در روزهای گذشته اعلام جرم علیه آذری جهرمی توسط دادستان قوه قضاییه و واکنشها نسبت به این موضوع، یکی از داغترین سوژههای کشور بود. در ابتدا عنوان شده بود که سرپیچی وزیر ارتباطات از تعطیلی اینستاگرام دلیل فراخواندن او به دستگاه قضایی است، اما پس از آن روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب در بیانیهای اعلام کردند که هیچ حکم قضایی مبنی بر فیلترینگ یا مسدودسازی شبکه اجتماعی در طی دو سال گذشته صادر نشده است.
با وجود بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب مبنی بر عدم دستور بر فیلترینگ اینستاگرام، کماکان هستند افرادی که مانند امام جمعه ورامین خواستار محاکمه وزیر ارتباطات به خاطر فضای مجازی هستند. علی ربیعی، سخنگوی دولت و دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور در واکنش به جنجالهای اخیر پیرامون طرح شکایت از وزیر ارتباطات در یک رشته توئیت، موضع شخصی خود را نشان داده است.
عواقب تعطیلی اینستاگرام از نگاه سخنگوی دولت
ربیعی معتقد است که طرح شکایت از آذری جهریم تنها یک اتفاق ساده اداری یا قضایی نیست. او در ادامه گفته است:
این شکایات و احضار به شیوههای سیاستگذاری در فرهنگ و جامعه، نوع نگاه به شیوههایی برای اعمال نزاهت فرهنگی و چگونگی حفاظت از دینداری، تفاوت رویکردها در سیاستگذاری و حکمرانی فرهنگی – اجتماعی برمیگردد.
ربیعی در ادامه عنوان کرده که مواضع، تصمیمات و اقدامات وزیر ارتباطات، موضع دولت و رئیسجمهور است و دولت با تحلیل شرایط اجتماعی، اقتصادی و آیندهنگری نسبت به تحول تکنولوژی، اهتمام خود را بر گسترش فناوریهای ارتباطی و زیرساختهایش بنا کرده است. سخنگوی دولت مدعی است که دولت هرگونه محدودیت و فیلتر را در بلندمدت غیرممکن و در کوتاهمدت، غیرمفید میداند.
او در آخرین توئیت خود پیرامون این موضوع گفته است که با توجه به مطالعات تخصصی در حوزه اشتغال و فضای مجازی، معتقد است که هر گونه محدودسازی و یا تعطیلی اینستاگرام منجر به کوچ دادن حدود 1 میلیون ایرانی به سمت بیکاری و فقر خواهد شد.
شما تا چه اندازه با اظهارات سخنگوی دولت پیرامون عواقب تعطیلی اینستاگرام موافقید؟
من موندم با چه جادو جنبلی قرار است پیام رسان های بومی را تو پاچه ملت بینوا فرو بکنند اونهم بعد از این همه شعار دادن علیه اینو آن که مردم را حسابی حساس کرده اینها یک باره خودشان را جای ملت بگذارند و از نگاه مردم به اوضاع نگاه بکنند یک سری افراد مزاحم که به صورت دائم به هر چیزی که ملت علاقه مند می شود و رو می آورند حساسیت نشان میدهند مثل فلان غذا و فلان لباس و نوار صوت و تصوریر سی دی و بازی های مختلف ماهواره اینترنت شبکه و پیامرسانهای اینترنتی … ناگهان از جای خود پریده و در برابر ملت از خود عکس العمل نشان داده و مثل جن بوداده روبه روی مردم ظاهر شده و سعی می کند او را منع بکند یعنی در این کشور فقط درخت کاشتن اشکالی ندارد بقیه افعال مکروه است یا حرام است !
اوه اوه، از این داستان ها متوجه شدیم ک این دولت خیلی ب فکر کسب و کارهاست، پس در انتخابات آینده رای من آذری جهرمیه.
هر کسی هم به آذری جهرمی رای نده، تندرو، بی سواد و شهرستانی هست.
بی سوادی یا شهرستانی بودن هیچ ربطی به سطح شعور ادم ها نداره مثل خود شما که معلومه هم سواد داری هم شهرستانی نیستی ولی باز هم شعور ندارید که ملاک شما برای بهتر بودن را این 2 گزینه در نظر میگیرید
اینها میخوان دخل شبکه های اجتماعیو بیارن تا انتخابات 1400 مخالفینشون نتونن تو فضای مجازی جولان بدن. سلیبریتی که چند میلیون مخاطب داره نتونه تاثیر گذار باشه و اظهار نظر کنه.
رای اولی هستی کامبیز؟
نه اخبار که گوش میکنم به معنی کلمات دقت میکنم. اونجا که خبرنگار از اون بازیگر سریال کردی می پرسه اگه معروف بشی تو سیاست و همه چیز اظهار نظر میکنی. میفهمم منظورش کیا هستش و چرا. وقتی تو فلان سایت سیاسی میرن چهارتا عکس میذارن از هم فکرهای خودشون که توئیتری ها امروز چی گفتن درباره فلان موضوع میفهمم که واسشون مهمه تو شبکه های اجتماعی جو چجوری هستش.
وقتی انتخابات مجلس رد صلاحیت گسترده میکنن که میدونن باعث کاهش مشارکت میشه میفهمم که یه موضوع مهمتری براشون اولویت داره. وقتی به سن و سال بعضی افراد نگاه میکنم میفهمم که یکی دیگه باید دیر یا زود بیاد جاشو بگیره. وقتی به گزینه های جایگزین نگاه میکنم میبینم که جا افتاده نیستن و نیاز به حمایت محکم تا چند سال اول دارن. میفهمم که پس دولت هم باید مثل مجلس خودی باشه. و میفهمم که این وسط مردم مردم شعاره مسائل مهمتر از مردم هم هستش.
شما که تو این حوزه فناوری و اطلاعات هستید یه تحقیق و پژوهش کنید یه آمار بگیرید چه تعداد و چند درصد از مردم دنیا از این شبکه های اجتماعی مستقیم و غیر مستقیم درآمد کسب میکنند. چندین ملیارد دلار به خاطر این فضا بین جیب مردم جابجا میشه و چرا مردم تا گردن در مشکلات ایران بجای اینکه از این فرصتها بهره برداری کنن نباید بهره برداری کنند.
ایشون بعد از پایان این دولت باید تشریف ببرن زندان ، کم خسارت نزده به این مملکت مثل خیلی از وزرای این دولت ( اگه قانونی باشه )
( او در آخرین توئیت خود پیرامون این موضوع گفته است که با توجه به مطالعات تخصصی در حوزه اشتغال و فضای مجازی، معتقد است که هر گونه محدودسازی و یا تعطیلی اینستاگرام منجر به کوچ دادن حدود 1 میلیون ایرانی به سمت بیکاری و فقر خواهد شد ) دروغه محضه و برای فرار از پاسخگویی
شما اول بفرمایین چطوری قراره 1 میلیون ایرانی به پیام رسان بومی به زور کوچ داده بشوند مگه نسل کشی ارامنه است ؟! ملت که پایه نیست ممانعت میکنه خب مثل روز مشخصه اگر فیلتر شکن نباشه برابر است با حذف کامل این کسب و کارها … .
نیازی به فیلتر نیست ، نظارت کنن
( فیسبوک مجبور به پذیرش قوانین ترکیه شد ) گوگل سرچ بفرما
ترکیه چه ربطی به فرقه … داره؟ شما رو مردم خودتون ادم حساب نمیکنن انتظار دارین…؟ :))
آخییییی …کسب و کار ندایاسی و پویان مختاری و .. تتل و دنیاجهانبخش و ….. خیلی کسب کار های شاخ های اینستاگرام به هم میرزه . تو رو خدا کسب و کار اینا رو ازشون نگیرید !
چون فقیر میشن .
امروز بدون اینکه حرف این چیزها باشه سر ناهار مادرم داشت میگفت زن پسرخالم از اینترنت درآمد کسب میکنه. گفتم چیکار میکنه گفت از تهران لوازم آشپزخونه سفارش میده و به آشناها می فروشه. دختر عمه هم که هفته پیش شنیده بودم لوازم آرایشی میاره می فروشه. گفتم اینها چجوری می فروشن گفتش با همین شبکه های اجتماعی که بعدش من خبر امروز تعریف کردم. خبرشون هم نداشتم همین الان تو فامیل دوتا زن خونه دار دارن برای خودشون یه درآمد نه چندان زیادی کسب میکنن. ولی وقتی چندسال بگذره و اسمشون جا بیفته و رشد کنن میتونن درآمد درست و حسابی ازش در بیارن. اینها که هیچ وقت شانس ندارن دیده بشن. این خاصیت مردم عادی هستش که دیده نمیشن. اگه دیده میشدن وضع مملکت بعد 40 سال این نبود.
الان دیگه .فیلتری.نگ هم تاثیری نداره چون همه هیلترشکن دارن .
خیلی خنده داره !
اگر در مورد کسب و کار صحبت کنیم .
در کشور های غربی 90 درصد کسب و کار و 10درصد محتویات سرگرمی و …
و در ایران 90 درصد سرگرمی و 10 درصد کسب و کار هست .
————————————-
دیگه خودتون ببینید در پیج های فارسی اینستاگرام چند مورد کسب و کار میبینید ؟!
—
فرض کنید اینستاگرام وجود نداشت مگر تنها راه کسب و کار اینستاگرامه ؟
مگر کسب و کار ها تا پیش از اینستاگرام چگونه بازاریابی می کردند ؟ مگر اینستاگرام تنها راه بازاریابی است ؟ مگر با فیلتر کردن اینستاگرام استفاده ، اینستاگرام کرکره خود را پایین می کشد .
کلی راه برای بازاریابی آنلاین هست .
————
پ.ن : اینو بدونید اپراتور های اینترنتی به هیچ عنوان اجازه فیلتر.ینگ اینستاگرام رو رو نمیدن .
چون حجم عظیمی از دیتای مصرفی رو اینستاگرام در ایران دارد .
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. با همین نگاه هستش که پیشرفت نمیکنیم. تحریمهای آمریکا مگه چقدر تاثیر دار 20 درصد. اینستاگرام با میلیونها مخاطب مگه تنها راه بازاریابی آنلاینه و …. همه درهای ریز و درشت میبندن بعد میگن برن از زیر سنگ هم شده کسب و کار پیدا کنند. حالا کشورهای دیگه از ریزترین روزنه های فرصت سعی میکنن بهترین بهره برداریو بکنند.
به به استاد علی،
منم همینو میگم. من ی قدم از شما جلوتر میرم، میگم مگر تا قبل از بازاریابی آنلاین، کسب و کارها چیکار میکردن؟ الان همونو انجام بدن. تراکت پخش کنن مثل قدیم.
سلام
در جواب پاسخی که به من دادید:
به روی چشم…من دیگه فکر نمینم…(فکر کنم به یاد بیاری که کی هستم)
شما ها که تا به امروز فکر کردید و میکنید، از این به بعد هم فکر کنید …به جای همه ی ملت.
ابایی هم ندارید که براحتی یک نفر دیگه رو از حق فکر کردن محروم کنید
ببینیم شما با فکر کردناتون چه گلی به سر من که حق فکر کردن هم ندارم میزنید..
از توصیه ها و نظرات شما هم استفاده میکنم و از فردا میرم برای تبلیغ کسب و کارم تراکت پخش میکنم…البته یک راه حل برای پخش تراکت در چهارگوشه ایران بهم بدید ممنون میشم. چون حقیقتا فواصل جهت پیاه روی و پخش تراکت از تبریز تا مشهد و از سیستان تا اهواز بسیار زیاده. خارج از ایران رو هم کلا بیخیال میشم حتی در حد کشور های همسایه…
ببخشید ولی یک راهکار هم برای هزینه این تراکت ها بگید ….چون الان با یک نت ماهی 80 تومن تبلیغات میکنم و تصور میکنم هزینه تبلیغات تراکتی کمی بیشتر بشه…
واقعا معذرت میخواهم که وقتتون رو میگیرم ولی چون من صلاحیت فکر کردن رو ندارم گفتم از شما که صلاحیت دارید و راهکارها و استراتژی های قدرتمند ارایه میکنین کمک بگیرم.
ممنون از شما
مشکل اینه که بازار ایران بازار خیلی کوچیکی هست یعنی فقط داخلی هست جهانی نیست
مهم تر از این موضوع اینه که تمام راهای ایجاد کسبُ کار یا بسته هست یا غیر ممکن بهتره فقط بگم همین غیر ممکن
فرض کن اینجا یک نفر بخواد استودیوی انیمیشن سازی بسازه اصلا خنده داره یک برگه ی فیلتر بهش میدن پشیمونش می کنن
یا یک نفر بخواد شرکت نرم افزاری بسازه کشور ایران کشور صنعتی نیست که بتونه موفق بشه بله همین الان هم شرکت نرم افزاری توی ایران هست ولی هیچ تولیدی ندارن و کله کارایی که انجام میدن مثله دست فروشی میمونه یا کارهای کاذبی که برای کسب پول انجام میشن و هیچ تأثیری در پیشرفت کشور نداره
اون 90 درصد که میگی کارشون سرگرمی هست داری اشتباه می کنه بهتره بگی این 90 درصد واسه گذران زندگی شغل های کاذب انجام میدن چون هیچ کاری توی ایران برای انجام دادن نیست
یه نفر بخواد ماشین بسازه نمی ذارنش
بخواد شرکت مهندسی ماشین های صنعتی بزنه نمی ذارنش
هرکدوم از اینایی که گفتم نه اینکه نذارن انجام بده، یکاری می کنن که پشیمون بشه
اینجا حتی نمی صرفه بری توی کار تولید محتوای سرگرمی مثله خیلی از کانال های یوتیوب چون این کارا هیچ درآمدی ندارن توی ایران و بعضی ها که تعدادشون هم زیاد نیست و نمی دونم تو چطور گفتی 90 درصد میرن از طریق اینستاگرام محتوای سرگرمی تولید می کنن که در مقایسه با خیلی از کانال های یوتیوب کارشون بی کیفیت هست از محتوایی که تولید می کنن درآمدی کسب نمی کنن وقتی بازدیدشون میره بالا از طریق تبلیغات به درآمد می رسن
عملا توی ایران هیچ کاری نمیشه انجام داد مگر اینکه باصطلاح از هفت خان رستم رد بشی
کار توی ایران زیاد هست منتها 80 درصد کارها از نوع بیگاری کشیدن هست یا همون بردگی نوین و درصد کمی می تونن موفق بشن که
توی هیچ کشوری انقدر سرمایه دارا توانایی اعمال زور ندارن
هرکاری که توی ایران هست کار واسه پیشرفت و راحت تر شدن زندگی جامعه انجام نمیشه فقط واسه نیاز کار انجام میشه یعنی کارها بدون فکر انجام میشن یعنی یک هیزم شکنی که با تبر کار برشُ انجام میده بیست سال بعد هم میبینی کارشو با تبر انجام میده
وقتی هیچ نظارتی نباشه هیچ مدیریتی نباشه سرمایه دار هرکاری که دلش بخواد انجام میده و هرجوری که بخواد رفتار می کنه
توی هیچ کشوری مثله ایران سرمایه داری با این غلظت دیده نمیشه
و این هیچ ربطی هم به آمریکا نداره
ببخشید من معمولا از این ادبیات استفاده نمی کنم ولی خب مجبورم کردید.جواب ابلهان خاموشی است!«البته ببخشیدا!»اما جواب می دم.
وقتی کاندید ریاست جمهوری با بالگرد رفت تبلیغ خودش-مثل ترامپ-اونوقت بگید نظام سرمایه داری!
درضمن گفتید که نه استودیو انیمیشن سازی جواب میده و نه تیم برنامه نویسی.شما یه سرچ بکن آنتی ویروس ایرانی،ببین با چه قیمتی،چه نرم افزاری بهت می دن!همین کارو با استودیو انیمیشن سازی بکن-سرچ رو می گم-.لطفا با دلیل صحبت کنید.
ایران انیمیشن ساخته و اتفاقا راجب تمام چیزایی که گفتی قبلا سرچ کردم
تنها انیمیشن با کیفیتی که ایران ساخته همین انیمیشن های kosar3d هست که کیفیت کارشون جای تقدیر داره چیزایی که ساختن برای مردم نیست واسه اقتدار حکومت ساختن و بودجشون هم از همونجا تأمین شده
برای آنتی ویروس هم نکنه منظورت پادویش هست کلا بحث نرم افزار هم که می رسه بازم میبینی حکومت درش دخیل هست از کله برنامه نویسی و نرم افزار این همه کاری که میشه انجام داد فقط آنتی ویروس به ذهنت رسید الان هم اگر چنتا نرم افزار دیگه نام ببرم در میای میگی وقتی نمونه خارجیش هست چرا ایرانیش استفاده بشه
نمونش تمام نرم افزارهای طراحی مهندسی که در داخل استفاده میشه حتی اونایی که حکومت ازشون استفاده می کنه واسه طراحی تانکُ موشک همشون خارجی هستند کرک شده
جدای از اینا یک گیم انجین نداریم یک انیمیشن ساز نداریم کلا هیچی نداریم
توی همین ایران برنامه نویسان حرفه ای هستند که می تونن این کارارو انجام بدن ولی اینجا هرکاری که با کیفیت انجام میشه و استفاده ازش زیاد میشه حکومت می پره وسط
یعنی اگر اینجا فوتوشاپ ایرانی ساخته بشه استفاده کننده هاش که زیاد بشن حکومت می پره وسط و این کارا نیازی هم به نخبه کامپیوتر نداره
افراد نخبه ای هم هستند که توانایی طراحی معماری پردازنده دارن و زبان ماشینُ بلدن و عده ای می تونن سخت افزارشو بسازن منتها حکومت همه ی این افرادُ به محض پیدا کردنشون جمع آوری می کنه و میلیاردی خرجشون می کنه برای فقط ساخت موشک جنگُ سلاح کشتارُ اینجور چیزا و یدونشو هم واسه مردم نمی ذاره نمونش یک برنامه نویس هست که نابغست جنسش هم مونث هست و از ایناست که کارکرد پردازندرو بطور کامل می فهمه
توی فامیل خودمن یک نابغه بود حکومت بردش برای خودش واسه همینِ که میگم این حکومت مثله کره ی شمالی هست فقط به فکر کسب قدرت هست فقط به فکر نمایش اقتدار نظامی و معیشت مردم به هیجاشون نیست
جدای از اینا نوابغی هم که از بین همین مردم پیدا کردن و بردن برای منافع فقط خودشون استفاده کنن و باهاشون به سطحی در زمینه الکترونیک رسیدن که براحتی پهباد جاسوسی سازمان سیارو هک کردن و نشوندن این افراد قطعا یعنی صد در صد توانایی مهندسی معکوس کردن پردازنده های amd و intel دارن و فقط یکیشون با دانشی که داره برای مردم استفاده بشه ایران هم می تونه پردازنده داخلی تولید کنه و زبان سخت افزار خودشُ هم بسازه و زبان برنامه نویسیش هم بسازه
حالا بنظرت من ابلهم یا تو
فرض بگیریم یک نفر بیاد شرکت نرم افزاری بسازه و نرم افزارهایی طراحی کنه مثله ادوبی بسازه صفر تا صد از خودش استفاده کننده هاش که زیاد بشه میبینیم حکومت می پره وسط یا باید کوتاه بیان و نرم افزاراشون بشه مثله همین آنتی ویروس پادویش یا مسنجر سروش یا انقدر سنگ اندازی می کنن که طرف تسلیم بشه و بیخیال کار بشه
راجب نبودن نظارت بر سرمایه دارا هم بگم که فقط کافیه یک آمار گرفته بشه از کله جمعیت که 80 خورده ای میلیون نفر هست متوجه میشی که بیش از 75 درصد مملکت بردگی می کشن
جدای از سرمایه دارا خوده حکومت با شستشوی مغزی کم به بردگی نمیگیره این مردمُ
فقط کافیه یک سرمایه ای یک شخص جمع کنه یا بهش برسه که این سرمایه در حدی باشه که بتونه باهاش پول سازی کنه می تونه توی این مملکت پادشاهی کنه چون هیچ نظارتی نیست
اینجا کارمند معمولی اونم از نوع دولتی 2.5 حقوق میگیره 2.5 نیم یک برنامه نویس حرفه ای 6 تا 12 میگیره اون 12تایی 12 ساعت کار در روز هست اونم کار فکری
یعنی اگه بخوای درآمد راضی کننده داشته باشی باید بتونی مدیر یک شرکت دولتی باشی که 40 تا 50 میلیون حقوق بگیری که بازم به 2 هزار دلار نمی رسه اما مایحتاج زندگیش به دلار تأمین می شه
تازه اینارو از نوع رسمی گفتم یعنی دولتی درحالی که اکثر کارها غیر رسمی هستند
بجای استفاده از همین مردم حکومت رفته چینُ وارد ایران کرده ببین چقدر این ملتُ بدبخت می دونن و بدبخت کردن که کارگر ایرانی از کارگر چینی ارزان تر هست این فاجعست
وقتی حرف از معیشت مردم میشه و از اوضاع بد انتقاد میشه مقایسه میشیم با سومالی یا اتیوپی یا آفریقای مرکزی ولی وقتی مردم از چیزی زیاد استفاده می کنن و خوششون میاد فتواها واسه ایجاد محدودیت سرازیر میشه و احساس مسئولیتشون شکوفه میزنه
یه چنجا بورو برای استخدامی ببین چقدر بهت میدن نهایتش 2 تومن هست تازه این حدأکثرش هست یا 1.5 میدن یا 1 تومن و خرکاری ازت می کشن
یعنی اگه بخوای خرج زندگیت در بیاد باید به نونُ آبُ پیاز راضی باشی
یاد انیمیشن جمشید و خورشید افتادم که دهنشو سویس کردند.
فضولی ملت به شما نیامده بازم که زبان باز کردید 7 درصدی ها ….