سال 2016 با تمام خوبی ها و بدی ها سال اینتل و انویدیا بود. پردازنده 6700k اینتل توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند و اعداد و ارقام جالبی را حتی در بخش اورکلاک به دست آورد و همینطور چیپ ست Z170 هم بخش زیادی از کامپیوترها را به خود اختصاص داد. طبق معمول اینتل خرسند از این بازار بی رقیبت، پردازنده و چیپ ست جدید خود را به بازار عرضه کرد اما پردازنده ها و چیپ ست های جدید اینتل بیشتر شبیه بی احترامی به کاربران بود تا یک بروزرسانی خوب. اما انویدیا با سیاست بهتری بازار را مدیریت کرد و کارت هایی با عملکرد عالی را وارد بازار کرد. هرچند با توجه به نبود رقیب قیمت کارت ها بالا بود اما زمانی که این شرکت کمی از سمت ای ام دی احساس خطر کرد قیمت های جهانی کارت های خود را به طور محسوسی پایین آورد تا باز هم دست رقیب را در بخش کارت گرافیک از پشت ببندد. با وجود بررسی کارت های مختلف انویدیا با برندهای گوناگون در سال 2016 توسط وب سایت سخت افزار مگ، این بار نوبت بررسی کارتی با برند جدید گیگابایت رسیده است. برندی که دیر از راه رسید اما زمانی که از راه رسید خود را قدرتمند نشان داد تا ثابت کند گیگابایت همان گیگابایت محبوب گذشته است.
معرفی
گیگابایت شرکتی است که در سال 1986 تاسیس شد و امروزه آن را می توان جزء بزرگترین تولید کنندگان کامپیوتر و لوازم جانبی آن دانست. محصولات این شرکت به کیفیت ساخت بالا و استقامت در شرایط سخت مشهور بودند. در این سالها گیگابایت با سبدی پر از محصولات به استقبال تکنولوژی و سخت افزار های جدید رفته است و شریک تجاری شرکت هایی همچون اینتل و AMD در کارنامه گیگابایت آن را تبدیل به غولی در تولید قطعات کرده است. امروزه این شرکت با تولید محصولاتی همچون مادربرد مبتنی بر پردازنده های اینتل و AMD، کارت گرافیک مبتنی بر کارت های NVIDIA و RADEON، لپ تاب، تبلت، کامپیوتر های کوچک یا MINI PC، کیس، پاور، کیبورد، موس و هدست توانسته است بازار خوبی را در سراسر جهان به دست آورد. از رده های معروف این شرکت می توان به G1 و XTREME GAMING اشاره کرد. و اما برند جدید AORUS که می توان آن را فرزند بی باک گیگابایت نامید. برندی که تازه در اول راه است و باید منتظر ماند و دید که گیگابایت این برند را چطور می پروراند.
معماری ساخت
کارت گرافیک های پاسکال بر اساس فناوری 16 نانومتری FinFET و توسط TSMC تولید می شوند. در این معماری شاهد پردازنده گرافیکی GP106، GP104 و GP102 هستیم. مدل GP106 در کارت GTX 1060 مورد استفاده قرار می گیرد که دارای 6 گیگابایت حافظه و 4400 میلیون ترانزیستور است. مدل GP104 در کارت های GTX 1070 و GTX 1080 به کار گرفته شده است که 8 گیگابایت حافظه دارد و از 7200 میلیون ترانزیستور استفاده می کند. کارت گرافیک GTX1080 Ti با سیلیکون GP102-350-A1 می تواند رابط حافظه 352 بیتی را در کنار 3584 هسته کودا و 11 گیگابایت حافظه در اختیار کاربر قرار دهد. همچنین این پردازنده گرافیک دارای 12000 میلیون ترانزیستور است و می تواند پهنای باندی حتی بالاتر از تایتان ایکس و 1080 تولید کند. استفاده از فناوری GDDR5X از موارد جذاب این کارت ها است که در کنار آن پشتیببانی از حداکثر حافظه 32 گیگابایت برای مدل های حرفه ای این معماری یعنی Tesla و Quadro و حداکثر حافظه 16 گیگابایت برای مدل های خانگی می تواند با تمام توان به یاری کاربران بشتابد.
نمای بیرونی و بسته بندی
رنگ زمینه جعبه همچنان تیره در نظر گرفته شده است اما دیگر از آن چهره آشنا در تصویر گری جعبه خبری نیست. طراحان تصویر سازی جعبه را بر اساس برند جدید انجام داده اند و به جای قرار گیری نوشته گیگابایت، نوشته و نشان AORUS که نمادی از عقاب است را درج کرده اند.
پشت جعبه در کنار نوشته و نشان محصول می توان توضیحاتی برای سیستم خنک کننده کارت، نورپردازی، پشتیبانی آسان از واقعیت مجازی، موتور نرم افزاری جدید و ساختار پنل I/O را مشاهده کرد.
در داخل جعبه کانکتور تبدیل برق، برچسب، سی دی درایور و راهنمای نصب قرار گرفته است.
طراحی و ساختار
بعد از بیرون آوردن کارت، با محصولی روبرو می شوید که با ابعاد 142×293×55 میلی متر خود، ترسناک تر از محصولات قبلی این شرکت جلوه می کند. این کارت در کنار سنگین وزن بودن، ابعاد بزرگی هم دارد به طوری که در زمان نصب لبه ی کارت به قفل اسلات ماژول حافظه برخورد می کرد. پیشنهاد می شود در صورت تهیه این کارت به طور جدی بروی محکم سازی آن بروی کیس وقت بگذارید و قبل از نصب هم 3 اسلات کیس را خالی کنید تا بتوانید این کارت را در کیس قرار دهید.
طراحی تقریباً متقارن در کنار استفاده از رنگ مشکی و نارنجی برای نوازش چشمان کاملا هوشمندانه ارزیابی می شود. طراحان برای این کارت سه فاکتور را در نظر گرفته اند تا بر اساس آن قلم خود را بروی کاغذ حرکت دهند. در درجه اول طراحان این کارت را برای خنک سازی بهتر بهینه کرده اند تا در کنار استفاده از پردازنده قدرتمند بتوانند تا حد ممکن حرارت ایجاد شده را به خوبی دفع کنند. نکته بعدی این است که طراحان زبان طراحی قبلی را هم تا حدی در نظر گرفتند تا شباهتهایی به کارت های اکستریم قبلی هم وجود داشته باشد. و نکته آخر اینکه به نورپردازی ارزش بسیار داده شده و سعی شده است برای جذابیت بیشتر کارت از نورپردازی هایی در نقاط مختلف استفاده شود. در نمای روبرو می توان سه فن را برای دفع حرارت پردازنده گرافیکی مشاهده کرد که در مرکز آن نورپردازی به شکل حرف X قرار گرفته است که به نشانه AORUS ختم میشود. برچسبی با طرح فلز برس خورده در بالا و پایین این نورپردازی قرار گرفته که بر جذابییت بصری آن افزوده است. پنل پلاستیکی مشکی رنگی که بروی کارت قرار گرفته است برای بیشترین میزان دمندگی هوا نقش خود را به خوبی ایفا می کند.
در نمای بالا طراحان هیجان مجموعه را حفظ کرده اند به طوری که در این نما می توان خطوط نارنجی را در کنار حجم های سه بعدی به همراه پنل نورپردازی RGB که مزین به نوشته و نشان AORUS شده است را مشاهده کرد. در کنار این پنل حجیم نوشته FAN STOP به چشم می خورد که در زمان فعالیت کم پردازنده گرافیکی و خاموش بودن فن ها، روشن می شود.
در کارت مرجع GTX 1080 شاهد یک سوکت برق 8 پین هستیم اما در محصول AORUS برای اعمال قدرت بیشتر، سیستم خنک کننده و نورپردازی، این کارت به دو سوکت 8 پین مجهز شده است است. در زیر هر سوکت، یک LED برای اطلاع از صحت اتصال برق به سوکت ها قرار گرفته شده است. نورپردازی این دیودها با رنگ سفید نشان از اتصال صحیح برق و رنگ قرمز آنها نشان از متصل نبودن یا مشکل در رساندن برق در این بخش دارد.
پنل I/O کارت دارای 3 پورت DP 1.4، یک پورت HDMI 2.0 و DVI-D می باشد که پشتیبانی از چند مانیتور را با رزولوشن بالا برای کاربر فراهم می کند. خروجی های در نظر گرفته شده منطقی و کامل هستند و چنانچه بخواهید از چند مانیتور و عینک واقعیت مجازی برای سیستم خود استفاده کنید، میتوانید به راحتی این کار را با چینش های زیر انجام دهید و یا اینکه مانیتور های خود را در کنار هم چیده و از نهایت رزولوشن 8K نهایت لذت را ببرید.
و اما گیگابایت به پورت های پنل I/O اکتفا نکرده و دو پورت HDMI 2.0 را در انتهای کارت قرار داده است تا هم دسترسی کاربر برای وصل کردن عینک های واقعیت مجازی راحت تر باشد و هم پنل I/O را بیش از حد شلوغ نکرده باشد.
پلات فلزی پشت کارت با رنگ مشکی و در راستای طراحی بدنه انجام شده است. بروی این پلات می توان نشان AORUS را با نورپردازی RGB و پلات مسی مشاهده کرد. طراحان بجای استفاده از حفره هایی با برش لیزری برای دفع حرارت، استفاده از پلاس مسی را در دستور کار خود قرار داده اند. این پلات با ساختاری که دارد بهترین گزینه برای دفع حرارت پردازنده گرافیکی است اما گیگابایت به این پلات بسنده نکرده و بروی آن خطوط برجسته ای را در نظر گرفته است تا با جریان پیدا کردن هوا در میان آنها، حرارت ایجاد شده بهتر دفع گردد. طراحی و ساختار این بخش را باید یکی از بهترین ساختار ها دانست، زیرا در کنار عملکرد خوب پلات ها برای محافظت از PCB و دفع بهتر حرارت، ظاهری جذاب تر را به این بخش از کارت بخشیده است. زمانی که شما کارت را بروی کیس می بندید تنها می توانید نمای پشت کارت را مشاهده کنید پس چه بهتر که این نما به چهره ای جذاب و نورپردازی RGB مزین شده باشد.
سخت افزار
مهمترین عامل خرید کارت های سفارشی در درجه اول خنک کننده بهتر است، در درجه دوم اورکلاک سخت افزار توسط شرکت تولید کننده است و در درجه سوم چهره ای بدور از فاندر ادیشن ها یا کارت های مرجع است. سخت افزاری که باعث شده است این کارت از عملکرد بی نظیری برخوردار باشد همان GP104 است که فرکانس های آن افزایش پیدا کرده است و شامل معماری ساخت 16 نانومتری، رابط حافظه 256 بیتی، حداقل فرکانس کاری 1759 مگاهرتز و حداکثر فرکانس کاری 1898 مگاهرتز در حالت گیمینگ، حداقل فرکانس کاری 1784 مگاهرتز و حداکثر فرکانس کاری 1936 مگاهرتز در حالت اورکلاک، 8 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5X با فرکانس 10206 مگاهرتز در حالت گیمینگ و 10400 مگاهرز در حالت اورکلاک، 2560 واحد سایه زنی، 7200 میلیون ترانزیستور، تعداد 160 واحد TMUs و 64 واحد ROPs و پهنای باند 320 گیگابایت در ثانیه است. هرچند این نکته گفتنش ضروری است که حداکثر فرکانس پردازنده گرافیکی بروی این کارت برابر با 2126 مگاهرتز است که در حالت اورکلاک می توان از این فرکانس به راحتی استفاده کرد. مصرف برق این کارت 226 وات است پس یادتان باشد از منبع تغذیه مناسبی برای آن استفاده کنید. البته در بخش سخت افزار متوجه شدیم که این کارت فرقی با برادران گذشته خود در رده اکستریم ندارد و تنها گیگابایت چهره و سیستم خنک کننده آن را بهبود بخشیده است تا شاید در کنار مشخصات مشابه بتواند عملکرد پایدارتر و خنک تری را در اختیار کاربران قرار دهد.
خنک کننده
این بخش همان قسمتی است که گیگابایت تمام تلاش خود را کرده است تا کارتی متفاوت را ارئه دهد. اول در مورد فن ها صحبت می کنیم. گیگابایت برای دمیدن هوای بهتر از یک سیستم نوآورانه استفاده کرده است. این سیستم خنک کننده در بخش فن ها شامل 3 فن 100 میلی متری بجای 3 فن 80 میلی متری است اما نکته جالب اینجا است که اگر طراحان فن های 100 میلی متری را کنار هم قرار می دادند با طول زیاد کارت مواجه می شدند که ممکن بود استفاده از کارت را برای کاربران با مشکل روبرو سازد.
در طراحی جدید، فن وسط به زیر دو فن اطراف رفته است تا هم از سه فن کارآمد استفاده شده باشد و هم طول کارت از آنچه باید باشد بیشتر نشود!. به گفته گیگابایت 3 فن 100 میلی متری کارایی تا 3 برابر بیشتر از فن های 80 میلی متری دارد. البته این تمام ماجرا نیست. فن وسط با جهت گردش مخالف دو فن دیگر فعالیت دارد تا جریان هوای بهتری را به سمت شبکه های آلومینیومی بفرستد. در کنار این موارد ساختار خود فن همانند گذشته با طراحی بال های باریکی بروی پره ها صورت گرفته است تا جریان دمیده شده با پایداری بهتری روبرو باشد و از تمرکز بیشتری در دفع حرارت سود ببرد. فن ها خود از دو توپی برای طول عمر بیشتر و تحمل بالاتر در برابر دما استفاده می کنند که این مورد می تواند در کنار بیکاری فن ها در زمان حرارت کم، طول عمر آنها را افزایش دهد.
در زیر فن ها شبکه های آلومینیومی این وظیفه را دارند تا حرارت انتقال یافته به وسیله 6 لوله مسی که خود تا 29 درصد از دفع حرارت پردازنده گرافیکی را بر دوش دارد، را به طور بهینه تری دفع کنند. این شبکه ها با پره هایی بزرگتر می توانند هوای خنک را بهتر در دل خود نگه دارند و حرارت ایجاد شده را با سرعت بیشتری دفع کنند. اگر در عکس دقت کنید قطعه ای فلزی را در بالای شبکه ها مشاهده می کنید. گیگابایت این قطعه اسفنجی را برای این قرار داده است تا فریم پلاستیکی به شبکه ها برخوردی نداشته باشد و از سر و صدای اضافه جلوگیری شود.
در پشت شبکه آلومینیومی پلات اصلی دفع حرارت قرار گرفته است. این پلات مسی اولین قطعه ای از سیستم خنک کننده است که حرارات تولید شده را به خود جذب می کند تا بتواند آن را به خوبی دفع کند. یکی از مزیت های این پلات این است که از ابعاد بزرگی بهره برده تا هم پردازنده گرافیکی یا GPU را تحت حمایت خود فرار دهد و هم حافظه های چیده شده در اطراف پردازنده گرافیکی را. با نگاهی دقیقتر متوجه می شوید که حتی ماسفت ها هم از این حمایت بی نصیب نمانده اند.
پلات پشت هم در کنار زیبا سازی این نما توانسته است نقشی در خنک کردن کارت ایفا کند که این مورد را می توانید به خوبی در عکس مشاهده کرد.
و آخرین عضو از سیستم خنک کننده AORUS پلات مسی کوچکی است که در پشت کارت قرار گرفته است. شاید با خود بگویید فک نکنم کاررایی در این زمینه داشته باشد اما همانطور که گیگابایت عنوان کرده است این پلات به تنهایی می تواند در شرایط مساعد تا 3 درجه سانتی گراد از حرارت پردازنده مرکزی کم کند. همانطور که قبلا هم اشاره شد استفاده از خطوط برجسته بروی ساختار این پلات باعث می ود که گردش هوا بروی پلات به خوبی صورت گیرد و حرارت گرفته شده را به خوبی دفع کند.
عملکرد سیستم خنک کننده
در زمان بیکاری پردازنده گرافیکی فن ها چرخشی ندارند وسیستم خنک کننده به طور غیر فعال به خنک کردن پردازنده گرافیکی مشغول است. سرعت فن در حالت خودکار زمانی که بار پردازنده گرافیکی کامل است به 1925 دور در دقیقه می رسد ولی اگر سرعت چرخش فن ها را به صورت دستی بروی حداکثر قرار دهید، فن ها با سرعت 3215 دور در دقیقه می چرخند.
در زمان بیکاری پردازنده گرافیکی و خاموش بودن فن ها، دما به 44 درجه سانتی گراد رسید.
در زمان بیکاری پردازنده گرافیکی و روشن بودن فن ها، دما به 30 درجع سانتی گراد رسید.
در زمان بار کامل پردازنده گرافیکی و روشن بودن فن ها (تنظیم خودکار سرعت فن) دما به 66 درجه سانتی گراد رسید.
در زمان بار کامل پردازنده گرافیکی و روشن بودن فن ها (حداکثر سرعت چرخش) دما به 55 درجه سانتی گراد رسید.
نویز فن ها تا حداکثر 39 دسی بل در فاصله 100 سانتی متری اندازه گیری شد.
PCB
طراحی مدار قدرت از 12 فاز تشکیل شده است تا کاربر بتواند به طور پایدارتری به اورکلاک پردازنده گرافیکی بپردازند. همچنین در این نما می توان پردازنده گرافیکی GP104-400-A1 را مشاهده کرد که از تکنولوژِ 16 نانومتری و 7.1 میلیارد ترانزیستور استفاده می کند و از ساخته های TSMC است. در اطراف پردازنده تعداد 8 حافظه قرار گرفته است که از ساخته های میکرون است و با فرکانس 1250 مگاهرتز فعالیت خود را انجام می دهند. ماسفت ها در این مجموعه با پایداری بهتر و حرارت کمتر فعالیت دارند تا طول عمر و اورکلاک کارت را تضمین کنند.
نورپردازی
نورپردازی را می توان در نقاط مختلف کارت AORUS مشاهده کرد. در پنل روبرو نورپردازی به شکل X، در بالا نوشته و نشان AORUS و در پشت کارت نشان این برند جدید مزین به نورپردازی RGB شده است که می توان توسط نرم افزار اختصاصی ارائه شده نورها و ماد های مختلف را برای آن در نظر گرفت.
نرم افزار
گیگابایت موتور نرم افزاری جدیدی را برای AORUS در نظر گرفته است. این نرم افزار با رابط کاربری ساده و جذاب می تواند کاربر را برای رسیدن به هدف خود بیشتر یاری کند. در این نرم افزار می توان مواردی همچون پروفایل های از پیش تعیین شده برای عملکرد کارت، بخشی برای تنظیمات دستی و ایجاد پروفایل شخصی، تنظیم نورپردازی کارت در رنگ های مختلف و ماد مختلف در این بخش و مانیتورینگ کامل کارت را مشاهده کرد.
نرم افزارهای تست وعملکرد
سیستم تست :
پردازنده Intel Core i7 7700k : یکی از بهترین گزینه ها برای انجام تست ها و بازی ها این پردازنده است. از ویژگی های این پردازنده می توان به معماری ساخت 14 نانومتری، 4 هسته و 8 رشته موازی، فرکانس کاری 4.2 گیگاهرتز و مقدار 8 مگابایت برای کش اشاره کرد. عملکرد بی نظیر این پردازنده آدرنالین خون کاربر را به بالاترین حد خود می رساند. پردازنده مورد نظر را شرکت خوش نام دانش و فناوری مازستا یا DFM به دفتر مجله سخت افزار هدیه داده اند تا سیستم تست مجموعه بی نصیب از این پردازنده نماند.
مادربرد MSI Z270 GAMING M7 : مادربرد گیمینگ از ام اس آی با کیفیت ساخت بالا و امکانات عالی برای راه اندازی یک سیستم گیم قدرتمند. استفاده از سوکت 1151 و چیپ ست Z270 به همراه فرکانس حافظه 4133 مگاهرتز در حالت اورکلاک، سینک های حرارتی کارآمد، وجود خروجی ها و ورودی های کامل، نرم افزارهای جانبی کامل برای مدیریت بهتر سیستم، نورپردازی زیبا، قابلیت اورکلاک بالا و دریافت بیش از 20 جایزه و نشان برتر تنها بخشی از ویژگی های این مادربرد است.
حافظه G.Skill Trident Z : این سری از حافظه های جی اسکیل برای دست یابی به فرکانس بالا بهینه شده است. از ویژگی های حافظه استفاده شده می توان به 2 ماژول 8 گیگابایتی از نوع DDR4، حداکثر فرکانس کاری 3600 مگاهرتز در صورت فعال کردن پروفایل XMP، پشتیبانی از پروفایل XMP 2.0 و زمان تاخیر 16 اشاره کرد. این حافظه ها عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان داده اند. البته باید خاطر نشان شویم که این ماژول ها از جی اسکیل تایوان به دست وب سایت سخت افزار مگ رسیده است.
منبع تغذیه GREEN GP1350B-OC : محصولی با استاندارد 80PLUS SILVER و عملکردی مناسب. منبع تغذیه مورد نظر از زیر مجمو عه های کمپانی نام آشنای CWT است. از ویژگی های این منبع تغذیه می توان به 2 مدار مجزا 750 وات، مصرف بهینه انرژی در حالت آماده به کار، استفاده از خازن های جامد ژاپنی در مدار DC-DC، استفاده از خازن های الکترولیت ژاپنی Nippon Chemi Con با تحمل حرارت 105 درجه سانتی گراد، استفاده از قطعات صنعتی برای افزایش طول عمر، فن خنک کننده با عملکرد بهینه و نویز کم و بسیاری از موارد دیگر که می تواند برای کاربران سخت گیر انتخاب خوبی را به همراه داشته باشد.
منبع ذخیره سازی ADATA SX8000 : مدل مورد استفاده با ظرفیت 128 گیگابایت. اس اس دی مورد نظر با سرعت بسیار بالا و تکنولوژی هایی مانند 3D NAND Flash، سرعت انتقال فوق بالا از طریق رابط PCIe Gen3x4، پروتکل NVME نسخه ۱٫۲، فناوری SLC Caching وDRAM Chache Buffer، موتور تصحیح خطای پیشرفته LDPC ECC و ۵ سال گارانتی تعویض از مزیت های این حافظه پر سرعت است. این حافظه سالید دارای سرعت نوشتن 2500 مگابایت در ثانیه و سرعت خواندن 1100 مگابایت در ثانیه است. اس اس دی مورد نظر از شرکتآونگ برای سیستم تست دفتر سخت افزار مگ تهیه شده است.
خنک کننده GREEN GLACIER 240 : واتر کولری با ساختار و قیمت مناسب. از جمله ویژگی های این خنک کننده می توان به استفاده از رادیاتور 240 میلی متری، استفاده از دو فن 12 میلی متری، واتر پمپ قدرتمند با 7000 دور در دقیقه و 1000 هزار ساعت عمر مفید، واتر بلاک کاملا مسی و فن هایی با نویز کم و طول عمر بالا اشاره کرد.
9.3امتیاز9.2طراحی9.5خنک کننده9.7عملکرد8.6ارزش خرید
اقا رامین چرا همه جا میای میگی فقط amd حتی طبق حرفا خودت وگا بیاد باز بین 1080و 1080ti حالا طرفداریش اینجا بی معنیه کسی که نیاز به 1080ti داره یعنی قدرت میخواد حالا دوتا 470 ببند که چی قدرت کمتر که ثابت کنی فقط ای ام دی ارزون فروش ارزونه
اگه بحث وگا طرفدارا انویدیا ولتا دارن میگن که صد درصد قدرت بالایی داره
ای ام دی همیشه میزاره انویدیا فروش کنه بعد میاد
الان 1060 فروشش کرد480 امد
1070 بی رغیب فروخت
1080 بی رغیب
الان که دیگه انویدیا دنبال نسل بعد امد ای ام دی تو رغابت که چی
کسی نمیاد 1080بفروشه وگا بخره چند درصد موندن که کارت وگا بخرن کسی که 6 ماه واساده برا وگا 6ماه وا میسه برا ولتا
بازار کارت گرافیک جهانی بالاتر از 70% دست انویدیا با این حرفات اکثریت مردم دنیا هیچ فرض کردی از لحاظ عقل
اخرین تست که با کارتا ای ام دی بوده برا نمایش کیفیت کو همیشه انویدیا بالاترین قدرت تو پردازش بازیا بوده الان titan xp sli میکنن برا تست 4k و 8k
لطفا جایی که ربط نداره بیخودی نظر بی ربط نده این مطلب مال برسی یه کارت
دوستان کسی میدونه قضیه این کارتای گیگا بایت 1080 جی 1 گیمینگی که سایت لیون کامپیوتر گزاشته برا فروش و زده اتیش زدیم به مالمون کارن 3.200 رو دارن میدت 2.40 چیه …یهو یه همچین افتی اونم روی یه مدل خاص و اینکه 3 سال گارانتی اواژنگم داره ..اینم میدونم که اواخر فروردن قیمت کارتای nvidia قراره بیاد پاین و لی الان چجوری این کارت 800 هزار زیر قیمتشه ..؟؟؟؟ و اینکه الان ارزش خرید داره یا صبر کنیم شاید پایینترم بیاد یااینکه رو دستشون باد کرده قیمتا داره پایین میاد دارن انباراشونو خالی می کنن تو پاچشون نره ؟؟؟؟
چی میشد اینو میدادین به من:smiley5:-((:-s
اون پلات مسی پشت زشتش کرده. حالا 3 درجه بیشتر مگر چی میشد
این نوآوری توی چیدمان فن ها واقعا عالی بوده گیگابایت همیشه فوق العادس:x
این بابا بیکاره و بعید میدونم سیستمی بالاتر از r290 تجربه شخصی داشته باشه منظورم اقای رستمی هستش.خخخخ چون میگه من دو تا ۴۷۰ ترجیح میدم به 1080 خخخخ یه ۱۰۸۰ با قیمت کمتر خنکتر با قدرت بیشتر و به قول خودش واسه تعصب کورکورانه ترجیه میده واقعا مغذ بزرگی داره و قابل استناد خخخخخخخخ
من برا یکی از دوستان این کارت رو گرفتم. خیلی کارت بزرگیه.
من خودم msi gaming x رو دارم. بهت بگم تو حالت فول لود اصلا صدای فنش قابل تشخیص نیست. دور فنش هم حداکثر میره رو 60 درصد ولی واقعا میگم اصلا نمیشنوی.
فرکانسش هم حدودای 1960 مگاهرتز و دمای کارت هم تو دمای اتاق که حدود 25 درجه هست با تهویه خوب داخل کیس بین 70 تا 72 درجه
قبلش g1 gaming داشتم که پدرمو دراورده بود صداش
کار msi تو سری 10 واقعا قابل تحسینه.
من عاشق این کارتم 😡
با اینکه به ti نمیرسه ولی واقعا عالیه و یکی از خنک ترین کارتهای بازاره …
این پسره لینوس ، هفته پیش موقع ظبط دستش خورده به مادربرد کراسهیر هیرو 250$ ، از میز افتاده داغون شده
ایسوسم براش یکی نوش رو فرستاد!!!
ممنون مهندس نقد خوبی بود
بررسی عملکرد 1080ti تو بازیها تو دو پلتفرم کبی لیک و رایزن و مقایسه با کارتهای دیگه
https://www.youtube.com/watch?v=L34ZkAF9q9w
شکست تایتان اکس پی با کارت 700 دلاری
نسخه های کاستوم هم 5 تا 10 درصدی معمولا سریعتر هستند و البته 5 تا 10 درصد قیمت بالاتر هم خواهند داشت.
1080TI رو ترجیح میدم.
چرا اینقدر نسنجیده حرف میزنی؟ برو بالا درست بخون اگه سواد کافی نداری کامنت نزار . من گفتم این کارت قیمت خیلی بالاتر از ارزشش داره یعنی گرونه . یعنی با هزینه کمتر میشه 1080 از برند دیگری جور کرد .
من از قیمت کارتهای کمپانی AMD چیزی نگفتم . از تنوع کارتها گفتم که باعث میشه برا انتخاب کارت مدلهای زیادی دم دست باشه چیکار به قیمت گذاری انویدیا و اینتل دارم ؟
محض اطلاع . همه برندها تو طراحی کارتهای کاستوم برد مدار چاپی رو از نو طراحی میکنن فقط گیگابایت این کارو انجام نمیده .
درمورد دوتا 470 . هر بلاک خنک کننده بالای 250 هزار پولشه تازه این بدون احتساب پمپ و رادیاتوره جمعا برو بالای 900 هزار پول بزار برای باطل کردن گارانتی کارت گرافیک و به قولت اگه سوخت برو عوض کن . (عقل نباشد جان در عذاب است)
بجای اینکه 24 ساعته چارت های عملکرد پردازنده های رایزن رو چک کنی برو یکم زبان فارسی و جمله سازی کار کن .
آقای مظفری ، توی اون لوله های مسی چی هست؟؟؟؟ من یک خنک کننده از deepcool دیدم که توی لوله هاش چیزی شبیه روغن بود
ببخشید یادت رفته همین کارت سه ملیون نیم بود؟؟
برعکس شما من فکر میکنم ، اینتل و انویدیا گرون فروشن
البته البته راجب کارت گرافیک ، تولیدکننده هایی مثل گیگا کاهی کل بورد و طراحی مدار و همه چیز با طراحی خودشون عوض میکنن و بهینه تر ، برای همین گاهی کارت مثلا گیکا گرونتر از کارت اورجینال ه انویدیاست!!!
نکته دیکه من هنوزم دو تا 470 با واترکولر به 1080-1070 ترجیح میدم چون اکه 1080 خراب بشه و شما مثلا وسط یک کار باشید کامپوترتون اقلا دو هفته کلا در دسترس نیست ، اما دو تا یکیش مشکل داشت ، راحت درش میاری میدی تعمیر و کامپوتر کارتم نابود نمیشه
آقای مظفری با تشکر و خسته نباشید
آیا باز گیکا بایت روی پردازنده موکزی از سیلیکن مایع استفاده کرده؟؟؟ یا سیلیکون پد بود؟؟
موضوع اینه سیلیکون مایع یا ژل بمرور با گرمای شدید خشک میشه(مثلا بعد دو سال) و با حرکت سینک میشکنه و فاصله ایجاد میکنه و دما تا 120 درجه بالا میره
همه چیز عالی اما قیمت خیلی بالاتر از ارزشش داره . کارتهای انویدیا بر خلاف AMD تنوع خیلی زیادی داره و قیمتهای خیلی بهتر از این هم گیر میاد از ZOTAC و MSI و INNO 3D و حتی GALAX .همه خنک کننده های کم صدا و مناسبی دارن ولی قیمتشون از این کارت به مراتب کمتره
تا وگا نیاد ، من یکی راجب کارت گرافیک ندارم ، فعلا طرفدارای انویدیا خوش باشین چون گودزیلای دوم amd در راهه
تنها بگم در دو اسلات (منظور دو عدد رم) گیکا بایت 3600 مگاهرتز رایزن ساپورت میکنه!!!!!!!!
http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#sp