ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور منتخب در دولت سیزدهم روز گذشته فهرست کابینه پیشنهادی خود را به مجلس ارائه کرد. در این میان نام عیسی زارع پور به عنوان وزیر پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات به چشم میخورد. اما زارع پور کیست و چه تجربهای در این زمینه دارد؟
وزیر ارتباطات پیشنهادی دولت سیزدهم: عیسی زارع پور
زارع پور متولد 1358 در اسلام آباد غرب است. او مدرک کارشناسی خود در رشته مهندسی کامپیوتر را از دانشگاه رازی کرمانشانه گرفته است. او مدرک کارشناسی ارشد خود را در شاخه نرمافزار در مهندسی کامپیوتر از داشنگاه صنعتی شریف کسب کرد و پس از آن برای ادامه تحصیل راهی استرالیا شد. زارع پور مدرک دکترا خود را در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش شبکههای کامپیوتری از دتشنگاه نیو ساوت ولز استرالیا کسب کرد. او همچنین دو دوره پسادکتری را نیز در دانشگاههای نیو ساوت ولز و صنعتی شریف در زمینه نسل جدید شبکههای رایانهای گذراند.
زارع پور در سن 26 سالگی و در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد و در سال 89 توانست عنوان مدیر نمونه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را کسب کند. او از سال 96 عضو هیئت علمی گروه شبکههای رایانهای دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت است و در زمینه نسل جدید شبکههای رایانهای و اینترنت اشیا فعالیت میکند.
رئیسی در اسفند 98 زمانیکه رئیس قوه قضاییه کشور بود، عیسی زارع پور را به عنوان رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه منصوب کرد. در دوره فعالیت او در قوه قضاییه چندین سامانه و خدمات الکترونیک قضایی جدید برای دسترسی مردم به خدمات قضایی و سرعت بخشیدن به روند رسیدگی به پروندههای قضایی راهاندازی شد. از جمله اقدامات او آنلاین شدن فرآیند گواهی عدم سوءپیشینه بود که ظاهراً تا پیش از آن روند رسیدگی به آن هفتهها طول میکشید.
از دیگر عناوین شغلی زارع پور میتوان به مشاور چندین وزیر در دولتهای نهم و دهم از جمله وزیر ارتباطات و بهداشت، معناوت عملی فناوری ریاست جمهوری، مجری طرح شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی، عضو کمیسیون ملی یونسکو، نماینده وزرات ارشاد و عضو کمیسیون فناوری در دولت دهم اشاره کرد.
زارع پور یکی از اعضای علیالبدل هیئت مدیره جمعیت توسعهگران فضای مجازی پاک (فمپ) است. این مجموعه که خود را سازمانی مردم نهاد معرفی کرده از مدافعین اینترنت پاک و فیلترینگ شبکههای اجتماعی خارجی است (از صفحه ویکیپدیای عیسی زارع پور).
به نظر میرسد که رئیس جمهور دولت سیزدهم با نقل مکان از قوه قضاییه یکی از مدیران اصلی خود در این سازمان را به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات به مجلس معرفی کرده است. با پیشینه و سابقهای که زارع پور در طول این چند سال از خود بر جای گذاشته، به نظر نمیرسد که مدیریت او در وزارت ارتباطات با فعالیت فعلی مجلس به ویژه طرح صیانت در تداخل باشد و در واقع او برای کسب رأی اعتماد مجلس کار سختی پیش رو داشته باشد.
با این تفاسیر به نظر شما تغییراتی که در چهار سال آینده در وزارت ارتباطات رقم خواهد خورد، از نوع مثبت خواهد بود یا منفی؟
بیشتر بخوانید:
قدر آذر جهرمی را کسی ندونست که همش طرف کاربرا را میگرفت و برای اونها جلوشون در می افتاد این وزیر وزیر طرح صیانت هستش قراره باهاش بازی موش و گربه بازی بکنیم تا بتوانیم از اینترنت استفاده بکنیم .
معلوم نیستش که واقعا چی میشه
سابقه اش میگه ادم عمل و تحصیل کرده و فنی و جوون و … هست
ینی اگه بعد۴ سال فضا بهتر شد دیگه دفعه اخرمون باشه پیش پیش قضاوت میکنیم
خیلی خشگله عکسشو گنده هم زدین سردر سایت ادم میره تو هوم پیج اندانسترون لازم میشه :))
چه سریع در عرض یک هفته براش صفحه ویکیپدیا نوشتند!
ایشان با اینهمه مدارک تحصیلی تا هفته گذشته هیچ دستاورد قابل توجهی نداشتند؟
مقاله ای هست در رادیو زمانه بنام ویکی پدیای فارسی ابزاری در دست دولت… بخونید متوجه میشید داستان چیه!
وزیر قطع ارتباطات هاهاهاها …. .
کارنامه زیادی نداره تا بشه قضاوت کرد از اون طرف نه پیره نه جوون میانساله که نسبت به مقام های دولتی جوان حساب میشه
افراد بهتری هم بودن به هرحال ادم کاری ای ظاهرا هست.
الان همه میان کامنت میدن که بدردنمیخوره هیچی نمیشه بدتر میشه به قهقرا میریم 🙂😬
از نوع مثبت خواهد بود یا منفی؟ تو ۴۲ سال گذشته شما یه تغییر مثبت دیدین از این ببعدم میبینید