جدیدترین آمارها از کاهش 20 درصدی فروش گوشی در سه ماهه دوم سال خبر میهد. با این حال جنگ سامسونگ و هوآوی برای تصاحب صدر جدول همچنان ادامه دارد.
بازگشت سامسونگ به رتبه نخست
براساس اطلاعات منتشر شده توسط Gartner، سامسونگ در طول دوره سه ماهه اپریل تا ژوئن تواسنه 54.8 میلیون دستگاه به فروش برساند و این 27.1 درصد کمتر از رقمی است که شرکت کرهای سال گذشته فروش داشت. با این حال، سامسونگ با همین میزان فروش هم توانست با تصاحب 18.6 درصد از سهم بازار، رتبه اول خود را از هوآوی پس گرفت. مشخصاً پاندمی کرونا تأثیر منفی خود را در سه ماهه دوم سال بیشتر از همیشه بر روی فروش محصولات این شرکت نشان داده، با این حال تقاضا برای پرچمداران سری S توانسته کمی شرایط را برای این برند متعادل کند.
هوآوی سایه به سایه در تعقیب سامسونگ
درست پشت سر سامسونگ، هوآوی قرار دارد. این شرکت چینی در طول دوره سه ماهه مورد نظر 54.1 میلیون گوشی به فروش رسانده که رقم آن 6.8 درصد کمتر از دوره مشابه سال پیش است. با این حال، در مقایسه با سه ماهه اول سال بهبود پیدا کرده و توانسته 18.4 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دهد. مانند یک سال اخیر، فروش خوب دستگاههای این برند در بازار خانگی مانع از آن شده که عملکرد این شرکت وحشتناک به نظر برسد. هوآوی حالا میزان سهم خود در بازار چین را به 42.6 درصد افزایش داده است.
در میان شرکتهای سازنده گوشی هوشمند، اپل عملکرد نسبتاً بهتری داشت و در مقایسه با سال گذشته تنها 0.4 درصد کاهش را تجربه کرد. سازنده گوشیهای آیفون در طول این دوره سه ماهه 38.4 میلیون گوشی به فروش رساند که در مقایسه با 38.5 میلیون سال گذشته، کاهش ناچیز است. اپل حالا 13 درصد از سهم کل بازار را در اختیار دارد که در مقایسه با 10.8 درصد سال گذشته بسیار بهتر است. آیفون 11، پرفروشترین گوشی در این دوره بوده و علاوهبرآن آیفون SE جدید هم در این عملکرد خوب بیتأثیر نبوده است.
پس از اپل، شیائومی در جایگاه چهارم قرار گرفته است. این شرکت در Q2 2020 توانسته 26.1 میلیون دستگاه به فروش برساند که 21.5 درصد کمتر از سال گذشته است. با این حال؛ همچنان 8.9 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد. اوپو، دیگر شرکت چینی با فروش 23.6 میلیون دستگاه و تصاحب 8 درصد از سهم بازار در جایگاه پنجم قرار گرفته است.
کاهش در فروش گوشی در سه ماهه دوم سال
در مجموع در این دوره 295 میلیون دستگاه به فروش رسیده که 20.4 درصد کمتر از 370.3 میلیون دستگاهی که در Q2 2019 به فروش رفته بود. چین به عنوان بزرگترین بازار گوشی، در حال ریکاوری پساکرونا است و انتظار میرود رفته رفته وضعیت در این کشور بهتر شود. هند هم به عنوان دومین بازار بزرگ جهان، کاهش 46 درصدی را در میزان فروش تجربه کرده که این در میان 5 کشور برتر، بدترین نتیجه بوده است. با این حال، محدودیت برای سفر، تعطیلی فروشگاهها و احتیاط مردم برای صرفهجویی و خرید کالاهای ضروری در طول این دوره باعث کاهش میزان کلی فروش گوشی شده است.
دیدگاهتان را بنویسید