در حال حاضر می توان گفت تقریبا همه پردازنده های موجود در جهان دارای ساختار پردازشی یکسانی هستند. این پردازنده ها به گونه ای ساخته شده اند که داده های ترتیبی و زنجیره ای را فراخوانی کرده و به دفعات باعث پر شدن حافظه نهان شوند. در حالی که این تکنیک سال هاست مورد استفاده سازندگان قرار گرفته، نمی توان آن را سریعترین راه ممکن برای انجام فعالیت های پردازشی در نظر گرفت و به همین دلیل واحد تحقیقاتی ارتش آمریکا قصد دارد تغییری در این فرآیند ایجاد کند.
دارپا که بازوی علمی ارتش آمریکا به حساب می آید در همکاری با شرکت های اینتل، کوالکام و نورثتروپ گرومن در حال کار بر روی ساخت اولین پردازنده جهان با فرآیند تحلیل گراف هستند. برای انجام این پروژه مبلغی در حدود 80 میلیون دلار تنها به بخش تحقیقات اختصاص داده شده است. بر اساس اطلاعات موجود، تکنیک HIVE به نقطه های داده های 8 بایتی تصادفی از حافظه گلوبال سیستم دسترسی خواهد داشت و هر یک از این نقاط را به صورت جداگانه تحلیل خواهد کرد. این روش سرعت بسیار بیشتری در پردازش داده های سنگین خواهد داشت و می توان چندین چیپ HIVE را برای افزایش توان مورد نیاز در کنار هم مورد استفاده قرار داد. با وجود آغاز تحقیقات برای ساخت چیپ های جدید، چندین سال تا عرضه اولین نمونه های صنعتی آن فاصله وجود دارد. به عقیده دارپا با توسعه این تکنیک جدید آنها قادر به پیش بینی و واکنش سریعتر در برابر حملات سایبری خواهند بود و علاوه بر آن، بخش های تحقیقاتی که نیاز به پردازش داده های عظیم دارند می توانند مزایای بسیار زیادی به وسیله روش جدید به دست آورند. به نظر نمی رسد تا زمان اجرای نهایی پروژه اطلاعات بیشتری در این زمینه در اختیار رسانه ها قرار گیرد.
:-bd:-bd
تو فکر کن “نورثتروپ گرومن” اومده واسه شما پردازنده خونگی طراحی کنه!:l
فوق العاده هستش یعنی دیگه از شوخی هم بگذریم ، (amd =ال فاتحه) خیلی منتظر این روز هستم تا در سیستمم از این فناوری نواورانه و جدید استفاده کنم . ایول اینتل من که داشتم اشتباها تعصب amd رو می خوردم همین الان تصویر اواتارم رو عوض می کنم و از طرفداری amd برای همیشه دست بر می دارم .