درآمد کلی هواوی در سال گذشته معادل 139 میلیارد دلار بوده اما این غول چینی اعلام نکرده که چه مقدار از این درآمد از بخش نرم افزار بوده است. اما چیزی که مسلم است، وابستگی موفقیت بخش نرم افزار کمپانی به سیستم عامل اختصاصی هواوی برای گوشیهای هوشمند، تبلتها، ساعتهای هوشمند، تلویزیونها و سایر محصولات خانگی هوشمند است. جنگ اقتصادی امریکا و چین باعث شد هواوی زودتر از آنچه که انتظار میرفت تصمیم به عرضه سیستم عامل اختصاصی خود کند و حالا باید گفت چند روزی بیشتر تا زمان معرفی نسل اول گوشی های هواوی مجهز به HarmonyOS 2.0 باقی نمانده است.
طبق مشاهداتی که تا امروز از سیستم عامل HarmonyOS 2.0 هواوی داشتهایم باید بگوئیم که با یک نسخه کپی شده از اندروید 10 روبرو هستیم که البته چندان هم کپی تمیزی از آب در نیامده است. در حالی که هواوی اصرار بر این دارد که این یک سیستم عامل جدید و متفاوت است که میتواند در انواع محصولات پردازشی مورد استفاده قرار بگیرد.در سالیان اخیر که هواوی از درگیری اقتصادی میان چین و امریکا و تحریمهای ایالات متحده علیه سازندگان بزرگ چینی مانند هواوی آسیب دیده، کمپانی چارهای جز امتحان کردن مسیرهای جدید در هر دو بخش نرم افزار و سخت افزار نداشته است.
گوشی های هواوی مجهز به HarmonyOS 2.0
اکنون طبق حساب رسمی توییتر هواوی، این کمپانی رویدادی را در تاریخ 2 ژوئن برابر با 12 خرداد برگزار خواهد کرد که در آن شاهد معرفی سری اول گوشی های هواوی مجهز به HarmonyOS 2.0 خواهیم بود. اولین گوشی هوشمندی که با سیستم عامل اختصاصی رونمایی میشود، احتمالا میت 40 پرو، پرچمدار جدید هواوی خواهد بود. همچنین انتظار میرود شاهد معرفی ساعتهای هوشمند و تبلتهای جدید هواوی با سیستم عامل HarmonyOS 2.0 باشیم. هواوی برنامههای بزرگی با سیستم عامل جدید خود در سر دارد و نگاه مثبتی به آینده دارد. مدیرعامل شرکت معتقد است این سیستم عامل میتواند در جهان پیشتاز باشد و از آنجایی که در خارج از امریکا توسعه داده میشود، هواوی اختیار و عدم وابستگی بیشتری در اختیار خواهد داشت.
با ورود رسمی HarmonyOS 2.0 به بازار، احتمالا هواوی سرمایه گذاری عظیمی بر روی این سیستم عامل انجام خواهد داد. در حال حاضر کمپانی دارای 20 همکار در بخش سخت افزار و 280 توسعه دهنده اپلیکیشن است. هواوی امیدوار است که تا پایان سال 2021، تعداد دستگاههای مجهز به HarmonyOS 2.0 به 300 میلیون دستگاه برسد. باید دید این غول چینی میتواند به اهداف خود در این زمینه دست پیدا کند یا خیر. نظر شما در این خصوص چیست؟
دور زدن تحریم های آمریکا توسط هواوی – حوزه نرم افزار راه نجات ماست
دیدگاهتان را بنویسید