همان طور که انتظار میرفت سامسونگ در رویداد آنپکد امروز خود، علاوه بر گوشیهای هوشمند جدید، ساعت های هوشمند نسل بعد را نیز معرفی کرد. غول کرهای با معرفی ساعت هوشمند گلکسی واچ 4 و واچ 4 کلاسیک قدمی دیگر در بازار گجتهای پوشیدنی برداشت که با سرعتی پایدار، رو به رشد است. سامسونگ برای اولین بار در ساعت های هوشمند خود از رابط کاربری One UI Watch استفاده کرده که بر پایه سیستم عامل Wear OS گوگل توسعه یافته است. با وجود برخورداری از طراحی مدرن و جذاب و همچنین میزبانی از سنسورهای متعدد و کاربری، شاید مهمترین مشخصه فنی که در مورد نسل جدید ساعت های هوشمند سامسونگ وجود دارد، برخورداری از تراشه 5 نانومتری در یک ساعت هوشمند مبتنی بر Wear OS برای اولین بار است.
معرفی ساعت هوشمند گلکسی واچ 4 و واچ 4 کلاسیک سامسونگ
گلکسی واچ 4 یک ساعت هوشمند مدرن و جذاب با یک برند پلاستیکی و قابلیتی جدید است که سامسونگ آن را حاشیه دیجیتالی نامیده است. در حالی که در گلکسی واچ 4 کلاسیک، از یک نوار حاشیه چرخان و بدنه ای از جنس فولاد ضد زنگ استفاده شده است. اگر چه از لحاظ طراحی این دو ساعت تفاوتهای مشهودی با یکدیگر دارند اما از لحاظ مشخصات فنی، در کلیدیترین بخشها تفاوتی میان دو مدل وجود ندارد.
گلکسی واچ 4 با برخورداری از یک نمایشگر 1.36 اینچی در مدل 44 میلی متری و نمایشگر 1.19 اینچی در نسخه 40 میلی متری روانه بازار خواهد شد، در حالی که واچ 4 کلاسیک در هر دو نسخه 46 و 42 میلی متری به نمایشگری با ابعاد یکسان مجهز است. تراکم پیکسلی نمایشگر در هر دو مدل برابر با 330 پیکسل بر هر اینچ میباشد. هدف اصلی ساعتهای هوشمند، نظارت بر سلامتی کاربر است، بنابراین سامسونگ در نسل جدید ساعتهای خود بر روی این موضوع تمرکز داشته و ویژگیهای جدیدی را در این بخش همراه با یک سنسور جدید سه کاره گنجانده است.
سنسور بایواکتیو کاملا جدید با ویژگی های نظارتی متنوع
سنسور بایواکتیو سامسونگ که در پشت گلکسی واچ 4 و واچ 4 کلاسیک قرار گرفته، بر روی PPG (حجم و جریان خون)، ECG (ضربان قلب) و BIA ( روشی برای ارزیابی ترکیب بدن) نظارت میکند. سنسور پس از خواندن این اطلاعات، تمامی دیتا را از طریق الکترودهای ECG و ارزیابی ترکیب بدن در حلقه نقره ای رنگ دور اسکنر و بر روی دو کلیدی که در کنار ساعت قرار گرفته جمع آوری میکند. به لطف رابط کاربری One UI Watch، این ساعتها قادرند بر روی بیش از 100 فعالیت جسمانی کاربر نظارت داشته باشند و برخی از آنها مانند یوگا یا ایروبیک را میتوانید بر روی تلویزیون سامسونگ خود نیز دنبال کنید.
مدیریت بر خواب نیز در نسل جدید ساعتهای هوشمند سامسونگ بهینهتر شده و حالا حتی توانایی تشخیص خرناس کاربر در حین خواب را نیز دارند و در همان حال سطح اکسیژن خون کاربر را نیز اندازه گیری میکند. One UI Watch قابلیت همگام سازی با قابلیت DND را نیز دارد که در این حالت، ساعت مزاحم اوقات کاربر نمی شود و تماسها و پیامها و الارم ها همگی در زمانی دیگر اطلاع رسانی میشوند. ژست های حرکتی جدیدی نیز در نظر گرفته شدهاند که به طور مثال میتوانید با تکان دادن مچ خود، رد تماس دهید.
اگزینوس W920، شاخص ترین مشخصه ساعت های جدید سامسونگ
اما میرسیم به تراشهای که تمامی این پردازشات را در Galaxy Watch 4 و Galaxy Watch 4 Active انجام میدهد. این وظیقفه بر عهده پردازنده اگزینوس W920 است که بر پایه معماری 5 نانومتری و برای گجتهای پوشیدنی طراحی شده است. این چیپست از مودم 4G LTE Cat.4 پشتیبانی می کند و دارای یک هسته اختصاصی برای حالت Always-On Display است. ظرفیت باتری در مدل بزرگتر 361 میلی آمپر ساعت و در مدل کوچکتر 247 میلی آمپر ساعت است که با یک بار شارژ، تا 40 ساعت میتوانید از ساعت خود استفاده کنید در حالی که در کمتر از دو ساعت، باتری از 0 تا 100 شارژ میشود.
سامسونگ گلکسی واچ 4 را در دو رنگ مشکی و طلایی وارد بازار خواهد شد در حالی که مدل 44 میلی متری دارای رنگ اختصاصی سبز و نسخه 40 میلی متری از رنگ اختصاصی صورتی طلایی برخوردار شده است. قیمت پایه این مدل، 269 یورو است که مربوط به نسخه 40 میلی متری مجهز به بلوتوث است. اما واچ 4 کلاسیک، در دو رنگ مشکی و نقره ای وارد بازار خواهد شد. قیمت پایه تعیین شده 369 یورو میباشد که این قیمت نیز برای نسخه 42 میلی متری مجهز به بلوتوث است. عرضه این ساعتهای هوشمند از 27 آگوست آغاز میشود.
دیدگاهتان را بنویسید