اخیرا شرکت سونی اعلام داشته است که قصد دارد بخش گوشی های هوشمند خود را مورد بازبینی قرار دهد، در حال حاضر تلفن های هوشمند سونی باعث ضرر کردن این شرکت شده اند و بنا به گفته مدیر بخش موبایل سونی، این شرکت در این باره بیش از حد خوشبینانه عمل کرده است و به هدفش که دستیابی به مقام سوم در بازار تلفن های هوشمند است نرسیده است و بنا بر این در حال حاضر هدف این شرکت رسیدن به سود دهی است حتی اگر به قیمت از دست دادن 20 الی 30 درصد بازار تلفن های هوشمند برای سونی باشد. شرکت سونی قصد دارد که در آینده تمرکز خود را بیشتر بر روی 3 بخش ، حسگر های تصویر، بازی های ویدیویی و استودیو فیلم سازی اش افزایش دهد و تا کنون شاهد رشد بسیار خوبی در زمینه بازی های ویدیویی و بخش کنسول بازی اش بوده است و هدف این شرکت این است که درآمد خود را از این بخش که در حال حاضر 1.4 تریلیون ین (واحد پول ژاپن) است را تا سال 2018 به 1.6 تریلیون برساند، همچنین در بخش حسگر های تصویر این کمپانی امیدوار است بتواند رقم کنونی 890 میلیون ین را به رقم 1.5 میلیارد برساند، علاوه بر اینها استودیو هالیوود سونی هم در این برنامه نقش خواهد داشت.
دیگر بخش ها بصورت جدی مد نظر نیستند همانگونه که پیش بینی می شود دوربین های دیجیتال فروش ثابتی را مانند رقم 710 میلیاردی سال جاری تجربه کنند یا اندکی افت داشته و به 650 الی 700 میلیارد ین تنزل پیدا کنند. سونی هیچ اطلاعاتی درباره بخش گوشی های هوشمند نداده است و البته از پرچمدارهای خود نیز راضی است اما دیگر محصولات این شرکت در میدان رقابت با برند های قدرتمندی همچون سامسونگ یا در برابر محصولات چینی ارزان قیمت به راحتی کنار گذاشته می شوند و همچنین شرایط در بازار گوشی های ارزان قیمت سخت تر هم می شود ، به همین علت انتظار می رود این شرکت از تعداد محصولات تولیدی اش در زمینه تلفن همراه بکاهد.با وجود این مدیر بخش موبایل وعده داده است که در سال 2015 میلادی و با سیاست های جدید این بخش به سود دهی خواهد رسید. فروش سونی در قاره اروپا ، ژاپن ، جنوب شرقی آسیا تقریبا خوب عنوان شده است و این میزان به رقم 23 الی 34 درصد فروش کلی می رسد، مشکل بزرگ تر آمریکا و چین هستند که با توجه به آمار تنها 3 درصد از میزان فروش به هر یک از آنها اختصاص می یابد. سونی اذعان داشته است که برای سرمایه گذاری در چین برنامه هایی دارد اما در مورد بازار آمریکا هنوز تصمیمی گرفته نشده است. در نهایت امید سونی بر آن است تا با برنامه سود دهی کنونی بتواند در آینده وارد بازار های جدید مانند ” اینترنت اشیاء ” شود و همچنین قدرت ریسک پذیری خود را در برابر چالش های جدید افزایش دهد.
سلام دوست عزیز
یک پروزه ای بزرگ است که به طور حتم در این چند ساله اخبار زیادی از ان می شنوید.
تشکر بابت مطلب خوبتون!
اینترنت اشیاء چیست؟
برادر محمد شما قیمت اکسیریا ام یا ال یا ایی یا وی رو با گوشیه هواوی یا ال جی بانو یا برندای دیگه مقایسه کن خیلی نسبت ب امکاناتش گرونتر هست
فقط گوشی نیستا
تلوزیونش هم همینه
لب تابش که دیگه بدتر
اتفاقا میان رده و پایین رده سونی قیمت های کمتری دارند;)
همه میدونن سونی توی رده میانی و رده پایین هیچ حرفی برای گفتن نداره و فوقالعاده قیمت گوشیهاش بالاس
نمیتونه جلوی ضرر رو بگیره با این روش
حالا ببین این خط این نشون