یکپارچگی سیستم عامل iOS و سختگیری های اپل برای بروزرسانی همه دستگاه ها همیشه در نقطه مقابل پراکندگی اندروید و کاربران آن قرار داشته است. به نظر می رسد اگر گوگل همه راه های شکست دادن اپل را هم فرابگیرد باز هم عدم توانایی در یکپارچه کردن کاربران برای استفاده از آخرین نسخه های سیستم عامل اندروید بزرگترین نقطه ضعف این پلتفرم به حساب خواهد آمد. با این وجود آخرین گزارش منتشر شده توسط اپل و مقایسه آن با گزارش گوگل درباره درصد گسترش پلتفرم های مورد استفاده نشان دهنده تفاوت هایی بسیار بزرگ و معنادار است.
بر اساس گزارش منتشر شده در وب سایت توسعه دهندگان اپل، 76 درصد از همه دستگاه هایی که از iOS استفاده می کنند در حال حاضر به نسخه یازدهم آن بروزرسانی کرده اند. این در حالیست که تنها دو ماه از زمان عبور این کاربران از مرز 50 درصد گذشته است و این نکته را هم باید به یاد داشت که در حال حاضر هفت ماه از زمان رسمی انتشار این نسخه از iOS گذشته است. در همین حال و در اردوگاه رقیب، وب سایت توسعه دهندگان اندروید در گزارش خود به این نکته اشاره کرده است که هشت ماه بعد از انتشار نسخه جدید اندروید، مجموع کاربرانی که از نسخه 8 و 8.1 اندروید اوریو استفاده می کنند تنها 4.6 درصد است. همچنین اندروید و 7.1 نوگا بر روی 30.8 درصد از دستگاه ها راه اندازی شده اند و اندروید 6 مارشمالو هم سهمی 26 درصدی از بازار دستگاه های اندرویدی دارد. اندروید 4 هم که بیش از شش سال از زمان معرفی آن می گذرد هنوز بر روی 4.5 درصد از دستگاه های فعال جهان در حال کار است. کاربران گوشی های اندرویدی به خوبی می دانند که چند ماه تا معرفی ورژن 9 این سیستم عامل زمان باقی مانده و به نظر می رسد تا معرفی این نسخه اندروید 8 حداکثر بتواند سهم خود در این حوزه را به 15 درصد برساند و بدون شک اپل نیز آمار خود را فراتر از 80 درصد افزایش خواهد داد. البته گوگل مقصر بروز چنین وضعیتی نیست و این تولید کنندگان تلفن های هوشمند از جمله ال جی، سونی، سامسونگ و اچ تی سی هستند که باید نسخه های جدید سیستم عامل را سریعتر در اختیار کاربران خود قرار دهند اما پس از گذشت 9 سال از زمان معرفی اندروید هنوز این مشکل به عنوان اصلی ترین چالش کاربران باقی مانده و ظاهرا راه حل خاصی نیز برای رفع آن وجود ندارد.
به نظر من مقایسه نادرستی هست
اندروید بر روی چند 10 هزار دستگاه نصب میشه.
بعد از انتشار نسخه جدید اندروید برای سازگار کردن اون نسخه با یک دستگاه زمان زیادی صرف میشه
تعداد گجتهای اپل محدود هست و طبعا فرآیند سازگارسازی سیستم عامل با این تعداد دستگاه زمان خیلی کمتری میبره
بعضی از شرکتها مثل سامسونگ از ورژن های جدیدتر اندروید به عنوان یه عامل برای فروش گوشیهای جدید خود استفاده میکنن یعنی اگه اندروید جدیدتر بخوای باید گوشی جدیدتر بخری
اتفاقا اینکه سامسونگ با توجه به قدرت سخت افزاری دستگاه های مختلف و زمان عرضه انها نسبت به اپدیت اقدام میکنه یه نقطه قوت محسوب میشه نه ضعف……سامسونگ همیشه و همیشه با توجه به قدرت سخت افزاری دیوایس هاش برای اپدیت نرم افزاری عمل کرده و این نقطه قوت سامسونگ هست نه ضعف
مثل این که شما برای htc شمشیرتون رو از رو بستید htc که همیشه از همه زود تر آپدیت ها رو عرضه می کنه و در حال حاضر هیچ گوشی از htc که توانایی اندروید 8 رو داشته باشه و اپدیت رو نگرفته باشه نیست بعلاوه htc توی این دو سال به نسبت سامسونگ و بقیه گوشی معرفی نکرده بهتره متن رو اصلاح کنید دوست عزیز.