اسپیدتست که یکی از بزرگترین مراجع برای سنجش سرعت و کیفیت اینترنت به حساب میآید، ماهانه آماری از میانگین سرعت اینترنت در جهان و کشورها در بخش اینترنت ثابت و همراه ارائه میکتد. جدیدترین گزارش Speedtest کندترین و پرسرعت ترین اینترنت جهان در دوره 31 روزه ماه مارچ را به همراه جایگاه ایران در این ردهبندی ارائه کرده است.
میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در ماه گذشته 48.40 مگابیت برثانیه و سرعت آپلود 12.60 مگابیت برثانیه بوده است. متوسط سرعت دانلود و آپلود در اینترنت ثابت هم به ترتیب 98.67 و 53.22 مگابیت بر ثانیه بوده است. به طرز جالب و قابل پیشبینی سرعتها هم در اینترنت همراه و هم ثابت در مقایسه با ماه گذشته افزایش یافته است. میزان تأخیر (Latency) نیز در اینترنت موبایل و ثابت همچنان 37 و 20 میلیثانیه است.
کندترین و پرسرعت ترین اینترنت جهان در ماه مارچ
در بخش اینترنت موبایل امارات متحده عربی با میانگین سرعت دانلود 178.52 مگابیت برثانیه مانند ماه گذشته در رتبه نخست قرار گرفته است. کره جنوبی خود را به جایگاه دوم رسانده و پس از آن کشورهای قطر، چین، عربستان سعودی، نروژ، استرالیا، هلند، بلغارستان و سوئیس در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
ترکمنستان با متوسط سرعت دانلود 4.18 مگابیت برثانیه در رتبه 140 و پایانی این ردهبندی قرار دارد. پیش از آن نیز نام کشورهایی مانند افغانستان، ونزوئلا، فلسطین، بنگلادش، غنا، سودان، سومالی، تانزانیا، هند و تاجیکستان به چشم میخورد.
سنگاپور مانند ماه گذشته پرسرعتترین اینترنت ثابت را به کاربران این کشور ارائه میکند. میانگین سرعت دانلود در این کشور 234.40 مگابیت برثانیه است. پس از سنگاپور کشورهای تایلند، هنگ کنگ، رومانی، موناکو، دانمارک، فرانسه، لیختن اشتاین، مجارستان و سوئیس در ردههای پایینتر قرار گرفتهاند.
ترکمنستان در اینترنت ثابت هم بدترین سرویس را به شهروندان خود ارائه میکند. میانگین سرعت دانلود در این کشور 3.51 مگابیت برثانیه است. پیش از این کشور کوبا، یمن، الجزایر، گینه، نیجر، موریتانی، کنگو، سودان، سوریه و افغانستان قرار گرفتهاند.
جایگاه ایران در لیست سرعت اینترنت ماه مارچ
از میان 140 کشور لیست اینترنت موبایل، ایران با میانگین سرعت دانلود 26.38 مگابیت برثانیه (معادل 3.29 مگابایت برثانیه) با یک پله صعود در مقایسه با ماه قبل در رتبه 83 قرار گرفته است.
در بخش اینترنت ثابت ایران با میانگین سرعت 19.13 مگابیت برثانیه (معادل 2.13 مگابایت برثانیه)، با دو پله صعود نسبت به ماه قبل رتبه 132 را در میان 177 کشور به خود اختصاص داده است. البته لازم به ذکر است که میانگین سرعت اینترنت در ماه گذشته نسبت به ماه قبلتر که 2.44 مگابایت برثانیه بود، پایینتر آمده است.
در بخش نظرات به ما بگویید که سرعت دانلود اینترنت ثابت و همراه برای شما بالاتر از میانگین اعلام شده در ایران است یا پایینتر از آن؟
بیشتر بخوانید: پرسرعتترین اینترنت ماه فوریه متعلق به کدام کشور است + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعتترین اینترنت ماه ژانویه متعلق به کدام کشور است + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعتترین اینترنت ماه دسامبر متعلق به کدام کشور است + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعتترین اینترنت ماه نوامبر متعلق به کدام کشور است + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه اکتبر متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه سپتامبر متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه آگوست متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه جولای متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت ماه ژوئن متعلق به کدام کشورها بود + جایگاه ایران
از شاتل سرویس ۱۶ مگ دارم بعد از اینکه با کمک یکی از آشنایان مشکل خرابی خط تلفن را درست کردیم (اگه آشنا نداشتم عمرا درستش نمیکردند ) سرعت دانلودم ۱۶ مگابیت یا همون ۲ مگابایت بر ثانیه شده ، در واقع سرعت اینترنت در ایران تا ۱۶ مگابیت مشکلی نداره منتها زیر ساختهای خطوط تلفن ثابت داغون و فسیل شده هستند و باید اول یک فکری به حال این معضل بکنند
سلام
به نظر من یک پوشش از گرانتر شدن نت بدید
من کاربر اسیاتک هستم.قبلا برای سرویس 8 مگ نقره ای و 210 گیگ بین الملل با احتساب مالیات و غیره فاکتورم میشد 85000 تومان
امروز 28 فروردین تمدید کردم هم حجم کم شد هم قیمت بالا رفته
سرویس 8 مگ نقره ای با 175 گیگ بین الملل با مالیات و غیره 110 هزار تومن تقریبا
دوستان مجلسی ک ده درصد بردن بالا و قانون گذاشتن که گران نمیشود بیان تحویل بگیرن…
من همون روزا گفتم اگر گران هم نکنن (قیمت ریالی) حجم رو قطعا کم میکنن…دوستان هر دو رو با هم انجام دادن!!!
دانلود و اپلود بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه
پینگ بین ۱ تا ۲ میلی ثانیه
بدون محدودیت حجم و دسترسی
میبنم کشورهای بی عرضه منطقه خوب سرعتی میدن
البته مهم اینا نیس چون خودشون نساختن و براشون ساختن. مردمشون هم دچار خمودگی هستند و روحیه استکبارستیزی ندارند. مرغ و گوشت میوه هم که بدن نیاز نداره بهشون میخورند و چاق میشن و همین بیشتر براشون خمودگی میاره.
قرزاد جان اینها همش نتایج تفکرات قدیمی هست
توی زمانی که همه به فکر صلح و روابط با دنیا هستند ما به فکر دشمن ستیزی و جنگ و اشوب هستیم و نتیجش هم اینه که الان دنیا داره از فضا 200 مگابیت بر ثانیه میگیره و سرعت اینترنت توی کشور و محل سکونت ما زیر چهار مگابایت بر ثانیه باید باشه