تصور کنید که موبایلتان فاقد اپلیکیشن باشد یا یک روز را بدون اینترنت بگذرانید. کار دشواریست؛ نه؟ امروزه زندگی ما به کمک تکنولوژی پیش میرود و ما در زندگی روزمره ی خود کاملاً به تکنولوژی تکیه کرده ایم. عادت کردن به موبایل و اپلیکیشن های مختلف و همچنین ورود تکنولوژی VR و AR، کار ما انسانها را بسیار راحت کرده است و اکنون وقت آن رسیده که ربات ها به کمک هوش مصنوعی بسیاری از کارها را به عهده بگیرند. تاکنون نرم افزارها، نقش عمده ای در کسب و کار و پیشرفت انسان ایفا کرده اند و خودکار شدن در هر زمینه سرعت کار را بالا برده و کارهای دستی را کم میکند که از این بابت از توسعه دهندگان نرم افزار سپاسگزاریم.
ربات ها جایگزین توسعه دهندگان
اکنون ماشین ها و ربات هایی هستند که خانه هایمان را تمیز میکنند، ماشین هایمان را میسازند و با افزایش فناوری در خیلی از موارد دیگر حضور دارند. این ربات ها و ماشین آلات نتیجه ی تلاش های مستمر توسعه دهندگان نرم افزار است. برای مثال واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و غیره، نشانه ی رشد در صنعت نرم افزار است. توسعه و تست نرم افزار، سریعترین راه پیشرفت تکنولوژی است و توسعه دهندگان نرم افزار، افراد بسیار باهوش و خلاقی هستند که نیاز های انسان را به خوبی درک و شناسایی میکنند و با ساخت نرم افزارهایی با جزییات بالا، مشکلات انسان را حل میکنند. بنابراین چه میشود اگر نرم افزار یا رباتی ساخته شود که به توسعه و تست نرم افزار بپردازد؟ آیا میتوان این مسئولیت را به عهده ی ربات ها گذاشت؟ آیا میتوان توسعه ی نرم افزار را به ماشین ها سپرد؟
Dev9 چیست؟
Dev9 یک شرکت توسعه نرم افزار است و به دنبال ایجاد راه حل های نرم افزاری بر مبنای تحویل مداوم است. تحویل مداوم، در واقع مجموعه ای از پروتکل ها است که برای توسعه ی نرم افزار های مختلف ارائه شده است. Dev9 تیمی 3 تا 8 نفره از توسعه دهندگان ماهر و خلاق تشکیل داده تا به کمک هوش مصنوعی بر روی توسعه ی نرم افزار های سفارشی کار کنند؛ که میتوان این نرم افزارها را ربات نیز نامید. این ایده که برنامه نویسی و خطایابی نرم افزار، توسط هوش مصنوعی و نرم افزارها انجام شود؛ سرعت کار را افزایش میدهد، میزان خطاها را کاهش داده و در نهایت کارهای دستی را از بین میبرد.
تاثیرات این ایده
امروزه بسیاری از شرکت های کار آفرینی در حال رشد، بر روی فناوری های اتوماسیون سرمایه گذاری میکنند و خواهان حذف نیروی انسانی هستند. این سرمایه گذاری در طولانی مدت نتیجه ی خوبی به همراه دارد و باعث کاهش هزینه ، خروجی کارآمد تر و همچنین سرعت بیشتر میشود. اتوماسیون کردن توسعه و تست نرم افزار به کمک هوش مصنوعی، سرمایه گذاری بر روی نیروهای انسانی را کاهش میدهد. همچنین اگر این ایده به مرحله ی اجرایی برسد؛ شرکت های زیادی تصمیم به تغییر روند خود در این زمینه خواهند گرفت؛ در نتیجه تاثیر عمده ای در اقتصاد این صنعت میگذارد.
دیگه یواش یواش به قول ایلان ماسک باید از هوش مصنوعی ترسید!
هیچی دیگه
قبلا میگفتند ربات ها کارهای دستی رو انجام بدن بجاش نیروی انسانی بره تو بخش های پزوهشی و ایده ای و نرم افزار ، ربات ها اونجا رو هم بگیرن دیگه شغلی برا آدم ها نمیمونه
یکی از ترس هایی که از آینده هوش مصنوعی هست همینه که هوش مصنوعی به جایی برسه که برا پیشرفت نیازی به انسان نباشه و یا شاید خود هوش مصنوعی به این نتیجه برسه که دیگه نیازی به وجود موجودی به اسم انسان نیست ، مثل خود ما انسان ها که چند پله از موجودات پیشین هوشمندتر بودیم و چه بلایی که سرشون نیاوردیم
مطمئنا کم هزینه تر ، پویا تر و سریع تر خواهد بود اما تکلیف نیروی انسانی بیکار چی میشه ؟؟؟!!