هفته گذشته وزیر ارتباطات خبر از سوءاستفاده تعدادی از وب سایت های پربیننده داد. جهرمی اعلام کرد که برخی از وب سایت ها اسکریپ و کدهایی را در کدگذاری سایت خود قرار میدهند که از پردازنده کامپیوتر کاربر برای ماینینگ و ارزکاوی پول های رمزی استفاده می کند. امروز در حاشیه رونمایی از پروژه های مرکز تحقیقات مخابرات، جهرمی اعلام کرد که مرکز ماهر در حال بررسی این تخلف است و به محض این که گزارش این مرکز آماده شود، برخورد جدی با مختلفان صورت خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات در خصوص راه اندازی ارز دیجیتال بومی و مقررات لازمه این مسئله گفت:
در این زمینه با همکاری با بانک مرکزی در حال تدوین قوانین و مقررات در حوزه فنی و فقهی هستیم. ارز دیجیتال نیازمند یک شبکه خاص نیست و در صورت تدوین ضوابط و مقررات آن قابل پیاده سازی در کشور خواهد بود.
موضوع دیگری که جهرمی در جمع خبرنگاران پیرامون آن توضیح داد، موضوع ممنوعیت ارسال پیامک های تبلیغاتی انبوه از سوی اپراتورها بود. او در این رابطه گفت:
با تصویب دستورالعمل جدید برای اپراتورهای تلفن همراه حداکثر تا دوماه آینده موضوع پیامک های تبلیغاتی ساماندهی می شود. براساس این مصوبه کسب و کارهایی که از طریق پیامک می خواهند با مشترک در ارتباط باشند، باید قبل از ارسال پیامک، مجوز آن را از مشترک دریافت کنند.
او گفت پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده برای ما نیز آزاردهنده است و بر این اساس مکانیزمی راه اندازی کردیم تا ارسال هر نوع پیامک با اخذ مجوز از سوی مشترک همراه باشد. جهرمی در رابطه با طرح اینترنت کودکان و موتور جستجوی بومی این چنین توضیح داد:
در راستای تجاری سازی پروژه جستجوی بومی در کشور، موتور جستجوی پارسی جو را به عنوان پیش فرض اینترنت کودکان استفاده خواهیم کرد. هم اکنون با توجه به استقبال صورت گرفته از این موتور جستجو، سهم موتور جستجوی پارسی جو، دو درصد از کل سهم جستجوی اینترنتی در کشور است. در این راستا در صدد اتخاذ سیاست هایی هستیم تا این محصول تجاری سازی شده و اقتصادی شود.
او البته این نکته را خاطر نشان کرد که نمی توان به صرف رونمایی از یک پژوهش، واردات محصولات مشابه را در کشور ممنوع کنیم بلکه باید سیاست هایی در نظر گرفته شود تا پژوهشگر در ایران بتواند محصول خود را به تولید و تجاری سازی برساند.
یه عمری هست که دارن به اسم دین میخورن و میچاپن. این مردم ساده هم باور کردن . و خب ننتیجش رو هم میبینن.
فقه یعنی کلاه شرعی با دادان خمس و زکات به فرد مذکور
من دین و ایمان درست حسابی ندارم ولی از زبون خودشون میخوام بگم همین فقه دست اینا رو آزاد گذاشته و اسم ربا و نزول پول رو گذاشتن (بهره)
«فان لم تفعلوا فاذنوا بحرب من الله و رسوله و ان تبتم فلکم رؤس اموالکم لاتظلمون و لاتظلمون»
«اگر دست از رباخواری نکشید، بدانید که با خدا و رسول او به جنگ برخاسته اید و اگر توبه کنید، اصل سرمایه از آن شماست. در این صورت نه ستم کرده اید و نه ستم شده اید.»
خدا داره میگه پول بهره جنگ با خداست و اون مردم سرزمین زندگی درستی پیدا نخواهند کرد به دین ایمانتون کاری نداره میگه کاره اشتباه است و برکت رو از بین میبره
خلاصه حرفم اینه هر موقع اسم فقه دین تو کار اقتصادی اومد یعنی میخوان کلاه سر مردم بزارن
قوانین فقهی برای کریپتوکارنسی =))=))=))
به سلامتی تپه های دست نخورده یکی یکی دارن فتح میشن
[quote]در این زمینه با همکاری با بانک مرکزی در حال تدوین قوانین و مقررات در حوزه فنی و فقهی هستیم. ارز دیجیتال نیازمند یک شبکه خاص نیست و در صورت تدوین ضوابط و مقررات آن قابل پیاده سازی در کشور خواهد بود.[/quote]
اگه بانک مرکزی میخواد نظر فقهی در بازار بده معلومه چی از تهش در میاد ، همین الان کم بانک به عناوین مختلف ربا رو حلال سازی ظاهری میکنه دیگه میخوان ارز دیجیتالی رو هم ببرن تو دستگاه ربا خوری خودشون