کالبد شکافی نوت بوک های مخصوص بازی همواره از جذابیت بیشتری برخوردار است؛ بسیاری از ما خواهان سفر به درون سخت افزار، کامپیوتر و قطعات دیجیتالی هستیم. در ادامه برنامه های “کالبد شکافی” سخت افزار، با یک نوت بوک گیمینگ دیگر در کنار شما هستیم. در این کالبد شکافی به درون لپ تاپ ASUS ROG Strix GL553VE خواهیم رفت؛ ایسوس به دنبال تولید لپ تاپ های گیمینگ با قیمت میانی، سری GL553 را راهی بازار کرد. از متریال بدنه گرفته تا قطعات سخت افزاری، یک لپ تاپ گیمینگ میان قیمت (به نسبت دیگر مدل های گیمینگ) را تشکیل می دهند. نمی توان از آن انتظار پردازش و ویژگی های گران قیمت را داشت، با این وجود این محصول می تواند بدون خالی کردن جیب شما، کاربردی ظاهر گردد. با ما همراه باشید.
سخت افزار
این لپ تاپ در چندین پیکربندی عرضه می گردد؛ نسخه ی در دست ما دارای پردازنده ی نسل هفتمی اینتل Intel Core i7-7700HQ است. نمایشگر 15.6 اینچی آن از دقت FHD پشتیبانی کرده و کارت گرافیک GTX1050 Ti به عنوان پردازشگر گرافیکی آن در نظر گرفته شده است. 16 گیگابایت حافظه رم DDR4 و یک هارد دیسک در ظرفیت 1 ترابایت به همراه یک درایو سالید M.2 SSD 256GB دیگر سخت افزارهای مهم آن را تشکیل می دهند.
کالبدشکافی
هر چند که یک نوت بوک گیمینگ نه چندان گران قیمت را در دست داریم، اما ایسوس به فکر طراحی و افزودن ویژگی های مخصوص بازی است. درب اصلی که در زیر نوت بوک قرار گرفته است، دارای شیارهای ورودی هوا است. باز کردن آن کار چندانی سختی نبوده و پس از باز کردن درب، تمامی قطعات سخت افزاری مهم در دسترس است.
همانطور که گفته شد، پس از باز کردن کابینت زیرین، قطعات قابل مشاهده است. بر روی برخی از آنها نیز چسب های حفاظتی کشیده شده است. همه چیز در دسترس و جمع و جور است.
در زمینه ذخیره سازی، حافظه هیبریدی را شاهد هستیم؛ یک هار دیسک برند HCGT با ظرفیت 1 ترابایت تولید برند HCGT با دور موتور 7200 دور در دقیقه، به همراه یک درایو SSD M.2 از نوع 2280 و ظرفیت 256 گیگابایت در لپ تاپ ASUS ROG Strix GL553VE به خدمت گرفته شده اند.
بعید است نیازی به ارتقاء این ظرفیت داشته باشید.
به طبع در کنار پردازنده های نسل هفتم (KabyLake) از رم های DDR4 استفاده می شود؛ درست در کنار اسلات M.2 دو جایگاه نصب حافظه رم موجود است؛ تقریبا در تمامی پیکربندی های ASUS ROG Strix GL553VE از 16 گیگابایت حافظه رم DDR4 در فرکانس موثر 2400 مگاهرتز استفاده شده است. یک اسلات دیگر خالی مانده است که می توان یک ماژول دیگر را به آن اضافه کرد چرا که یک ماژول 16 گیگابایتی در آن نصب است. این ماژول تولید شرکت کره ای SK Hynix است.
ماژول ترکیبی Wi-Fi و بلوتوث در این نوت بوک مدل Intel 7265NGW است.
ایسوس یک باتری با توان 48 وات در ساعت را برای این لپ تاپ مخصوص بازی برگزیده است. این باتری از نوع داخلی بوده و در بالای شاسی تعبیه شده است.
اما سیستم خنک کننده می توانست بهتر باشد؛ کولر ASUS ROG Strix GL553VE ساده مانند نوت بوک های دیگر سری N است. این خنک کننده تنها از یک فن و دو هیت پایپ مسی تشکیل شده است که روی GPU و CPU عبور کرده اند. این فن اگزوز را به کنار نوت بوک کشانده است. شاید بهتر باشد در هنگام بازی، از یک کول پد مناسب در کنار آن استفاده نمائید.
سلام . نوع HDMI این لپ تاپ چیه؟
سلام و خسته نباشید
امکانش هست که کارت گرافیک خارجی به این مدل لپ تاپ متصل بشه چون پورت Thunder blot نداره
سلام ایسوس از رم و هارد کدام شرکت برای لپ تاپ های خود استفاده میکند
سلام دوست عزیز باید با نرمافزار Aura Core اینکارو کنید
سلام ، ببخشيد چطوري ميتونم نور پس زمينه كيبرد رو به چهار رنگ دلخواه تغيير بدم. من تازه اين لپ تاپ رو خرديم و رنگ نور پس زمينش قرمز در صورتيكه توي معرفي لپتاپ رنگيه.
سلام دوست عزیز msi ge62 7rd apache هم کانفیگ و عملکرد بسیار خوبی دارد و انتخاب خوبی است
سلام خسته نباشین.به نظرتون msi ge62 7rd apache بهتره یا صبر کنم این مدل عرضه بشه. چون از نظر قیمت در یک رنج هستن.
سلام دوست عزیز
محدودیتی برای نصب با ظرفیت بالاتر ندارید
اونم مشكلات مربوط به خودش رو داره مثلا تو سري ge با وجود كيبورد SteelSeries ولي كيفيت نور پس زمينه اصلا درحد لپتاپ پنج شيش ميليوني نيست حس ارزون بودن ميده يا متريال قسمت هايي از بدنه خيلي بي كيفيت هست
كلا شركت هاي تايواني رو جزئيات زياد كار نميكنن بيشتر متمركز ميشن مشخصات روي كاغذ رو ارتقا بدن
منظرتو در مورد تقويت خنك كنندگي متوجه نشدم
در مورد محصولات گيمينگ به نظر من الان متاسفانه برعكسه
حداقل در مورد ايسوس الترابوك هاي سري زنبوك بيشتر مورد توجه ايسوس هستن با اينكه قيمت كمي هم دارن چون در رقابت مستقيم با محصولات اپل هستن، گيمينگ هاي رده بالا هم به فراخور قيمت بالاشون محكوم به خوب بودن هستن كمترين توجه مربوط به گيمينگ هاي مياني هست
msi خیلی بهتره
مهندس SSD M.2 رو توی این لپتاپها ماکزیمم تا چقدر میشه افزایش داد ؟!
خنک کنندکی گزاشتن قابهای فن که زیر لبتاپه نمیشه تقویت کرد؟؟؟
بنظرمن اون کالاهابی که اسم گیمینگ یا پرو pro دارن حتما ساعتها تست ومخصوص طراحی شدن
درحال حاضر بهترين لپتاپ گيمينگ ايسوس با قيمت معقول به نظر من gl502vm و gl702vm هستن تقاضاي اكيد دارم gl502vm رو كالبدشكافي كنيد
وقتي اسم يه لپتاپ رو گيمينگ ميزارن وجود باتري قويتر و سيستم خنك كاري قويتر خيلي مهمتر از وجود دي وي دي رايتر هست حتي به نظر من تو لپتاپ هاي مالتيمديا هم وجود دي وي رايتر تاثيري جز افزايش وزن و ضخامت نداره
اندر عجايب ديگر ايسوس تو لپتاپ هاي گيمينگش اينه كه رو اين لپتاپ ميانقيمت كيبورد با نور rgb گذاشته اونوقت تو لپتاپ هاي قويتر gl502 فقط نور قرمز گذاشته
سلام
دقیقا منم موافقم…
سیستم خنک کننده واقعا افتضاح هست. از این لپتاپ به عنوان هیتر برقی می شه استفاده کرد.
خودم قبلا یک دل داشتم ازش توی زمستان به عنوان هیتر استفاده می کردم. :emoji0
از ایسوس بعید بود که از سیستم خنک کننده چهار سال قبل برای سری G خودش استفاده کنه.
قیمت ؟؟
به نظرم لپتاپ خوبی نیست مخصوصا در قسمت کولینگ خیلی ضعیف عمل کرده