قابل دسترس باشد. شرکت های بیشتری قصد دارند تا با توسعه ی دستیار دیجیتالی خود وارد این رقابت شوند. نوکیا احتمالا به زودی دستیاری به نام ویکی را معرفی خواهد کرد و شرکت سامسونگ نیز دستیار هوشمند Bixby را تائید کرده است. اما در حالی که گزارشی در این مورد منتشر نشده بود، روز گذشته شرکت تایوانی اچ تی سی همزمان با معرفی دستگاه های جدید ، از دستیار هوشمند صوتی خود نیز رونمایی کرد. این دستیار صوتی Sense Companion نام دارد که همراه فبلت جدید اچ تی سی با نام U Ultra معرفی شد و محتویات را در این دستگاه بر روی صفحه نمایش ثانویه ی آن به نمایش میگذارد. عملکرد این دستیار دیجیتالی مشابه دستیار گوگل و سیری است. در این مطلب نگاهی به شیوه ی کار و کاربرد های این دستیار صوتی خواهیم انداخت.
Sense Companion یک دستیار دیجیتالی مبتنی بر هوش مصنوعی است که از طریق صدای کاربر کنترل میشود و بر اساس هوش خود، پیشنهاد هایی را به کاربر میدهد که به بهبود زندگی روزمره ی آنها کمک میکند. در حالی که Sense Companin یک دستیار صوتی مستقل است، اچ تی سی آن را با Google Assistant ادغام کرده است بنابراین این دو رقابت مستقیمی با یکدیگر ندارند. بلکه به نوعی مکمل یکدیگر محسوب میشوند. اچ تی سی میگوید که دستیار صوتی جدیدش میتواند زمانی که امکان بارش برف وجود دارد به کاربر پیشنهاد پوشیدن لباس گرم را بدهد یا در صورتی که قصد مسافرت بلند مدتی را دارد همراه داشتن یک پاور بانک را به او یادآوری کند و همچنین میتواند زمانی که در مسیری هستید، رستورانی را برای صرف غذا به شما پیشنهاد دهد. این تنها نمونه هایی از کاربرد های Sense Companion و همچنین اچ تی سی اعلام کرده است که با این دستیار صوتی کاربر میتواند کنترل بیشتری بر روی زمان داشته باشد و از دستگاه خود استفاده ی کاربردی تری داشته باشد.
همچنین کمپانی تایوانی مدعی است که Sense Companion میتواند اعلاناتی را که شما علاقه ی بیشتری به آنها دارد را شناسایی کند و در آینده نمونه های مشابهی را برای شما به نمایش بگذارد. در واقع Sense Companion قابلیت این را دارد تا خود را با شما وفق دهد و اپلیکیشن ها را نیز با توجه به مقدار استفاده ی کاربر از آنها سازماندهی مجدد کند. این را پیش از این در فبلت میت 9 هواوی نیز مشاهده کرده بودیم. البته هنوز مشخص نیست که اچ تی سی دقیقا قصد دارد تا در چه بخش های دیگری از دستیار صوتی جدید خود استفاده کند اما این کمپانی اعلام کرده است که به توسعه ی این دستیار صوتی پس از عرضه ی آن ادامه خواهد داد بنابراین انتظار داریم تا در آینده کاربرد های بیشتری به Sense Companion اضافه شود.
همچنین دستیار هوشمند اچ تی سی بر روی فبلت جدید این کمپانی از 4 میکروفون این دستگاه استفاده میکند تا همیشه گوش به فرمان کاربر برای فعال شدن باشد، حتی زمانی که صفحه نمایش خاموش است. کاربر میتواند با فرمان صوتی پیامی را ارسال کند، هشدار ساعت زنگدار را متوقف کند، تماس دریافتی را پاسخ دهد یا رد کند و یا بدون دخالت دست مسیریابی را آغاز کند. علاوه بر این، Sense Companion این امکان را به کاربر میدهد تا قفل فبلت U Ultra را با صدای خود باز کند. نظر شما در مورد Sense Companion چیست؟
دیدگاهتان را بنویسید