میت 10 پرو قرار بود به سوپراستار هواوی پس از معرفی آن تبدیل شود و گامی بلند برای تسخیر بازار ایالات متحده توسط این تلفن هوشمند باشد. اما با همه مهارتی که هواوی در ساخت این دستگاه به خرج داد مشکلات از همان ابتدا گریبان گیر چینی ها شدند. اصلی ترین دلیل دلسرد شدن هواوی از فروش بی نظیر میت 10 پرو، لغو قرارداد فروش این گوشی توسط اپراتورهای آمریکایی بود. بخش عمده فروش تلفن های هوشمند در آمریکا از کانال اپراتورها انجام می شود و بزرگترین اپراتورهای ایالات متحده عمدتا به دلیل فشارهای دولت این کشور ترجیح دادند از خیر فروش یکی از بهترین گوشی های ساخته شده در آسیا بگذرند. اما اخیرا اتفاقی رخ داده که شاید عجیب ترین حرکت از سوی یک شرکت برای تبلیغ گوشی های خود باشد.
به گزارش وب سایت 9to5google، کمپانی هواوی دو هفته قبل کمپینی را فیسبوک آغاز کرده که در آن از کاربران خواسته یک بررسی از گوشی میت 10 پرو در وب سایت Best Buy که یکی از بزرگترین فروشگاه های آنلاین آمریکاست پست کنند و برنده یک تست رایگان میت 10 پرو شوند. اما این در شرایطیست که گوشی مورد نظر هنوز وارد بازار آمریکا نشده بوده و در واقع خواسته هواوی از کاربران نوشتن یک بررسی یا نقد برای دستگاهی است که در اختیار آنها نبوده. بر اساس قوانین Best Buy این کار نوعی تخلف به حساب می آید زیرا پس از موجود شدن گوشی بسیاری از کاربران به کامنت های هر محصول استناد کرده و به خرید آن می پردازند. بر اساس قوانین Best Buy هر گونه تبلیغ، ارسال اسپم و یا ارجاع به محصولات یا وب سایت های دیگر در دسته تبلیغات قرار گرفته و نباید در بخش بررسی ها ارسال شوند. بررسی های وب سایت 9to5google نشان می دهد برای میت 10 پرو 108 نقد توسط کاربران نوشته شده که 103 مورد از آنها بلافاصله پس از آغاز کمپین هواوی نوشته شده اند. به نظر می رسد هواوی قصد داشته پیش از عرضه نهایی گوشی خود در بازار آمریکا جوی مثبت برای آن ایجاد کند تا کاربران با خیال راحت تری به انتخاب میت 10 پرو بپردازند. وب سایت Verge در گزارش خود از این اتفاق آورده است که گمان می رود هواوی به برخی از کاربران مبالغی را پرداخت کرده تا برای گوشی میت 10 پرو این شرکت نقدهای مثبت در Best Buy بنویسند. با وجود اینکه میت 10 پرو یکی از گوشی های بسیار عالی معرفی شده در سال 2017 به حساب می آید، احتمالا چنین اخباری می توانند بار منفی در تلاش هواوی برای مطرح کردن آن ایجاد کنند و در نهایت نتیجه معکوس برای این شرکت به همراه داشته باشند.
مشخصه که دولت ترامپ قصد حمله ویرانگر به صنعت هایی داره که میدونه اگه بیخیالشون بشه مثل آب خوردن حتی اپل رو به زیر میکشن تو کشور خودشون و میدونند که باید با زور و نامردی جلوی پیشرفت اونها رو بگیرند برای بقای تولید داخلی آمریکا و براشون فرقی نمیکنه که اون کشور چین باشه یا هر جای دیگه