بنیاد ملی بازیهای رایانهای در تلاش است تا آسیبهای ناشی از محصولات غیرمجاز را به والدین و مسئولان آموزشی منتقل کند.
عزم جدی برای آسیبشناسی بازیهای دیجیتال در مدارسبه گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان:خسرو کردمیهن رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانهای گفت: به منظور ارتقای سطح اطلاعات خانوادهها و دانشآموزان جلسهای را با رئیس انجمن و اولیا مربیان آموزش و پرورش داشتیم تا بتوانیم سطح اطلاعات دانشآموزان و اولیای آنها را در زمینه مضرات و مزایای بازیهای رایانهای بهبود بخشیم.
وی افزود: باتوجه به آمارهای آموزش و پرورش بیشاز 8 هزار نفر در سراسر کشور به طور نیمهرسمی با انجمن اولیا و مربیان همکاری میکنند که با همکاری این انجمن میتوانیم به میزان قابل توجهی سطح فرهنگسازی در حوزه بازی را در بین خانوادهها افزایش دهیم.
کردمیهن ادامه داد: در این راستا بنا شد تا با انتشار رسانه چاپی با نام «پیکپیوند» که حدود 350 هزار تیراژ سراسری دارد و اصلیترین مخاطبان آن خانوادههای دانشآموزان هستند، موارد مربوط به آسیبهای ناشی از بازیهای غیر مجاز به خانوادهها اطلاعرسانی شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون دو شماره از پیک پیوند به دست خانوادهها رسیده افزود: قرار است تا تفاهمنامهای بین ما و انجمن اولیا مربیان آموزشوپرورش منعقد شود تا همکاری بین این دو نهاد بهبود یابد.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانهای اظهار کرد: ما درادامه همکاریها قصد داریم تا اطلاعاتی را در قالب یک پکیج آماده کنیم و به دست همه اعضای انجمن و اولیا مربیان برسانیم.
کردمیهن افزود: در کنار این اقدامات تعاملاتی با بخش امورتربیتی آموزشوپروش داشتیم که قرار است تا مسئولان امور تربیتی نیز از آسیبهای ناشی از بازیهای رایانهای غیرمجاز آشنا شوند و آن را به دانشآموزان و والدین آنها انتقال دهند.
رئیس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز رایانهای اظهار کرد: با این هدف طی یک ماه گذشته جلسه مفصلی را با مسئولان امورتربیتی استان البرز داشتیم و در این جلسه همه موارد آسیبهای بازیهای غیر مجاز به آنها منتقل شد.
وی ادامه داد: در این راستا جلسه مفصل دیگری با مسئولان آموزشی بیرجند داشتیم و در این جلسه نیز توانستیم تا آسیبها بازیهای غیر مجاز را به شرکتکنندگان این جلسه که بالغبر 550 نفر بودند منتقل کنیم.
کردمیهن درپایان یادآور شد: ما پیش از این نیز جلسهای با مسئولان آموزشی استان آذربایجان غربی داشتیم و قرار است تا در بهمنماه نیز جلساتی را با مسئولان امورتربیتی استان سمنان داشته باشیم. این جلسات تا بهحال بسیار موثر بوده و تلاش میکنیم تا بعد از این هم جلسات موفقی را با مسئولان امورتربیتی سایر استانها تا پایان سال تحصیلی 95-96 داشته باشیم.
کاملا درسته
وقتی بچه 8،9 ساله Gta V بازی میکنه من دیگه حرفی ندارم:l:smiley0
موافقم.
سلام
یه چیزی هست تو ایران خیلی بد جا افتاده :
گیم برای بچه ها هست :-D:-D:l و به همین دلیل توجهی به رده سنی بازی نمیشه چون فکر می کنن همه گیم ها برای بچه ها هستن. :emoji8:emoji8:-o
متاسفانه والدین اصلا توجهی به رده سنی بازی هایی که برای بچه هاشون می خرن ندارن. بچه 8~9 ساله میره Call of Duty بازی می کنه. در صورتی که نسخه های مختلف این بازی رده سنی های مختلفی دارن که فکر کنم کمترینشون 14 یا 15 بوده و تا m یا 18 هم بعضی هاشون رفتن. معلومه که این بازی برای یه بچه طراحی نشده . ولی والدین به این مورد توجهی ندارن و تهش می گن بازی رو بچه ها اثر منفی داشته. معلومه که وقتی رده سنی رعایت نشه این مشکل به وجود میاد.
تو همین عکس مطلب هم اگه اشتباه نکنم بچه دومی داره Counter-Strike بازی می کنه که تو esrb یعنی (Entertainment Software Rating Board )رده m داره (17) و تو pegi برای 18 به بالا هست. معلومه این بازی برای یه بجه بده.
امیدوارم روی رده سنی بازی ها تاکید بیشتری بشه به جای این که بیان بگن بازی بده. درستش اینه که بگن هر بازی برای یه سنی ساخته شده و برای کمتر اون سن بده.;)
موفق باشید;););)