معاون وزیر ارتباطات، حسین فلاح چوشقانی صبح امروز در حاشیه جلسه کاری در اتاق بازرگانی، در حضور خبرنگاران به سوالاتی در خصوص نحوه اجرای نرخ های جدید اینترنت پاسخ داد. به گزارش خبرگزاری مهر، جوشقانی گفت که تعرفه های جدید از 10 آذر ماه لازم الاجرا است و اپراتورهای اینترنت تا دو روز دیگر زمان دارند که جدول تعرفه های جدید خود را مطابق با سرعت درنظر گرفته شده در این مصوبه، برای کاربران اینترنت اعلام کنند.
تا کنون 2 شرکت ارائه دهنده سرویس های اینترنتی جدول تعرفه های خود را اعلام کرده اند. او با اشاره به این که اعمال سیاست منصفانه را به عهده اپراتورها گذاشته اند، گفت که پیش بینی می کند سرویس اینترنت با قیمت مناسب برای مردم اعمال شود. او در خصوص نارضایتی تعدادی از کاربران اینگونه توضیح داد:
بخش عمده ای از این مصوبه و سیاستی که برآن حاکم است، به عهده شرایط رقابتی گذاشته شده است و اطمینان داریم که اپراتورهای اینترنت برای حفظ بازار خود، شرایط را بهبود می دهند.
او ضمن امیدواری به بهبود شرایط سرویس دهی در خصوص تفاوت اینترنت حجمی با غیر حجمی و چگونگی اعمال مصرف منصفانه اینگونه توضیح داد:
در این مصوبه، ما کف سرعت را تعیین کرده ایم و از اپراتورهای اینترنت خواسته ایم که براساس این سرعت، اینترنت را بدون درنظرگرفتن حجم و طبق مصرف منصفانه ارائه کنند.
اپراتور می تواند یکی از دو روش را برای سیاست مصرف منصفانه اعمال کند؛ به این معنی که یا درصورت رسیدن مشترک به سقف حجمی مدنظر اپراتور، سرعتش را به ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه برساند و یا اینکه مشترک را در دوره زمانی مدنظر، به خرید حجم اضافه ترغیب کند.
شاید در وضعیت فعلی کاربرانی که خیلی به طرح اینترنت منصفانه امیدوار نیستند، تنها راه فرار خود را تمدید بلند مدت سرویس های قبلی بدانند. از طرف دیگر به نظر میرسد که تعدادی از اپراتورها نیز مشتریان خود را به تمدید قراردادهای قبلی ترقیب کرده اند، جوشقانی در این خصوص گفت:
ممکن است برخی اپراتورها خواسته باشند که در این فرصت باقی مانده تا ۱۰ آذرماه، قراردادهای قبلی خود را با مشترکانشان تمدید کنند، اما به نظر نمی رسد که این موضوع باهدف خاصی صورت گرفته باشد و گزارشی مبنی بر اقدام ضد رقابتی نداشته ایم. در صورتی که مصوبه جدید اجرا شود هم، ما به قراردادهای قبلی احترام می گذاریم و قراردادهای قبلی مشترکان با تعرفه های قدیمی فارغ از آنکه به نفع یا به ضرر مشترک یا اپراتور باشد، پابرجا است و اپراتور باید براساس اینترنت حجمی به کاربر سرویس دهد. اما پس از اتمام قرارداد، امکان تمدید آن با شرایط قبلی، ممکن نیست.
80 گیگ حجم منو خوردن رفت 😐
هفته ی دیگه دوره م تموم میشه دیگم نمیتونم تمدیدش کنم 😐
آقای وزیر اگه شما به طرح خودتون ایمان دارید چرا میگید بعد از اتمام قرارداد قبلی تمدید سرویس های قبلی غیر ممکن هست لابد خودتون میدونید که کاربر مجبور به پرداخت پول بیشتری برای طرح مثلا نامحدود شما هست وگرنه من مشترک دلم میخواد همون طرح حجمی خودم رو بخرم که به صرفه تر هست و لازم هست به انتخاب مردم احترام بزراید مردم خودشون میدونن طرح شما به صرفه تر هست یا طرح های حجمی و خودشون تصمیم میگرند برای جیبشون اما با این کار شما مردم رو دارید مجبور به طرحی میکنید که منی که توی شرکت های وب سالی 600 گیگ با سرعت 16 مگ در اختیارم بود با قیمت سالانه 360،000 تومان حالا باید بیام 3 برابر این قیمت رو هزینه کنم . اصلا ما میگیم طرح شما بهتر و ارزونتر خوب بزارید مردم خودشون انتخاب کنند چرا میایید و طرح های قبلی رو حذف میکنید .
ای مردم مالتون رو خیلی وقته دارن میخورن. به سادگیتون هم میخندن. کل رژیم از بالا تا پایین دزده. حالا باز هم میلیون ها نفر بهشون امید دارن و میرن رای میدن.
اقا گیگی صد تومن کنن.طرح نمیخواد دیگه.
[quote]اپراتور می تواند یکی از دو روش را برای سیاست مصرف منصفانه اعمال کند؛ به این معنی که یا درصورت رسیدن مشترک به سقف حجمی مدنظر اپراتور، سرعتش را به ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه برساند و یا اینکه مشترک را در دوره زمانی مدنظر، به خرید حجم اضافه ترغیب کند[/quote]
بی اعتمادی مردم به مسولین بی دلیل نیست.از اول طرح اقای وزیر میگفت این طرح واسه پایان حجم فروشیه الان معاونش میگه حجم فروشی.
ما مردم که مهم نیستیم حداقل واسه همدیگه ۴ تا جلسه توجیحی بزارین:emoji0