سال گذشته هواوی با تحریمهایی که آمریکا علیه این شرکت وضع کرده بود، تصمیم گرفت تا برند زیرمجموعه خود، آنر را به فروش برساند تا این شرکت بتواند با خروج از سایه تحریمها به فعالیت خود ادامه دهد. اما حالا قانونگذران آمریکایی خواهان آن هستند که آنر دوباره تحریم شود. گروهی از 14 قانونگذار جمهوری خواه روز جمعه در مجلس نمایندگان آمریکا از وزارت بازرگانی این کشور خواستند تا برند سابق زیرمجموعه هواوی، یعنی Honor Device Co را به لیست سیاه اضافه کند.
این گروه با رهبری Michael McCaul در نامهای به این موضوع اشاره کردند که آنر از هواوی که در می 2019 در Entity List آمریکا قرار گرفته بود، جدا شده است. قرار گرفتن در این لیست آنها را از خرید قطعات و اجزای شرکتهایی آمریکایی یا شرکتهایی که از فناوریهای آمریکایی استفاده میکنند بدون تأیید دولت ایالات متحده منع میکند. جمهوریخواهان اینگونه استدلال کردهاند که آنر تلاش کرده با این حرکت سیاستهای آمریکا برای دور نگه داشتن فناوری و نرمافزارهای آمریکایی از دست حزب کمونیست چین را دور بزند.
آنها در نامه خود به این موضوع اشاره کردهاند که فروش آنر به آنها امکان دسترسی به تراشههای نیمههادی و نرمافزارهایی که به آنها متکی بودند و احتمالا قبل از فروش امکان دسترسی به آن را نداشتند، میدهد.
واکنشها به درخواست تحریم دوباره آنر
سخنگوی وزارت بازرگانی از اعضای کنگره بابت دیدگاهشان قدرانی کرده و اعلام کرده که آنها به صورت مستمر اطلاعات موجود برای شناسایی موارد احتمالی جهت اضافه شدن به لیست تحریم را بررسی میکنند. سفارت چین در واشنگتون اما در خصوص موضوع هواوی و آنر اظهار نظر نکرد.
دولت آمریکا در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ، تحریمهایی علیه شرکت هواوی وضع کرد که به واسطه آن این شرکت اجازه استفاده از سختافزار و نرمافزارهای آمریکایی یا هرچه که فناوری آمریکایی در آن دخیل است را نداشت. آمریکا دلیل قرار گرفتن هواوی در لیست سیاه را خطر آنها برای امنیت ملی کشور اعلام کرده بود. این تحریمها همچنان با روی کار آمدن جو بایدن هنوز پا برجا هستند.
هواوی در نوامبر 2020 اعلام کرد که آنر، برند زیرمجموعه تولیدکننده گوشی خود را به کنسرسیومی متشکل از 30 نمایندگی و شرکت به فروش رسانده است. در ماه ژانویه آنر اعلام کرد که میتواند با اینتل و کوالکام همکاری داشته و گوشی جدیدی راهی بازار کند. این اتفاق هم به تازگی رخ داد. اما حالا ممکن است نگرانی قانونگذاران آمریکایی مجددا همکاری آنر با شرکتهای آمریکایی را دچار مشکل کند.
این آمریکائی ها هم توهم توطئه دارن. هر کی رو که ازش خوششون نیاد ، تحریم میکنن. الآن دیگه وارد قرن 21 شدیم. دیگه چیزی بنام جنگ وجود نداره. همه کشورا دیگه با هم دوست هستن. این مسخره بازی ها چیه که آمریکا درمیاره!
بایدن ترامپ دیگر است .
پ.ن : علم را نمی توان نابود کرد ! حتی اگر ابرقدرت جهان باشی !
دموکراسی با چاشنی زور