وزیر ارتباطات درباره دسترسی به شبکه های اجتماعی گفت: دولت درباره مسائلی که غیراخلاقی، خلاف دیدگاههای اسلام و نظام باشد حرفی ندارد و با همین رویکرد در برابر مسدودشدن شبکههای اجتماعی ایستادگی کرد.
به گزارش تسنیم، محمود واعظی در مراسم افتتاح فاز نخست پروژه اتصال فیبر نوری شرکت مخابرات ایران به منازل با بیان اینکه دنیا با سرعت در حال پیشرفت در حوزه فاواست، اظهار کرد: اما در دو دولت گذشته همواره به بخش ICT نگاه فانتزی شد تا جایی که بهسمت ادغام وزارت ارتباطات با وزارت راه و شهرسازی رفتند اما هنوز رابطه میان آیتی و سیمان را درک نمیکنم.
وزیر ارتباطات گفت: سیاست دولت همواره حمایتی بوده و هست. دولت بهعنوان سیاستگذار عمل میکند و لذا رقیب بخش خصوصی نیست.
وی ابراز کرد: میزان پیشرفت حوزه آیسیتی در این دولت بهاندازه طول عمر مخابرات در کشور بوده است بهگونهای که شبکه انتقال کشور 11 برابر و میزان ظرفیت شبکه پهنباند 15 برابر شد.
واعظی با بیان اینکه در حال حاضر 900 شهر کشور به شبکه نسل سوم تلفن همراه متصل شدهاند و تا پایان کار دولت تمام شهرها به این نسل مجهز خواهند شد، گفت: علاوه بر این امروز 742 شهر به نسل چهارم مجهز هستند و 27 هزار روستا نیز به اینترنت دسترسی دارند.
وی با تأکید بر اینکه “در این دولت دسترسی آزاد به اطلاعات را جا انداختیم و بههمراه وزارت ارشاد مصوبهاش را در دولت گرفتیم”، گفت: علیرغم تمامی فشارهایی که در این زمینه بود اما عقبنشینی نکردیم.
وزیر ارتباطات افزود: بخش قابل توجهی از حقوق شهروندی در حوزه ما تعریف میشود. دولت درباره مسائلی که غیراخلاقی، خلاف دیدگاههای اسلام و نظام باشد حرفی ندارد و با همین رویکرد در برابر مسدود شدن شبکههای اجتماعی ایستادگی کرد.
وی افزود: در حال حاضر هم شاهد هستیم نغمههایی به گوش میرسد که مخالفان شبکههای اجتماعی بهدنبال مسدودسازی این شبکهها هستند هرچند که خودشان در آنها سرمایه گذاری کردهاند.
واعظی با ابراز اینکه در این حوزه سال گذشته 100 هزار شغل ایجاد شد، گفت: باید با کمک شورای عالی فضای مجازی و مجلس موانع کسبوکارهای نوین را حل کنیم زیرا هیچ محدودیتی در بحث ایجاد اشتغال برای بخش خدمات نداریم.
وی با اعلام اینکه “در شبکه ملی اطلاعات حلقه مفقودهای طی دو سه سال گذشته وجود داشت که برای پر کردن آن از تجهیزات رادیویی استفاده کردیم”، عنوان کرد: دلیل چنین موضوعی تأکید ما بر اجرای شبکه ملی اطلاعات بود اما امروز با افتتاح پروژه فیبر نوری مخابرات این حلقه مفقوده رفع شد.
وی با بیان اینکه فقط مخابرات و شرکت ایرانیان نت میتوانستند روی فیبر نوری سرمایه گذاری کنند، تصریح کرد: اما ایرانیان نت محدودیت سرمایه گذاری داشت و لذا بهدنبال جذب سرمایه گذار خارجی برای آن هستیم.
سلام
اصلا کلا اینترنتو قطع کنید راحت شیم دیگه
اهای اونی که کامنت گذاشتی مشکل طلاق به تلگرام ربط داره!!! مشکل طلاق از بی پولی و بی شغلی به وجود میاد نه تلگرام از فرهنگ غلط جامعه از محدودیت نه تلگرام قرار نیست با مسدودیت مشکل رو حل کرد باید با فرهنگ سازی مشکل حل بشه طوری که اگه همه چی در دسترس باشه بازم مردم درست استفاده کنند نمیدونم چرا یه عده انقد با تنکنولوژی مشکل دارند شما چه بخوای چه نخوای باید پیشرفت کنی و اسلام هم محدودیتی نزاشته یا حداقلش زوری نبوده زمان پیغمبر همسایش یهودی بوده زمان حضرت علی با مسیحی دوست بوده آغا شما میترسی ما دچار گناه شیم!!! اشکال نداره من جوابگوی اعمال خودم هستم کارای خودتون رو به اسلام ربط ندین
سری بزنید دادگاه های خانواده ببینید علت بیشتر طلاق ها چیه؟
بعد از اومدن تلگرام ازدواج ها قبل از یک سال به طلاق تبدیل می شه:smiley9
بهترین راه حل اینترنت داخلی و شبکه های اجتماعی داخلی و کنترل مرور اطلاعات
این طوری کاسبان اینترنتی هم منافعشون حفظ میشه
/-):-q
ذهن بیمار:-q:-q:-q:-q:-q:l/-)
:-q:-q:-q:-q:-q:-q
خیلی واسه جوان ها کار ایجاد کردن ، فرصت شغلی ایجاد کردن حالا انقدر مدعی هستن هی میگن مسدود مسدود!
این اینترنت ، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بستر خیلی مناسبی برای اشتغال زایی داره.
حالا یه جوان به واسطه این بستر خودش هم بخواد یه فکری واسه خودش کنه اون هم مانع میشن.