موسسه آماری دایرک در نمایشگاه TGC 2017 حضور داشته و اطلاعاتی از میزان مصرف بازیها در بین گیمرهای ایرانی را به اشتراک گذاشت.
دایرک موسسه آماری است که تحقیقاتی را در حوزه بازیهای ویدیویی در ایران انجام میدهد. دایرک در نمایشگاه TGC 2017 هم حضور دارد و گزارشی از میزان مصرف بازیهای ویدیویی در ایران و مقایسه آن با کشورهای دیگر با نام Digital Games In Motion ارائه کرده است. در این مقایسه، کشورهای آمریکا و کانادا از قاره آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزیلند از قاره اقیانوسیه، اسپانیا، آلمان، فرانسه و انگلیس هم از قاره اروپا آمارهای مصرف خود را ارائه کردهاند و موسسه دایرک هم آنها را با آماری که خودش از ایران جمعآوری کرده، مقایسه کرده است.
آقای سید حسینی، مدیر دایرک، ضمن اعلام این اطلاعات اشاره کرد که چون دایرک خودش مستقیما آمار را از ایران جمعآوری کرده، قادر بوده که آنها را برای مقایسه بهتر با آمار ارائهشده توسط کشورهای خارجی دستهبندی کند. برای مثال، برخی کشورها در جمعآوری آمار فقط مخاطبین بالای ۱۸ سال را در نظر گرفته بودند و به همین دلیل دایرک هم این افراد را در مقایسه لحاظ کرده است.
با اینکه گزارش دایرک مفصل است، اما یک بخش جالب آن مقایسه میزان مصرف بازیها روی پلتفرمهای مختلف است. به این صورت که کاربران ایرانی، در مقایسه با گیمرهای سایر کشورها علاقه نسبتا کمتری به بازیهای کنسولی و پیسی دارند. اما در نقطه مقابل، ایرانیها در مقایسه با دیگر کشورها علاقه به مراتب بیشتری به بازیهای موبایل دارند و این پلتفرم، پلتفرم محبوب بین ایرانیها است. به همین دلیل هم گزارش دایرک بیشتر روی پلتفرم موبایل منعطف شده است.
طبق گفته جناب حسینی، عوامل زیادی روی محبوبیت بازیهای موبایل تاثیر دارند. برای مثال، یکی از این عوامل، کوتاه بودن پروسه ساخت این بازیهایا هزینه پایینتر ساخت آنها است. علاوه بر این در مورد بازیهای موبایل، حذف ناشر هم رخ میدهد و بازیساز قادر است مستقیما بازی خود را منتشر کند. ضمنا در مورد مخاطبین هم گوشی موبایل در مقایسه با پیسییا کنسول، بیشتر در دسترس است و به همین دلیل کاربران علاقه زیادی به بازیهای موبایل دارند.
جناب حسینی همچنین در نهایت از نحوه اجرای نمایشگاهTGC 2017 ابراز رضایت کرده و اعتقاد دارد که این نمایشگاه باعث خواهد شد تا ارتباط ایران با سایر کشورهای جهان در زمینه صنعت بازیسازی بهتر شود و علاوه بر آن، اجرای نمایشگاهی در این وسعت، موجب خواهد شد تا ایران در آینده هم بتواند نمایشگاههای دیگر را بهتر اجرا کند.
مسئله این است که بعد اقتصادی داره طرف هر چی پول داره میده بابت موبایل دیگه پولی نمیمونه که pc برای گیم و یا یه کنسول بخره اگه دلار همون 1200 سابق بود مطمعن باشید میشد هم یه گوشی خوب خرید هم یک کنسول و یا یک pcحوب پس آمار ایران برای این نیست که عشقه ایرانیها موبایله اگر اقتصاد پویا و با حساب کتابی داشتیم اینجوری نبود پس این آمار عملا کشکه
بله، اگه ایرانی ها توانایی خرید یه PC گیم داشته باشن، با موبایل بازی نمی کنن /-)
خب الان یه کارمند در جامعه ما جایگاه خوبی داره در حالی که 90% بیکارن (اینو با آمارهای رامین اشتباه نگیرید، چون کاملا مشهوده) ، طبیعتا وقتی که می بینه با حقوق 12 ماهش تازه :emoji3 میتونه یه کیس خوب جمع کنه، صد درصد بیخیال میشه!!! :smiley0
چشم و گوش مردم بسته هست، جامعه ما توی یه چهارچوب بسته قرار داره تا مردم از دنیا خبر دار نشن، سیاست شبکه ملی اطلاعات هم همینه، برای درک بهتر موضوع فکر کنم کشور کره شمالی مثال خوبی باشه :smiley5
:l
:-s:-s:-((:-((:-((:-((
ما تو هرچی متفاوت و داریم خلاف جهت اب شنا می کنیم ، همه ی دنیا pc باز هستند بعد ما موبایل بازیم . البته ملاک های دیگری هم وجود داره از جمله نبود رفاه اجتماعی تا وقت بیشتر رو برای بازی کردن و سرگرمی اختصاص بدی – فرار کردن برای بدست اوردن پول بیشتر و له کردن بقیه در این راه – تفکرات دور از بازی کردن و تفکرات دزدی گونه از بالا تا پایین پایینا – گرون بودن فوقالعاده سیستم کامپیوتر به خاطر دلالان و مافیای pc که قیمت یک سیستم در خارج 5 تومن درایران همون سیستم حداقل 10 تومن – بیکاری – افسردگی برای افردای که دزدی انها اشکار است – نبود نظارت بر صنعت بازی با قیمت های نجومی بازی – ماندن در شهوت و نبود موقعیت دولتی ازدواج – بی حوصلگی برای رفتن به سربازی 10 سال مانده تا سربازی تا 10 سال بعد از سربازی با اینکه سربازی فقط در 3 کشور جهان اجرا میشود – و . . . . دستام درد گرفت خودتون بقیشه برین