نسل بعدی معماری کارت گرافیک های انویدیا با نام “ولتا” (Volta) شناخته خواهد شد؛ این معماری علاوه کارت گرافیک های کلاس نوت بوک و دسکتاپ، GPU های Xavier را به همراه خواهد داشت که به نوعی پردازنده های گرافیکی هوشمند در اتومبیل های آینده هستند. به احتمال بسیار زیاد این مدل از پردازنده های گرافیکی در اوایل سال 2018 در بازار خواهند بود. انویدیا در آنها از تراشه های گرافیکی HBM2 و HBM استفاده خواهد کرد؛ اما جهت کنترل قیمت، تراشه های DDR را نیز فراموش نکرده و به طور قطع از تراشه های گرافیکی GDDR6 نیز بهره می برد.
همچنین آخرین اطلاعات حاکی از آن است که کارت گرافیک های پاسکال (Pascal) که در سال 2016 معرفی شدند نیز همچنان دستخوش تغییراتی خواهند شد. همانطور که می دانید، در کنفرانس اختصاصی این شرکت که طی آن کارت گرافیک GTX1080 Ti نیز رونمایی شد، انویدیا اعلام کرد که در چند محصول تغییراتی را از نظر فنی ایجاد خواهد کرد. در نتیجه انویدیا تمایل چندانی برای حذف پاسکال در کوتاه مدت نداشته و به نوعی سیاست Maxwell را ادامه خواهد داد. در نتیجه معرفی معماری بعدی آن و عرضه محصولات مبتنی بر آن، زین پس بیش از یک سال طول خواهد کشید و NVIDIA با معماری موجود بازی می کند. انویدیا همچنان از شرکت TSMC در این زمینه استفاده می کند و ولتا را با لیتوگرافی 14 نانومتری (14 nm FinFET) راهی بازار می کند. این در حالی است که تمامی کارت گرافیک های پاسکال به جز سیلیکون GP104 از لیتوگرافی 16 نانومتری برخوردار هستند و GP104 به تنهایی در فرآیند ریخته گری 14 نانومتری تولید شده است. AMD انویدیا را مجبور به کاهش قیمت پیش از رسیدن Vega کرده است. این روند می تواند حتی بیش از پیش NVDIA را مجبور به کاهش قیمت نماید؛ اما این بدان معنی نخواهد بود که انویدیا تغییری در سیاست کاری خود خواهد داد. در نتیجه ظاهرا زین پس در محدوده زمانی 2 سال می توانید شاهد یک معماری کامل از NVIDIA باشید. در ادامه مجددا به برخی تغییرات فنی در کارت گرافیک های موجود انویدیا اشاره می کنیم:
((کارت گرافیک GTX1080 نزدیک به یک سال پیش به طور رسمی معرفی شد؛ این محصول در بدو ورود به بازار با قیمت 699 دلار برای نسخه Founders Edition و 599 دلار برای نسخه عادی به فروش می رسید. این کارت گرافیک به سیلیکون قدرتمند GP104 GPU (GP104-400-A1) مجهز گشته و 2560 هسته CUDA در کنار آن است. این کارت گرافیک تا حداکثر فرکانس 2.1 گیگاهرتز را با خنک کننده های بادی به دست می آورد. فرکانس پایه در این محصول 1607 الی 1733 مگاهرتز است که در اکثر موارد توسط کمپانی ها اورکلاک شده است. 8 گیگابایت حافظه اختصاصی از نوع GDDR5X در آن تعبیه شده است و یک رابط حافظه 256 بیتی برای آن در نظر گرفته شده است. و اما تغییر در کارت گرافیک های جدید بدین ترتیب است که کارت گرافیک GTX1080 با تراشه های جدید حافظه راهی بازار می شود که در هر پشته پهنای باند 11 گیگابایت در ثانیه را ارائه می دهند. در نتیجه پهنای باند کلی کارت گرافیک به 352 گیگابایت افزایش پیدا کرده است؛ این در حالی است که در کارت گرافیک های GTX 1080 2016 پهنای باند حداکثر 320 گیگابایت در ثانیه است.))
((کارت گرافیک GTX1060 با فاصله زمانی نسبتا زیاد از دو کارت گرافیک GTX1080/1070 راهی بازار شد؛ این کارت گرافیک در دو نسخه شامل مدل های 3 و 6 گیگابایتی تولید شد که همانطور که انتظار می رفت، نمونه های 6 گیگابایتی از فروش بیشتری برخوردار شدند. پهنای باند تراشه های حافظه این محصول در مدل های 2016 برابر با 8 گیگابایت در ثانیه بود اما در سال 2017 این مقدار به 9 گیگابایت در ثانیه می رسد. در نتیجه پهنای باند نهایی محصول از 192.2 گیگابایت در ثانیه به 216 گیگابایت در ثانیه خواهد رسید.))
GTX 2070 خوراک خودمه.
به شخصه ترجیح میدادم از لیتوگرافی 10 نانو استفاده کنه که بشه تغییرات خوبی مشاهده کرد، ولی از اونجایی که تهیه ی این مقدار سیلیکون بر اساس 10 خیلی دشوار و زمان بره فک نکنم تا نسل Volta+ بشه همچین لییتوگرافی رو ببینیم. شایدم نسل بعدیش. همیشه چیپ های گرافیکی یه نسل از پردازنده ها از لحاظ لیتوگرافی عقب ترن، نمیدونم چرا
این روزها کاربران ویندوز10 که از رایزن استفاده میکنن این صفحه را مشاهده میکنن 😀
[img]http://uupload.ir/files/xzkd_bsod_in_windows_8_thumb800.jpg[/img]
استاد آریایی میشه لطفا زحمت ترجمه و انشار اینو بکشید؟؟؟
یکدونه هم از طریق تماس با ما سایت فرستادم
ممنون و واقعا خسته نباشید
http://wccftech.com/amd-pinnacle-ridge-raven-ridge-processors-confirmed/