بدون هیچ اطلاعی ما شاهد کاهش مشخصات مورد نیاز G Sync Ultimate توسط انویدیا هستیم جایی که دیگر نیازی به بیش از 1000 نیت روشنایی نیست و تنها به HDR شبیه به دنیای واقعی اشاره شده است.
بهروزرسانی: انویدیا در این رابطه بیانیهای را منتشر نموده که در ادامه مشاهده میکنید:
سال گذشته ما G Sync Ultimate را به روز رسانی کردیم تا تکنولوژیهای نمایشگر جدیدی مانند OLED را نیز شامل شود.
تمام مانیتورهای G Sync Ultimate از پردازشگرهای پیشرفته Nvidia G Sync بهره میبرند تا تجربه گیمینگ عمیقی را شامل HDR با کیفیتی نزدیک به دنیای واقعی، کنتراست فوق العاده، رنگهای سینمایی و گیم پلی با تاخیر بسیار پایین ارائه دهند. در حالی که نمایشگرهای G Sync Ultimate در ابتدا به روشنایی 1000 نیت با FALD مجهز بودند اما مدلهای جدید به مانند OLED کنتراست بی نهایت با روشنایی تنها 600 الی 700 نیت را ارائه میدهند. G Sync Ultimate هیچوقت به تنهایی با میزان روشنایی یا گواهی VESA Display HDR 1000 سنجیده نمیشد. نمایشگرهای معمولی G Sync نیز به پردازشگرهای Nvidia G Sync مجهز بودند.
همچنین نمایشگر Acer X34 S به اشتباه نشان G Sync Ultimate را روی وب سایت انویدیا دریافت نموده است. این مدل تنها از G Sync پشتیبانی میکند.
در حالی که روشنایی 1000 نیت نیازمندی بسیار بالاییست اما به نوعی نمایانگر یک مانیتور گیمینگ پرمیوم بود. با این حال از آنجایی که تولید کنندگان قادر نبودند این پیش نیاز را رعایت کنند، انویدیا مشخصات فناوری خود را تغییر داده تا نمایشگرهای بیشتری را پشتیبانی نماید.
همانطور که گفته شده انویدیا مدل Acer X34S را به اشتباه با G Sync Ultimate لیست نموده بود. این یعنی گواهی G Sync Ultimate به مانیتورهایی با روشنایی 400 نیت تعلق نخواهد گرفت و از 600 نیت به بالا را شامل میشود. نکته مهم اینجاست که تیم سبز اشاره کرده میزان روشنایی بالا یا استانداردهای VESA Display HDR برای دریافت گواهی لازم نیستند اما هر دو این استانداردها برای کسانی که به دنبال نمایشگرهای HDR برای گیمینگ میباشند، مهم است.
متأسفانه انویدیا مشخصات به روز جدید برای G Sync Ultimate را به شکل کامل منتشر نکرده و تعجب نمیکنیم اگر واژه “HDR به مانند دنیای واقعی” باز هم در آینده تغییر کند.
متن اصلی: در زمان معرفی فناوری G Sync نیاز به سخت افزار جداگانه داشت که روی خود مانیتور نصب میشد. این تکنولوژی به نمایشگر اجازه میداد تا نرخ نوسازی را به شکل پویا با کارت گرافیک همگام سازی نماید. معرفی این قابلیت زودتر از AMD FreeSync انجام شد اما به علت افزایش محبوبیت مانیتورهای Vesa Adaptive Sync (همگام سازی تطبیق پذیر)، انویدیا فناوری خود را به سه دسته تقسیم بندی کرد، سازگار با G Sync (بدون نیاز به سخت افزار جداگانه)، G Sync (با ماژول انویدیا) و G Sync Ultimate (بالاترین مشخصات به همراه HDR).
کاهش مشخصات مورد نیاز G Sync Ultimate توسط انویدیا
در CES 2021، تیم سبز اعلام کرد که سه نمایشگر جدید گواهی G Syn Ultimate را دریافت کردهاند. دو عدد از این مانیتورها اما گواهی Vesa Display HDR 1000 را به همراه نداشتند که در تضاد با مشخصات مورد نیاز G Sync Ultimate بود. حالا مشخص شده که انویدیا نیازمندی “1000 نیت روشنایی را حذف کرده و تنها “HDR شبیه به دنیای واقعی” را جایگزین نموده است. به همین علت دو مانیتور دیگر که تنها Vesa Display HDR 600 هستند، نشان G Sync Ultimate را دریافت کردهاند.
مانیتورهای معرفی شده در CES 2021 شامل، ASUS PG32UQX (با حداکثر نرخ روشنایی 1400 نیت)، MSI MEG MEG381CQR (با HDR 600) و LG 34GP950G (با HDR 600) میباشند.
در CES 2019، انویدیا مشخصات زیر را برای G Sync Ultimate اعلام کرده بود:
- بیش از 1000 نیت روشنایی
- بالاترین وضوح + بالاترین نرخ نوسازی
- تاخیر فوق العاده پایین
- نور پس زمینه چند منطقهای
- پوشش رنگی وسیع
- پرداشگر پیشرفته Nvidia G Sync
مشخصا سردرگمی ایجاد شده درباره گواهی G Sync به مشتریان در انتخاب بهترین مانیتور مناسب، کمک نخواهد کرد. انویدیا هیچ وقت مشخصات کامل مورد نیاز استاندارد G Sync Ultimate را اعلام نکرده، با این حال به نظر میرسد که شاهد کاهش آنها هستیم تا احتمالا مانیتورهای بیشتری چنین گواهی را دریافت نمایند.
بیشتر بخوانید: جزئیات بیشتر از GeForce RTX 3060 توسط تولید کنندگان تایید شد
دیدگاهتان را بنویسید