اخیرا روزنامه وال استریت ژورنال مصاحبهای با بیل گیتس، بنیان گذار مایکروسافت انجام داده که وی در این مصاحبه ابراز کرده که علاقه چندانی به بیت کوین و رمز ارزها ندارد و از طرف دیگر جهان بدون آن میتواند به حیات خود ادامه دهد. برای جزئیات بیشتر نظر بیل گیتس درباره بیت کوین با ما همراه باشید.
نظر بیل گیتس درباره بیت کوین
بیل گیتس در پاسخ به این سوال که جهان بدون کدام یک از پیشرفتهای فناوری اخیر میتواند به حیات خود ادامه دهد افزود: “رشد روز افزون استفاده از بیت کوین و سایر رمز ارزها سبب شده تا فعالیتهای مجرمانه افزایش پیدا کند. این امکان بدون ردیابی نیز صورت میگیرد و همین موضوع باعث شده تا رهایی پیدا کردن از آن را ترجیح دهم. رتبه بعدی فناوریهای مضر، اسلحههای بیولوژیکی است که آن هم پدیده بدی است.”
این اظهار نظرها نشان داد که بنیان گذار مایکروسافت علاقه چندانی به بیت کوین و پولهای دیجیتالی ندارد دلیل آن هم استفاده از آن برای طرحهای پولشویی و کلاهبرداری و همچنین جرم و جنایت است. از طرف دیگر بیل گیتس در شبکه سی ان بی سی آمریکا موضع بیطرفانهتری نسبت به رمزارزها گرفت و تقریبا نسبت به آن خنثی بود. او در این مصاحبه گفت: ” از آنجایی که خودم بیت کوین ندارم، بنابراین دیدگاهم نسبت به این موضوع خنثی است. هر چند که انتقال پول به شکل دیجیتالی و کاهش هزینهها را تحت نظر قرار دادهام. بنیاد گیتس در کشورهای در حال توسعه از همین روشها برای کاهش هزینهها استفاده میکند ولی از آنجایی که ارزش بیت کوین بر اساس دیدگاه افراد مختلف به آسانی تغییر میکند، من نمیتوانم به آن اعتماد کنم و ارزش ریسک سرمایه من را ندارد”
این نخستین باری است که بیل گیتس در رسانههای جمعی جهان درباره بیت کوین و رمز ارزها اظهار نظر میکند. وی در سال 2018 گفته بود که اگر توانش را داشت در مقابل بیت کوین شرط میبست.
نظر شما درباره نظر بیل گیتس چیست؟
واقعا دمش گرم، انسان فهمیده ای هست بیل گیتس. این بیت کوین و تمام ارز های دیجیتال گند زده به دنیا مخصوصا ایران که دیگه سخت افزار نمیشه خرید با این قیمتا
گند زده به بازار سخت افزار.
و زندگی ما .
2 ماه بکوب مشکل قطعی برق زندگیمونو داغون کرد.
یکی به این اقا بگه شمایی که سهامدار اصلی شرکت فایزر هستی و اینکه غیر مستقیم در ازمایشگاه ووهان چین دستی داری و اینکه بزرگترین دارنده زمین زراعی در امریکا هستی و صاحب بزرگترین مرکز تولید دانههای فراوری شده هستی چرا به بیتکویین گیر میدی و در مورد این مواردی که گفته شد توضیحی نمیدی !؟
خدا عمرش بده بیل گیتس رو.
آرمین جان این دقیقا همون داستان آستین،بخورر!!!اگه نشنیدیش الان می گم:
یه دانشمندی میره به یه همایش علمی با لباس های خیلی خراب و داغون.توی اون ح
جا کلی حرف های مهم و درست می زنه ولی هچ کس جدیش نمی گیره.بعد ناراحت می شه برمیگرده خونه یه سری لباس های خیلی خیلی گرون می پوشه و بر می گرده به اون همایش و شروع می کنه به چرت و پرت گفتن.همه می گن به به!به به!موقع ناهار می شه می گه که آستین بخورر!!!
اینجا هم دقیقا همینه.خیلی ها همینو می گن،ولی متاسفانه وقتی بیلگیتس اینو می گه همه به به و چه چه می کنن.من منظورم شما نیستی ها،من جهان رو گفتم.یا مثلا ایلان ماسک می گه که سیگنال،کل جهان چشم و گوش بسته می گن چشممممممممم!یا مثلا فلان سلبریتی تبلیغ فلان محصول رو می کنه کل مردم می رن می خرنش.
ببیند ایلان ماسک یک شیاد پول پرسته، اصلا قابل مقایسه با بیل گیتس نیست. همون روزی که ایلان ماسک شروع به بالا بردن قیمت ارز های دیجیتال کرد ما در تحریریه همه مطمئن بودیم که این آقا رفته تو کار ارز دیجیتال سر مایه گذاری کرده و بد هم سرمایه گذاری کرده، و الان با این کارهاش داره ارزش سرمایه اش رو بالا میبره. بعدا که اصلا خودش اعلام کرد میلیارد ها دلار سرمایه گذاری کرده. این آدمه خود خواه رو اصلا نمیشه مقایسه کرد با شخصیت بزرگواری مثل بیل گیتس که عالم و آدم دارن به صورت مستقیم و غیر مستقیم از خدماتش استفاده میکنند، و دنیا خیلی بهش مدیونه.
آرمین جان من ایلان ماسک را با بیلگیتس مقایسه نکردم.من ایلان ماسک را برای حرفم مثال زدم.
بعد هم چند مورد:1-بنیاد خیریه ی بیلگیتس باعث فلج شدن 350 هزار کودک هندی شد2-بیلگیتس به نوعی حروم خور هم هست.چند سال پیش به خاطر فساد مالی چند سال از کار معلق شد3-استیو جابز می گه که بیلگیتس خیلی خیلی باهوشه و پرتلاشه.و این میزان پشتکار و هوش برایش ضرر خواهد داشت.4-این لینک هارو نگاه کن.
آرمین جان من به جز لینک ها حرف هایی هم زدم.حرف هایم را هم از مستندی که در همین چند وقت پیش پخش شد گفتم.مستند هم فقط با افرادی که با بیلگیتس مراودت داشتن مصاحبه می کرد.اون حرف استیو جابز هم دقیقا درسته چون دوبله نشده بود بلکه زیر نویس بود با تصویر و صدای خود استیو جابز.متاسفانه مستندرو ندارم ولی اگه می خواید می تونم بگردم پیداش کنم.
این بشر با اصالت ترین فرد ثروتمند دنیاس. من هرچی ایشون عرض کنند رو روی چشم میگذارم
کجایی عمو گیتس که جانم به فدایت اصن
فلج شدن ۳۵۰ هزار کودک هندی توسط بنیاد خیریه «بیل گیتس»
دوست عزیز،بیلگیتس را می توان کثیف ترین سرمایه دار جهان دونست.استیو جابز در باره ی بیلگیتس گفته:بیلگیتس خیلی خیلی باهوشه و پرتلاشه.و این میزان پشتکار و هوش برایش ضرر خواهد داشت.
بیلگیتس خیلی خیلی کاراش پشت پرده است.در ضمن بیلگیتس همون کسیه که به خاطر مشکلات مالی در گذشته سه سال از کار معلق شد.یعنی دزدی هم کرده.
آفرین
بیت کوین شده محملی برای دوکار:
1. پولدار شدن یه عده چه ماینرهاش چه دلالانش.
2. فعالیتهای مجرمانه
من از طرفداران رمرزارزها یه سوال دارم: این رمزارزها در حال حاضر چه کاری برای یه فرد عادی مثل من میکنه که من قادر به انجامش نیستم؟
با سلام و عرض ادب ، بنده طرفدار نیستم ولی پیشنهاد میکنم بیشتر در رابطش مطالعه کنید تا فقط از دو زاویه نگاه نکنید ، تا همین چند سال پیش مردم نگاه خوبی به کارت های بانکی نداشتند ، همش هم بر میگرده به اونجایی که اگاهی در رابطش ندارند ، بازار ارز های دیجیتال میتونه در آینده جایگزین پول کاغذی و رفع تمرکز پول بشه ، مثل الان که بیت کوین مثل طلا مالک نداره و دولتی دخل و تصرف درونش نداره ، در کل همیشه کسی که به فکر ایجاد تحول در سبک زندگی و درامدشه دنبال چیزای جدیده که اکثرا موفقند . افراد گنجشک روزی هم فقط به دنبال رفتن به سوی موج های ناپایدار (بورس و….)
سلام
سوال من مشخص بود. چه کاری این ارز دیجیتال انجام میده که در حال حاضر افراد عادی تو دنیا نمیتونن انجامش بدن؟
این ربطی به نگاه من و شما نداره.
در حال حاضر پول کاغذی تقریبا از رده خارجه و طی ۱۰ سال اینده کمتر کسی پیدا میشه که پول با خودش حمل کنه. ارز دیجیتال جایگزین پول کاغذی نیست چون پول کاغذی خیلی وقت با کارت و سایر درگاههای پرداخت جایگزین شدند.
باز شما رفتی رو دولت. من اصلا هدفم دولت نیس. من مردمان عادی این دنیا رو میگم براشون چه سودی داره. بنده دارم کار میکنم و در مقابل کارم یه رقمی تو حساب بانکیم هرماه پرداخت میشه. قرار هست این ارز دیجیتال چیو با چی جایگزین کنه؟ من برای حقوقم بیت کوین بگیرم؟ ماشینمو بفروشم باهاش بیت کویت به من بدن؟ اصلا فرض کنیم بیت کوین شد ارز غالب. چه تفاوتی تو زندگی من داره و یا چه باری از رو دوش بشر برمیداره که من رو به وجود چنین چیزی در دنیا خوش بین کنه.
کارمزد کمتر.برات دوباره چاپش نمیکنن تورم زا نیست.جا به جایی سریع تر پول.نداشتن محدودیت در انتقال
تورم زا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر جرات داری اینو جلوی کاربرانی که کارت گرافیک 3 میلیونی تومنی GTX 1650 Super رو دارن 11 میلیون تومن می خرن بگو. بالا رفتن بی حساب و کتاب ارز دیجیتال، داغون کرده قیمت کارت گرافیک و پاور رو. دیگه تورم چطوریه مگه؟
واقعا.من بیچاره نسخه معمولیش 6 میلیون بود می خواستم بخرم،بعد رفت روی هفت میلیون و بالا و بالا تر و بالا تر،الانم دیگه کلا نیست
وی اخیراً هم گفته بود مردم به جای گوشت طبیعی، گوشت مصنوعی بخورن.فردا هم میگه همه کاه و یونجه بخورن.
مردم عادی ک نمی تونن مواد مخدر رو در حد جهانی تولید کنن و بفروشن، مردم عادی نمیتونن گروه های تروریستی رو ساپورت کنن، نمیتونن اسلحه تولید کنن و بدن دست گروهک ها تا مردم رو تیکه و پاره کنن و مردم عادی نمیتونن هزاران کثافتی ک دولت ها دارن انجامش میدن رو انجام بدن.
پس دغدغه، جرم و جنایت و پولشویی نیست. دغدغه اینه ک دولت پرست ها دیدن خداشون داره تضعیف میشه.
کریپتو داره توهین میکنه به خداشون، اینه ک دردشون اومده. کریپتو داره نشون میده، میشه بدون دولت و نظارت نهاد مرکزی زندگی کرد، و این بزرگترین ترس دولت پرست هاست ک زندگی بدون دولت رو نمیتونن تصور کنن.
مثل کودکی ک میبینه دارن پدر خانواده رو تضعیف میکنن و توی ذهن کودکانه ش، زندگی بدون پدر رو آخر دنیا میبینه.
یعنی می خوای بگی من امثال من دولت پرستیم
دولت ها چه با بیت کوین چه بدون بیت کوین به همه ی اون کارهایی که گفتی ادامه میدن
دولت ها یا حکومت هارو با پدر خانواده مقایسه نکن این مقایست مثله مقایسه داوکینز میمونه که جدایی آب شور و شیرین دریاارو با ریختن آب شور و شیرین توی لیوان مقایسه کرد خلاصه این کجا و اون کجا
حکومت ها خیلی راحت می تونن حساب بانکی یکیُ خالی کنن یا بلوکه کنن
حکومت ها تجهیزاتی در اختیار دارن که اممثال من یا تو ازشون بی خبریم منظورم مردم عادی هستند
حکومت ها خیلی راحت می تونن کله ارزهای دیجیتالیُ در کمتر از 1 هفته تموم کنن کافیه چنتا سوپر کامیوترُ بکار بگیرن یا کوانتوم کامپیوتر استفاده کنن که تکنولوژیش به مرحله استفاده رسیده
و خیلی کارهای دیگه می تونن انجام بدن
اتفاقا با فراگیر شدن ارزهای دیجیتالی راحت تر می تونن کنترول داشته باشن روی مردم
اینُ در دیجیتالی شدن پول هم می تونی ببینی از زمانی که بانک ها دیگه بجای پول کاغذی فقط عدد به حساب طرف اضافه می کنن و انتقال پول کاغذی خیلی کم انجام میشه و اکثرا با یک کارت خریدُ فروش می کنن
این چیزا جولو چشمتون هست ولی نمیبینید
نمی دونم چی توی ارزهای دیجیتالی دیدید که فکر می کنید با جهانی شدنش مردم از زیر سلطه افراد قدرتمند خارج میشن
من خودم مخالف هرنوع حکومتی هستم و قبلا هم گفتم چه نوع سیستم اداره کننده ای لازم هست درواقع سیستمی که هیچ کس درش حکومت نمی کنه و کسی هم نمی تونه کاره خلاف انجام بده
و اون لذت حکومت کردن که به طرف احساس مهم بودن میده توی هر پستُ مقامی گرفته میشه
منتها دلیل نمیشه بیام از طرفدارهای ارزهای دیجیتال باشم
مساله اول شما اینه ک دولت رو خیلی خفن فرض میکنی. ک ابزارهایی در اختیار داره ک میتونه همه رو پودر کنه.
خیر اینطوری نیست. دولت ها آسیب پذیر تر از این حرفان. رفتارشون توی بحران ها اینو ثابت کرده و بی عرضه تر از این حرفان. ب قول میلتون فریدمن، اگه ی شنزار رو به دولت بسپاری، بعد ی مدت با کمبود شن مواجه میشن.
اینکه عموم مردم خودشون رو صغیر میدونن و نگاهشون ب دست دولته، (ایران و آمریکا و اروپاش فرقی نداره) باعث میشه دولت قدرتمند جلوه داده بشه. بله مادامی ک اینطور هست، دولت ها سوار مردمن.
دولت ها نهایتا میان سوار بر ارزهای دیجیتال میشن؟ بله درسته. اما این یک شکست برای ارزهای دیجیتال نیست. یک عقب نشینی برای دولت محسوب میشه. چون قواعدش رو پذیرفتن و صرفاً طبق همون قواعد چارچوب میذارن براش(احراز هویت و مالیات). و اینجا دیگه ساختار های مالی دنیا، مثل قبل نخواهد بود. به طور مثال دیگه نقل و انتقالات مالی بین من و شما، نیاز ب اجازه دولت نخواهد داشت.
مساله کامپیوترهای کوانتومی هم ب این سادگی ک میگید نیست. کلیتش ک مشخص نیست محاسبات کوانتومی بتونن پروتکل های رمز نگاری شبکه رو بشکنن. و مهم تر اینکه، شبکه، مدام در حال پیشرفت و بروز شدن هست و ایراداتش رو برطرف میکنه.
هیچ قدرت و ابر قدرتی نمیتونه جلوی (( مردم )) بایسته ولی مفهوم مردم ، ینی (( همه ی مردم بدون حتی 1 درصد استثنا که معمولا همین 1 درصد تاثیرشون تو جامعه از 99 درصد دیگه بیشتر نباشه کمتر نیست )) .
.
واقع بین باشیم می بینیم که همه ی کشورا مهمترین بخش مردمشون که تحصیل کرده ها و نخبه ها هستن و اونها هم به خاطر شغل بهتر و موقعیت بهتر میرن برای دولت/حکومت کار میکنن و همین باعث میشه که حکومت ها بتونن به خیلی از امکانات و منابع دسترسی داشته باشن .
و چیزی که گفتی واقعیتی هست که نمیشه نپذیرفت
تمام نخبه ها برای حکومت ها کار می کنن و تحصیل کرده ها و مهندسین برای دولت ها
پس نخبه ها که ده درصد جمعیت هم نمیشن با ایدئولوژی یا طرز تفکر حاکمین پیش میرن
توی ایران تحصیل کرده ها به کنار ، کم نخبه ی زاتی یا طبیعی نداریم یعنی می خوام بگم تعدادشون کم نیست و اون نخبه های سطح متوسط خیلی هاشون خودشونُ حزب اللهی می دونن و فوق نخبه هاهم که صد در صد توی آزمایشگاها ی سری ازشون استفاده می کنن
فقط همون نخبه های متوسط یا برخی مهندسین توی کمتر از 2 سال موشک ماهواره بر با اون دقت بالا بدور از هر رسانه ای با جایگاه متحرک ساختن با نوع سوخت موشک جدیدی که خودشون بهش رسیدن
وقتی ایران اینجوریِ دیگه حساب کن آمریکا چیا داره با بقولی منطقه ای مثله 51 البته اینُ منطقه 51 اصطلاح بکار بردم وگرنه اگر جایگاه سری ای می بود انقدر معروف نمیشد
پس نتیجه این میشه که حکومت ها دیگه مثله قدیما هیچ وابستگی ای به مردم ندارن دیگه مثله قدیم نیست که مثلا 80 درصد مردم با هم متحد بشن و حکومت سقوط کنه
اراده کنن راحت می تونن همرو قتل عام کنن با سلاح لیزی یا بمب های جامدی که 1 کیلوگرم به اندازه 10 تا سی 4 یا سلاح های پلاسما یا ماکرویو و سلاحی که از فاصله مثلا یک کیلومتری در اثر صدای بلند طرفُ می کشن یا بیهوش می کنن فکنم بتونی توی یوتیوب نمونه سادشو پیدا کنی من خیلی وقت پیش ویدیوشو دیدم که طرف با فاصله چند سانت اونورترش هیچ صدایی نمی شنوه ولی اون یکی از صدای زیاد گوششو گرفته البته داشتن تست می کردن
دیگه دوره ی جنگ جهانی دوم یا قبل ترش نیست که مردم واسه حکومت ها مهم باشن
دیگه اوضاع فرق کرده از زمانی که با کم ترین هزینه می تونن صدها هزار نفرو بکشن
درسته دولت ها خنگن ولی کی می تونه جلوی حکومت هارو بگیره همین آمریکای دموکراسی ترامپُ با وجود رأی کمتر اوردنش روی کار و یه مورد دیگرو که خودت می دونی نمیشه مثالش بزنم
مگر اینکه مردم نذارن حکومت ها نخبه هارو ببرن و ازشون استفاده کنن در راه رفاه خودشون
نه اینکه بره برای حکومت ها که از هر علمُ دستاوردی یک سلاح کشتاری از توش در میارن
که این اتفاق هم هیچ وقت نمی افته
خلاصه اینکه بخوام بگم نتیجه ارزهای دیجیتال با فراگیر شدنشون چی میشه همین دیجیتالی شدن پول ها و کارت های بانکی هست
حکومت های سلاح های الکترونیکی دارن که باهاش می تونن مستقیما وارد سخت افزار بشن و همه چیُ بهم بریزن مثلا یا خرابش کنن یا کنترولشُ بدست بگیرن که این کار شدنی هست منتها تکنولوژی بسیار پیچیده ای داره نمونشو می تونی توی فیلم nowyouseeme2 ببینی البته اگه اشتباه نکنم
ما حکومت و ملت به عنوان دو رکن جدا ازهم رو در کشورهای دموکراتیک نداریم.
چیزی که وجود داره دولت ملت هست. دولتها به راحتی عوض میشن ایران نیست که روحانی نماینده مجلس بوده دبیر امنیت ملی بوده، 8 سال رییس جمهور بعدشم میره میشینه تو مجمع تشخیص. یا مثلا کسی که صدتا پست داره و عزراییل هم جراتشو نداره بهش نزدیک بشه.
الان اوباما کجاس؟ نیکولاس سرکوزی چی شده؟ تو کشورهایی که جمهوری هستند به ندرت شما میبینید رییس جمهور بعد دورش تو عرصه سیاسی فعال باشه. تو کشورهای پارلمانی ممکنه درصورت عملکرد موفق حزب، شخصیتهای حزبی برای مدت طولانی تو قدرت باشند مثل آنگلا مرکل.
مگه شهر هرته دموکراسی بریزه مثل آب خوردن آدم بکشه؟ شما تو همین دو سال اخیر نگا کن سر چه چیزایی دولتهای اتریش و هلند استعفا دادن.
اینجا دولت زیر ذربین هست. یعنی در بدترین حالت ممکن اینکه دوره یه دولت تموم میشه و دیگه انتخاب نمیشه وگرنه حتی به پایان دوره نمیرسن. با استانداردهای اروپا باید دولت فعلی ایران چند بار منحل میشد. حکومت هم وجود نداره بلکه قانونی وجود داره که بر اساس منافع ملت و کشور نوشته شده. شما انقدر ایرانو دیدی احساس میکنی دنیا اینجوریه. نه عزیز. اگه قرار باشه حکومت و ملت جدا از هم باشند اصلا کشور به جلو نمیره.
من پامو گذاشتم از اینجا تازه فهمیدم انسان چه حقوقی داره و هیچ کس بر دیگری برتری نداره. انقدر تو ایران آدمو تو حداقل شرایط زندگی نگه داشتن که فکر میکنن آدما دنیا اینطوره حالا یه ذره اینور اونوره ولی اصل قضیه ثابته.
سیستم انتخابات آمریکا بر اساس رای های ایالتی هست نه اینکه یکی رای بیشتر بیاره از مردم بشه رییس جمهور. اسم کشورش هم ایالات متحده هست. اساس کشور اونجوری شکل گرفته. تو همون آمریکا دموکراسی انقدر قدرتمنده که ترامپ رو گذاشت کنار.
دموکراسی ها 100% به مردم وابسته هستند هم برای انتخاب شدن هم برای گرفتن مالیات.
اولا که دوستمون یه شرایط فرضی رو مثال زد
دوما ، اینکه تو ایران وضعیت خیلی وحشتناک داغونه به معنی این نیست که کشورهای ابر قدرت و ایدئولوژیک ی مثل آمریکا یا انگلیس به همون اندازه که تو کانادا ، هلند و سوئیس دموکراسی اجرا میشه باشه و فاصله بسیار عمیقی بین این کشورهاست .
این شلوغی و بلوایی که تو آمریکا و انگلیس و فرانسه هست ، هیچوقت تو کشورایی مثل کانادا ، هلند ، سوئیس ، آلمان و … نیست .
@farzad
حکومت آمریکا به ظاهر دموکراسی هست ولی در اصل دست کمی از ایران نداره و یعنی برپایه تفکرات خاصی اداره میشه چه آمریکا و همینطور مثال هایی که مجید زد
این تفکر چیزی نیست جز یهودیست
ایرانُ میبینی چقدر فیلم ساختن از پیروزی توی جنگ و به هر شکلی که خواستن درش اوردن خودشونُ جر دادن از بس فیلم ساختن در این مورد
همینُ هم واسه آمریکا در نظر بگیر چقدر فیلم ساختن از جنگ جهانی دوم و به هر شکلی که خواستن در اوردن به هر روشی و همیشه خودشونُ قهرمان نشون دادن
توی همین تظاهرات فرانسه مشخص شد که دموکراسی آمریکا هرجا غلیظ تره همش کشکه و اصلا نمیشه بهش گفت دموکراسی voice هاشون هست لو رفتن
ایناهم ایدئولوژی دارن و بر پایه تفکر یهودیت حکمرانی می کنن
آخه اسرائیل چی داره که آمریکا این همه داره بهش خدمت می کنه غیر از اینکه همشون یهودین
آمریکا با اون ابهتش اسرائیل بهش دستور میده
برکناری ترامپ هم بخاطر بد عمل کردنش نبود بخاطر این بود که تمام نقشه هاشونُ خراب کرد و خیلی ها شونُ لو دادن همین ترامپ بود اگه اشتباه نکنم لو داد که داعشُ آمریکا بوجود اورده
کشورهای دموکراسی هم هستند که چنتایی مجید مثال زد و همونطور هم که میبینی همیشه زیر سلطه باقی میمونن و ازشون بعنوان کسب درآمد استفاده میشه درواقع کسب سرمایه نقش کارگرُ دارن از نظر علمُ تکنولوژیکی پیشرفتن ولی قدرت صفر
من نمی دونم شما کجا زندگی می کنی ولی جایی که من زندگی می کنم که مشخص هم هست
هربار که مردم خونشون به جوش اومد و بلند شدن انقدر زدن کشتن تا مردم از ترسشون نشستن سره جاشون و جالبه که تمام کشته شده ها همشون مزدو یا جاسوس دزدُ اغتشاش گرُ از این حرفا خطاب شدن یا بهشون برچسب زده شد
نمی دونم چرا اگر این همه جاسوس مزدورُ از اینجور چیزا هست نمیرن بکشن یا دستگیر کنن فقط زمانی که احساس خطر می کنن یادشون می افته این کارو انجام بدن
همین چند سال پیش بود که بیشتر از ده هزار نفرُ کشتن توی جایی که من زندگی می کنم و خیلی از شهرا حکومت نظامی شده بود
تظاهرات فرانسه هم ببین انقدر از مردم کشتن تا مردم از ترسشون ساکت شدن همون دموکراسی آمریکایی
ترامپ هم بازهم میگم واسه خودشون دردسر بود اگه بیشتر از این میموند
اونا سازماندهی تر عمل می کنن توی حکومت کردن هرچی باشه دموکراسی خودشون تو کله دنیا پخش کردن واسه همین مردم یا مردم دنیا سختر می تونن یقشونُ بگیرن
دموکراسی هست و دموکراسی واقعی یا اصل توی یک کشور خیلی هم خوبه اما آمریکا دموکراسی نیست
چین که مشخص هست وحشی تر از حکومت چین وجود نداره و البته مردمشون هم کم وحشی نیستن
روسیه هم نیازی به مثال نیست منتها دیکتاتوریش از نوع کمی خوب هست یعنی اینطور نیست که مردم لح بشن واسش مهم نباشه و فقط به فکر قدرت باشه
کره شمالی هم که اصلا ولش
چیزایی هم که الان گفتم لازم به گفتنشون نبود بحث راجب بیت کوین بود و دلیل مخالف بودنمُ توی نظر قبلی کامل گفتم
اینارو در جواب چیزایی که گفتی اضافه کردم
اوبا یا قبلش هم کاره ی نبودن بقول یکی از کاربرا اینا تدارکاتچی هستن
منتها ترامپ از اون شخصیت هایی بود که هر حرفی بزنه پای حرفش وایمیسته واسه همین واسشون مشکل ایجاد کرد
unknown فرزاد راست میگه که آمریکا و فرانسه خیلی خیلی خیلی خیلی از ایران بهتره ولی بهتر بودنش برای نظام قضایی و بروکراسی کارآمد و آموزش حرفه ای نیروی نظامیشه که باعث میشه تو سرکوب ها تلفات خیلی کمتر از ایران بشه ، تو ایران به سربازی که بهش فقط نگهبانی از آفتابه رو یاد دادن و شستن سرویس بهداشتی رو ازش استفاده میکنن که نتیجشم بهتر از این نمیشه ، چون سربازای آموزش دیده به شدت کمن چون حقوق میگیرن .
و این برتری به مواردی که گفتم مربوطه نه دموکراسی ، دموکراسی ینی مثل سوئیس و هلند که اصلا پلیس ضد شورش استفاده نمیشه ، خود سرکوب نقض دموکراسیه که تو کشورایی که اسم بردم هیچوقت دیده نمیشه درگیری بین نیرو های امنیتی با معترضین .
تا همین اواخر دهه های 70 و 80 هنوز باور دموکراسی تو ایران نسبتا بود چون هنوز تضادی بین باور مردم و حکومت نبود ، و آمریکا هم تا وقتی اکثریت مردم آمریکا جنبش خاصی برای خروج سربازاشون از کشورای دیگه یا کاهش رابطه با اسرائیل اعتراض نکنن و خط قرمز حاکمیت آمریکا رو رد نکنن ، دموکراسیش مشخص نمیشه .
منتها کشورایی مثل سوئیس ، هلند ، استرالیا ، کانادا و نیوزلند اصلا خط قرمز و حساسیتی ندارن .
شرایط آمریکا متفاوته
نه اینکه اونجا دموکراسی وجود نداره اتفاقا در سطح بالایی وجود داره اما نمیشه شما دموکراسی ها رو باهم مقایسه کنید. کشورهایی اروپایی که دموکراسی های قوی دارند بسیار مردم یکنواخت و یکپارچه ای دارند، اکثرشون کشورهای یکپارچه ای هستند و حتی اگه فدرال هم باشند مردمانشون از یک قوم هستند و قرنها اونجا زندگی کردند. در عین حال که قوانین اقتصادی لیبرال هست اما قوانین اجتماعی سوسیالیستی دارند
آمریکا یک نظام لیبرالیستی تمام عیار هست. هیچ کشوری تو دنیا آزادی سلاح نداره جز آمریکا. تو آمریکا تفکیک قوا وجود داره، رسانه ها به شدت آزاد هستند، اما نظام لیبرالیستی باعث ایجاد بلوکهای قدرت و ثروت میشه که میتونن منافع سیاسی خودشون رو پیش ببرن.
تو آمریکا با تغییر در ریاست جمهوری و مجلسین، سیاستهای داخلی دچار تحول زیادی میشه. اما سیاستهای خارجی که ما میبینیم عموما به این انتخابات خیلی بستگی نداره جز برخی موارد خاص که رییس جمهوری میتونه دیدگاه متفاوتی با اسلاف خودش داشته باشه. برای همین این احساس رو میده که تو آمریکا دموکراسی وجود نداره.
برای مردم آمریکا هم سیاستهای داخلی الویت داره تا خارجی.
تو آمریکا از بین 75 میلیون رای دهنده به ترامپ، چند صد نفر که بعضیاشون مسلح بودن ریختن مجلس رو اشغال کردن. تو چنین فضای به اندازه انگشتان یک دست آدم کشته نشد. بالاخره دموکراسی نمیتونه تضمین کنه همه آدمها معقول رفتار کنن. تو هرجامعه ای آدمهای خشونت طلب وجود دارند. اتفاقا اتفاقات آمریکا نشون داد که دموکراسی همچنان کارآمد هست و اساس دموکراسی جاری شد هرچند یکی بود که نمیخواست بهش تن بده.
شما اول باید وارد دموکراسی بشی بعد حالا بررسی کنی که کدام دموکراسی بهتر هست.
الان کانادا هم از همه جای دنیا مهاجر داره ولی هیچوقت مثل آمریکا نیست ، اینکه تو آمریکا سلاح آزاده بخاطر سود زیادیه که داره و اینکه دقیقا مثل ایران دهه اواخر ۶۰ و ۷۰ اختلاف زیادی بین مردم آمریکا هست و خیلی هاشون از سیاستمداران آمریکایی هم بیشتر به ایدئولوژی ایلومیناتی قائلن و عین بسیجی های خودمون که کاسه ی داغتر از آشن و از خود مسئولین حکومتم بیشتر به ایدئولوژی قائلن .
هروقت جامعه ی آمریکا به آزادی سلاح اعتراض میکنه ، عرزشی هاشون دقیقا مثل ۹ دی اینجا میرن در مقابل از حمل اسلحه دفاع میکنن و چون جمعیتشون به هم نزدیکه ، تفکر به این سمت میره که دموکراسیه ، اون کشته ها و تلفات هم برای آموزش صحیح نیرو هاشونه ، اینکه فساد و جرم و جنایت سازمان یافته تو آمریکا کمتره بخاطر نظام قضایی سالم و بروکراسی و چیدمان اداری کارآمد درست آمریکاست که تو ایران وجود نداره و ربطی به دموکراسی نداره .