همانطور که پیشبینی میشد عیسی زارع پور، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری ارتباطات در مجلس برای جلب اعتماد نمایندگان کار سختی در پیش نداشت. روز گذشته زارع پور با 256 رأی موافق (17 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع) مانند دیگر وزاری پیشنهادی دولت رئیسی توانست رأی اعتماد خود را از مجلس کسب کند. در واقع وزیر آموزش و پرورش تنها گزینهای بود که از کسب رأی اعتماد جا ماند.
- عیسی زارع پور وزیر ارتباطات پیشنهادی رئیسی به مجلس کیست؟
- موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی ارتباطات در مجلس
جهرمی Vs زارعپور
محمدجواد آذری جهرمی پس از 4 سال حضور در وزارت ارتباطات حالا پست خود را به پور تحویل داده است. باوجود آنکه جهرمی در اظهارات خود اعلام میکرد که مخالف فیلترینگ و محدود کردن اینترنت است، در زمان حضور او در عمارت کلاه فرنگی شاهد اتفاقات تلخی مانند قطعی سراسر اینترنت در آبان ماه 1398 بودیم. حتی برنامههایی مانند سیگنال و کلاب هاوس نیز در زمان وزارت جهرمی فیلتر شدند. هرچند که او اعلام کرده بود در این زمینه تصمیم گیرنده نیست.
زارع پور اما برخلاف جهرمی هیچ ادعایی در زمینه آزادی اینترنت و مخالفت با فیلترینگ ندارد. زارع پور برخلاف آذری جهرمی در شبکههای اجتماعی محبوب کاربران ایرانی یعنی تلگرام، توئیتر و اینستاگرام حضور فعالی ندارد و اصلا در آنها عضو نیست. همین موضوع میتواند به خودی خود نشان دهد که دیدگاه او در قبال فضای مجاز به چه صورت است. در برنامههای زارع پور 8 موضوع مهم مرتبط با حوزه ماموریتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شده که شامل موارد زیر است:
- حکمرانی دیجیتال و تعاملات بینالمللی
- دولت هوشمند و تحول دیجیتال
- شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساختهای ارتباطی
- تنظیم مقررات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
- اقتصاد دیجیتال
- حفظ حریم خصوصی و امنیت فضای تبادل اطلاعات
- شتابدهی رشد صنعت فضایی
- خدمات پستی
شبکه ملی اطلاعات، طرح صیانت و فیلترینگ در زمان وزارت عیسی زارع پور
وزیر ارتباطات دولت سیزدهم راهاندازی شبکه ملی اطلاعات از افتخارات کشورها نامیده و تأکید دارد که این شبکه به هیچ وجه به معنای قطع دسترسی به شبکه جهانی اینترنت نیست. او در تشریح این شبکه گفته:
“مساله اینست که چرا برای ارسال یک پیغام، بستههای اطلاعاتی مربوط به این پیغام باید از کشور خارج شود و به کشورهای آلمان و آمریکا برود و دوباره این مسیر را طی کند و به دست مخاطب برسد؟ با این کار هم هزینه پهنای باند بین الملل بدهیم هم امنیتمان به مخاطره میافتد و نیز استقلالمان دچار خدشه میشود. اگر روزی اتفاقی رخ دهد و اینترنت قطع شود کل خدمات داخلی کشور از کار میافتد، این به هیچ وجه منطقی نیست.”
زارعپور پیشتر خود را از طرفداران اینترنت پاک معرفی کرده بود و در مجلس نیز گفته بود که افتخار میکنم دغدغه ساماندهی، حمایت و حضور پرقدرت در فضای مجازی را داشته است. باوجود آنکه تعداد انگشت شماری از نمایندگان مجلس معتقد بودند که زارع پور برنامه مشخص و نظر قاطعی در خصوص طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی ندارد، واضح است که او نیز موافق اجرایی شدن آنست.
زارع پور معتقد است که اشکالاتی در این طرح وجود دارد و او نیز منتقد است. با این حال، مشکل اصلی در این طرح و شبکه ملی اطلاعات را بیاعتمادی مردم نامیده و گفته است که تلاش میکند با گفتگوی مستقیم با مردم فضای بیاعتمادی را کمتر کند. اما از آنجاییکه زارع پور فعالیتی در شبکههای اجتماعی ندارد، مشخص نیست که تصمیم دارد این گفتگوی مستقیم را چگونه عملی کند.
در هرحال، با شروع وزارت عیسی زارع پور در وزارتخانه ارتباطات در دولت سیزدهم به نظر میرسد که وارد دوره جدیدی از عصر ارتباطات خواهیم شد. آغاز بررسی طرح صیانت در مجلس، عضو شدن ما در شبکههای اجتماعی داخلی بدون اطلاع خودمان، حذف برنامههای روبیکا (و ذرهبین) از گوگل پلی استور پس از این اتفاق و تهدید به جلوگیری از فعالیت گوگل در ایران توسط مرکز ملی فضای مجازی شاید عجیبترین اتفاقاتی هستند که در دنیای ارتباطات در حال تجربه آنها هستیم.
- ساخت اکانت های فیک در روبیکا (بروزرسانی: حذف روبیکا از گوگل پلی استور)
- واکنش روبیکا نسبت به ساخت حساب های جعلی در این شبکه اجتماعی
- ورود پلیس فتا به روبیکا – مجوز صوت و تصویر روبیکا لغو شد
- حذف روبیکا و ذره بین از گوگل پلی منجر به فیلتر شدن گوگل در ایران میشود
از طرف دیگر زارع پور تأکید دارد که راهاندازی شبکه ملی اطلاعاتی به معنای قطع اینترنت جهانی نیست، اما واضح است که هدف از آن بومی سازی خدمات داخلی کشور و بینیاز بودن از اینترنت جهانی در ارائه این خدمات است. این یعنی با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات به گفته او “اگر روزی اتفاقی رخ دهد و اینترنت قطع شود“، قطع اینترنت خللی در اداره امور کشور ایجاد نخواهد شد و “فقط” امکان دسترسی به اینترنت جهانی وجود نخواهد داشت.
با این تفاسیر آینده اینترنت، فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و فیلترینگ در زمان وزارت عیسی زارع پور را چگونه میبینید؟ آیا به نظر شما فیلترینگ و محدودیت اینترنت در 4 سال آینده با بومی سازی خدمات ارتباطی و اجرایی شدن طرح صیانت، بیشتر خواهد شد یا تغییری نخواهد کرد؟
یحتمل شما با افراط در ترجمه های آبکی از سایتهای بلاد کفر قصد حل کردن مشکل بی آبی کشور رو دارید.
یک خط دیدگاه نوشتید 10 تا ایراد لغتی و ساختاری و مفهومی داره! صد رحمت به همون بلاد کفر!
آره می تونم علمشو دارم و از همون سایت های آبکی هم کمک میگیرم بلدم چه اشخاصیُ بندازم بیرون و چخ اشخاصیُ بیارم سره کار بلدم چطور یک پروژرو شروع کنم و مدیریتش کنم من که هیچ افرادی هستن که فوق تخصص این زمینه هارو دارن و توی خارج درس خواندن ولی هیچ کدوم در این زمینه فعالیت نمی کنن چون بکار گرفته نمیشن یکیُ هم که دیدم توی اینستا دنبال معروف شدن هست
اون استاد ادبیات مگه ندیدی که داشت می گفت خاک بر سرم که دنبال علاقم رفتم خاک بر سرم زندگیمُ صرف علاقم کردم و خودشو لعن می کرد کسی که کتاب شعر نوشته درحالی که یک استاد ادبیات دیگه هم توی کشور هست که ثروت فضایی داره چرا چون از همون اول دنبال علاقش نرفت اول وارد بازار کار شد سرمایه گذاری یاد گرفت پول جمع کرد بعد علاقشو دنبال کرد
دلیل اینکه وضع کشور خرابه بخاطر همون مظلوم نماها و ساده زیست هاست کسایی که مدیریت اجرایی کشورُ به عهده دارن به بطور همزمان هم در تمام امور و کارهای کشور نقش دارن چون طبق قانون وظیفشونِ و هم در تمام امور و کارهای کشور هیچ نقشی ندارن چون طبق قانون وظیفشون نیست و همیشه هم مظلومن
کشوری که توسط مظلومین اداره بشه تعجبی هم نداره که مردم اون کشور هم مظلوم بشن
سختی هایی که بعضی از مردم ایران دارن تحمل می کنن یاران امام حسین توی جنگ تحمل نمی کردن اگه امام حسین یارانش با مظلومیت کشته شدن و مظلومیت یعنی اینکه بهشون ظلم شده الان بعضی از مردم ایران مظلومیتشون از همون 72 تن بیشتره ولی هیچ کس واسشون اشک نمیریزه یا روزایی از سال بخاطرشون عزاداری گرفته نمیشه
سلام.
فیلترینگ سایت یا محتواهایی که کاربران ارسال می کنند ، حتما سر یک مصالحی بوده است.
شاید بعضی چیزها از نظر مردم ، عادی باشد ، ولی از نظر اخلاق و مصالح عموم ، صحیح نیست.
بنابراین ، حذف مطلب یا سانسور که توسط این سایت یا هر سایتی که بر مبنای اخلاق یا مصالح عموم ( و نه بر اساس منفعت شخصی و قومیتی ) انجام بشود ، کار صحیحی می باشد.
بله ، شاید ظاهرا به اینکار ، سانسور گفته شود ، ولی سانسوری هست که باعث جلوگیری از هتک حرمت ها و ریختن آبروی یک انسان یا باعث جلوگیری از تشویش اذهان و جنگ روانی بر علیه مردم هست.
از وظایف روزنامه ها و سایت های هر کشور ، می توان به تلاش جهت افزایش آگاهی ، رشد علمی و ایجاد نشاط و انگیزه در مردم اشاره کرد.
البته که یکی دیگر از رسالتهای روزنامه ها و سایت ها ، مبارزه با اخبار کذب و یا مطالبی هست که شاید در ظاهر راست باشند ، ولی در پس پردهء آنها ، مقاصدی جهت سیاه نمایی کشور و ایجاد یاس و ناامیدی در مردم هست.
بنابراین ، نمی توان هر سانسور یا حذف مطالب را ، بد و مذموم دانست.
و اینکار ، بمعنی نداشتن شعور مردم برای تشخیص خوب یا بد نیست. بلکه احساس مسئولیت مسئولین سایت می باشد.
اکثر مردم ، هنوز به قدرت عقلی بالا نرسیده اند.
چرا که اگر همهءمردم به مراتب عالیهء عقلی می رسیدند ، دیگر با هم سر هیچ مساله ای مشاجره نمی کردند.
زیرا که عقل با عقل ، هیچ دعوایی ندارد.
بعنوان مثال اگر اکثر افراد به 10 سال گذشته بازگردند ، مسیر و روش دیگری را در زندگی شان انتخاب می کنند و می گویند :
ای کاش فلان کار را 10 سال پیش انجام نمی دادم. ای کاش کسی مرا راهنمایی می کرد تا دنبال فلان رشته و تحصیل بروم.
ای کاش درس می خواندم.
ای کاش…
حال چه شده که این شخص ، بعد از گذشت 10 سال ، مسیری را که خود طی کرده است را نقد می کند و از آن اشکال می گیرد؟
این مطلب ، نشان دهندهء آنست که این شخص ، رشد عقلی پیدا کرده است.
بنابراین ، اگر کاری عقلانی بود ، و عاقلان آنرا تایید کردند ، دیگر نباید به آن اشکال گرفت.( البته که باید دربارهء حکمت آن ، سوال کرد. )
بنده به شخصه چند بار مطالبی را نوشته ام ، و توسط برخی از مسئولین این سایت ، سانسور یا حذف شد. ولی اینکار باعث خصومت و دشمنی نشد.
دستشان هم درد نکند.
خدا خیرشان بدهد.
بنابراین ، جناب خانم نوربخش و حاج آرمین عزیز ، لطفا نسبت به نوشته های کاربران ، دلخور نشوید و همان کاری که صلاح است را انجام بدهید.
البته جسارتا ، مطالب را بگونه ای بنویسید که باعث ایجاد جنگ و نزاع بین کاربران هم نشود.
( پیشگیری بهتر از درمان است. )
___________________________
و اما مطلب بعد.
اگر بحث سر این هست که از فارغ التحصیلان نخبه و متخصص برنامه نویس داخلی حمایت شود ، خیلی هم خوب هست. بشرط آنکه حمایت ، محدوده زمانی داشته باشد.
مثلا بگویند که فقط 5 سال فرصت دارید که خود را به پای برنامه نویسان خارجی برسانید.
علاوه بر آن ، امکانات و بسترهای لازم سخت افزاری را هم برای پیامرسانهای داخلی ( در حد پیامرسانهای خارجی ) مهیا کنند.
و بعد از 5 سال ، انحصار و حمایت خاص را بر دارند.
در غیر اینصورت ، همان بلایی سر پیامرسانهای ایرانی می آید که سر ایران خودرو و سایپا آمده است.
حتی اگر پیامرسانهای داخلی عالی شوند ، باز هم قطع اینترنت بین الملل ، یک چیز محال هست.
امکان ندارد.
واقعا بحث سر این موضوع ، یک مسالهء خنده دار هست.
اگر شما داخل یک قصر بزرگ و زیبا و مجلل هم که باشید ، که دیوارهای بلند و مستحکمی داشته باشد ، شاید ظاهرش این باشد که جلوی نفوذ بیگانگان را گرفته اید ، ولی در اصل ، خودتان را در بین دیوارهای قصر ، زندانی کرده اید.
حتی اگر اینکار در در مقطع زمانی محدود ، کار صحیحی باشد ، ولی در دراز مدت ، باید چاره ای دیگر کرد.
ضمنا بدین وسیله از کربلایی آرمین عزیز بابت تمام زحمات شبانه روزیشون قدردانی کرده و از درگاه خداوند عزوجل علو درجات رو براشون مسئلت دارم
التماس دعا
ایشان کلا …تر از جهرمی خواهد بود و واضحه که طرفدار طرح صیانته وبدتر از اون اینترنت ملی راه میاندازه و اینترنت جهانی زمان این زارع پور گران میشه مشخصه از رفتارهای تابلویش😡
…..
حرفایی که به مذاقتون خوش نیاد ، حذف یا سانسور می کنید.
مطمئنا همه توانایی بالقوه چین یا روسیه شدن دارن.
حتی اگه شما هم حکومتو بدست می گرفتید ، همون کاری رو می کردید که روسیه و چین کردن.
دم از آزادی بیان می زنید ولی نمی ذارید مردم حرف بزنن.
همین عیب سانسور کردن و سرکوب رو دارید ، ولی تو حکومت دنبالش می گردین و مسئولینو سرزنش میکنین.
خودمم از مسئولین خوشم نمیاد ولی خدمم مثل اونا نیستم.
وقتی عیبی رو تو اونا می بینم و حالم بهم میخوره ، اگر همون عیبو خودم داشته باشم ، در واقع از خودمم حالم بهم میخوره. چونکه همون عیبو دارم.
بهتره اول از خودتون شروع کنین. خیلی بده که خودت عیبی رو داشته باشی ولی دیگران رو که همون عیب خودت رو دارن رو نصیحت می کنی.
برید خودتونو درست کنین. سراپا عیب هستین.
اگه منم به حکومت می پرم ، حق دارم. چونکه لااقل مثل شما ، ادای آدم خوبا رو درنیاوردم. همینم که هستم.
خیلی حقیر هستین.
ازین کارتون خیلی حالم بهم خورد. 🤮
ای کاش میتونستم از ایران برم تا چشم به افرادی مثل شما دو روهای بظاهر متمدن نخوره. 😤
مشخصه که ما نظر توهین آمیز به اعضای مجموعه و کاربرای وبسایت رو منتشر نمیکنیم. فکر نمیکنم این توقع زیادی باشه که از کاربرا انتظار داشته باشیم با احترام نسبت به همدیگه صحبت کنن.
اگر شما دوست دارین میتونین اسمش رو سانسور بذارین. شما هم بهتره که از روی عکس، کسی رو قضاوت نکنید و واسش نسخه نپیچید.
وگرنه با این وضعیت واقعا باید نگران خودتون باشید.
کاربرای جدید نمی دونن ولی من که قدیمی هستم می دونم بارها نظرات انتقادی سیاسی گذاشتم برای اینکه تأیید بشه مجبور بودم اشاره صحبت کنم اگر نام میبردم یا نظرم سانسور میشد یا کلا تأیید نمیشد در صورتی سانسور حذف متنی می کردید که با حذفیات هم مفهوم نظرم میرسید در غیر اینصورت تأیید نمیشد این درحالیِ که اصلا توهین آمیز صحبت نمی کرد
انقدر خودتونُ مظلوم نشون ندید
بهانه ی سیاسی بودن نظر هم نیست چون اگر نظرات سیاسی باشن ولی تعریفی از جاهای حساس تأیید میشن
دقیقا مثله مهران مدیری خیلی با رعایت ادت انتقاد می کنه گفت نمیشه از بعضی از حرفارو زد نمیشه مثلا از قوه قضاییه انتقاد کنم
پس خودتونُ مظلوم نشون ندید
البته درک می کنم که اگه تأیید کنید یا سانسور نکنین با حذف سایت هاتون نونتونُ آجر می کنن کلا زحمت کش این سایت همونیُ که واسه خرید کامپیوتر مشاوره میده بقیتون فقط بلدید از رسانه های خارجی ترجمه های آبکی انجام بدید و پست کنید البته شما قبلا پست های جالبی می ذاشتی که بنظر میرسه دیگه حوصلشو نداری
یه نویسنده خانمی هم یادمه داشت واسه سایت دردسرساز میشد با گذاشتن هر پست سایت میترکید از کامنت که انداختینش بیرون پست های سیاسی می ذاشت و نوع دست به قلمش اعصاب بیننده هارو خورد می کرد
دوست عزیز، در هر کشوری آزادی نسبی است. و میزان اون در رسانه هاش کما بیش یکسانه. مثلا نمیشه روزنامه های یک کشور آزادی 80 درصدی داشته باشند و سایت های اون کشور آزادی 40 درصدی. همه ی بخش های رسانه ای تقریبا از یک میزان مشخصی آزادی برخوردار هستند و در صد نسبی فضای باز در تمام رسانه های یک کشور تقریبا یکسانه. پس اینکه انتظار داشته باشید در وبسایتی که تحت قوانین یک کشور فعالیت میکنه آزادی فراتر از قوانین اون کشور (و یا فضای کلی رسانه ای اون کشور) داشته باشه، اشتباهه و چنین انتظاری نباید داشته باشید.
هر زمان شما توانستید مشابه نظراتی که اینجا می دهید، در روزنامه ها و دیگر رسانه های فعال هم سطح در کشور پیدا کنید، اونوقت اگر ما منتشر نکردیم، میتوانید انتقاد کنید. اینجا رسانه مجله سخت افزار هست، و تا حدی که چهارچوب های قانونی اجازه میده، نظرات مرتبط با موضوعات اصلی سخت افزاری کشور را منعکس می کنیم. در این رابطه نهایت تلاشمون رو می کنیم که تمامی نظرات دوستان موافق و مخالف رو منتشر کنیم، منتها بعضی مسائلی که برخی از دوستان مطرح می کنند، نه تنها هیچ ارتباطی با سخت افزار نداره، بلکه صراحتا جزو مصادیق مجرمانه است. در چنین شرایطی، ما موظف به رعایت قانون کشور هستیم و خواهیم بود چون در همین چهارچوب فعالیت می کنیم.
اینکه فرمودین خودتون رو به مظلومیت نزنید، اتفاقا به مانند تمامی رسانه ها مظلوم هستیم. در ایران، برعکس بقیه دنیا، نظرات مخاطبین مسئولیتش با ماست نه با اونا. یعنی شما هر چیز درست و یا نادرستی رو که بیان می کنید، مسئولیتش میفته گردن ما. هر زمان در قوانین کشور، تغییری ایجاد شد که “مسئولیت نظرات” هر شخصی با “خودشه”، نه با رسانه ای که اونو منتشر میکنه، اونوقت بیایین برین بالای منبر و راجب سانسور کردن و نکردن صحبت کنید و از آزادی حرف بزنید. تا روزی که چنین تغییری در قوانین بوجود نیاد، کاری نمیشه کرد. شما خودتون حتی اسم خودتون رو هم سانسور کردین. اونو که دیگه ما نکردیم. پس برای کاری که خودتون انجامش میدین حق ندارید بقیه رو سرزنش کنید. ما هم امیدواریم انشاالله روزی روزگاری برسه که در قوانین کشور به حدی دامنه آزادی رسانه ها گسترده بشه تا اولا مسئولیت نظرات هر شخصی با خودش باشه، و ثانیا تمامی نظرات رو بتوان منتشر کرد. تا اون زمان، همینقدری که امکان پذیر هست در خدمت مخاطبین عزیز هستیم.
اینم بدونید ما هم انسانیم. مثلا نظر که یک خط صاف نیست که فرض کنید اگر 2 سانت بیشتر از نیم متر شد فقط همون 2 سانت رو کوتاه کنیم. خیر، ممکنه یه جاهایی بیشتر و یه جاهایی کمتر این اتفاق بیفته و گاهی حتی باید یه جایی رو که کوتاه کنیم از دستمون در بره و یه جایی که اصلا نیاز نداشته رو اصلاح کنیم. بنابراین اینطوری فکر نکنید که مثلا با کسی خصومت شخصی داریم. خیر، یه وقتایی کم و زیاد میشه و این هم اجتناب ناپذیره، چون اصلا ما اهل سانسور کردن نیستیم و خوشمون هم نمیاد. بنابراین در کاری که اهلش نیستیم و دوسش نداریم، انتظار اینکه دقیق و میلیمتری عمل کنیم، نداشته باشید.
در مورد ترجمه هم، این مورد رو بدونید قریب به اتفاق نویسندگان سایت به صورت تخصصی در زمینه کامپیوتر و گجت های الکترونیک فعال هستند و یکی از شروط فعالیت در وبسایت مرتبط بودن تخصص نویسندگان با زمینه فعالیت اونهاست. توانایی در ترجمه در اولویت دوم قرار داره.
اگر ایشون توهینی کرده که نظرش تأیید نشده که ایرادی نداره من هم اصلا به سانسور نظرش یا تأیید نشدنش ایراد نگرفتم حرفی راجبش نزدم اما از مظلوم نمایی خوشم نمیاد حدأقل شماها اینجوری نباشین خودتون بهتر می دونید همین مظلوم نماها کشورُ به این روز انداختن سطر سوم حرفتون قانعم کرد خودمم بخاطر اینکه می دونم ردیابی میشم که دو یا سه باری اتفاق افتاده واسه همین با نام های فیک می چخرم وقتی هم با … اونایی که خودتون هم می دونید بحث می کنم وی پی ان استفاده می کنم منظورم توی این سایت نیست منم که گفتم درک می کنم ولی مظلوم نمایی خوشم نمیاد رسانه هاهم اونجور که فکر می کنی مظلوم نیستم پیشرفت نکردن این سایت هم بخاطر مدیر اصلی سایت بیش از ده ساله گذشته هیچ احترامی نه به کاربرا گذاشته میشه نه به نویسنده هادر جواب به علی هم بگم من اگر بتونم برگردم به ده یا پانزده سال قبل درسُ ادامه نمی دادم هیچ بلکه ول می کردم و وارد بازار کار میشدم و کار می کردم و بازارُ میشناختم و یه محصولی تولید می کردم و ثروتمند میشدم مثله همون یارویی که با درست کردن یه اسباب بازی ساده گذاشتن چندتا پلاستیک روی هم دیگه ثروتمند شد توی این کشور درس خواندن فایده نداره وقتی دارم میبینم فلان شخص با پارتی توی شرکت نفت استخدام شده با حقوق بالا ده میلیون این مثال نبود واقعا دیدم توی کشوری چه بخوای چه نخوای برای سیر کردن شکمت و پیشرفت باید چند سالیُ کارهای بیهوده انجام بدی تا بتونی یه پولی جمع کنی و کاری که توش خوب هستیُ انجام بدی یعنی توش استعداد داری
کار بیهوده هم می دونی یعنی چی همین که بری دست فروشی کنی یا توی یک کارگاه کار کنی یا بری توی یک مغازه کار کنی و غیره یا مثلا براکش بشی با یه ماشین
ولی خوب اگر مثلا ده سال پیش اینکارارو می کردم می تونستم توی کاری که خوب هستم و خوشم میاد پیشرفت کنم ولی الان دیگه اصلا نمیشه از طریق این کارار سرمایه جمع کرد ماهم برخلاف میلمون کاری که توش خوب نیستم دارم انجام میدم و یه نونی در میارم که برنامه نویسی هست
توی این شرایط که اگر تحریم نمی بودیم می تونستم درآمدهای به دلار و بالا داشته باشم
اینکه هم میگی خودتو به پای برنامه نویسان خارجی برسونید نشون میده شما اصلا توی باغ نیستی و هیچی حالیت نیست
شاید چند میلیون برنامه نویسی تو کله دنیا باشه اما تعداد انگشت شماری از برنامه نویس ها مهارتشون در سطحی هست که توی یک هفته یک بازی میسازین بدون گیم انجین
مگه بقیه برنامه نویسا تلاش نمی کنن هرکسیُ بهره کاری ساختن که شما و امثالت این چیزارو هیچ وقت نمی فهمین
چرا کشورهای غربی انقدر خوب پیشرفت می کنن چون هرکسی دنبال علاقش بره موفق میشه و خودشون زمینرو فراهم می کنن مثلا کشاورزی که همیشه یک کار بسیار سطح پایین شمرده شده و مثلا از قدیم برای اینکه طرف حقیر بشمارن می گفتن یارو کشاورزه الان توی کشورهای غربی کشاورزا اونقدر قدرت دارن که می تونن توی تصمیم های سیاست مدارها تأثیر بذارن نه مثله کشاورزان ایران که چقدر حقیرُ بدبختن خیلی هاشون اصلا کشاورزی دوست ندارن انجام بدن
نه فقط ایران بلکه توی تمام کشورهای آسیایی وضع همینه تو اول باید با تن دادن به کارهای بیهوده بتونی خرجی شکمتو در بیاری بعد به فکر پیشرفت باشی ژاپن و کره ی جنوبی هم داستان دارن بخاطر تلاش مردم و مسئولینشون نیست
برادر منو ببخش ولی تو خودت با 2جین کامت پشمکی میای از ترجمه آبکی ایراد میگیری
ایشان یه فرد شکست خورده اند از گذشته من در برنامه ایشان به اسم سرآمد که تو سازمان قبلی شون بودن شرکت داشتم و با شکست مفتضحانه به کارش این طرح پایان داد هدفش خوب بود و دنبال توسعه سواد رسانه ای و اجتماعی مردم بود که البته در کنارش مهارت های اساسی کامپیوتر را هم آموزش میداد اما به طور واضح نشان داد که چقدر از واقعیت به دور هستند در آخر هم رایتل وارد شد و طرح را به اسم رای آموز به جامعه معرفی کرد که باز هم استقبال زیادی نشد !
کلاطبق حرفاشون فردی نیستند که درک درستی از جامعه فعلی داشته باشند بیشتر دنبال ایده ئولوژی خودشان هستند شکست هم بخورند باز همان آش و همان کاسه است اینه که اگر فیلتر بشه و مردم هم مخالفش باشند بنظرم ذره ای براش تفاوت نمیکنه باز همان راه را ادامه میده
یعنی یه آبان دیگه در راهه
برای اونایی که نمیدونن اینترنت داخلی چیه ، توضیح می دم.
فرض کنید شما میخواید از تهران به کرج برید. اینترنت داخلی اگر نباشه ، اونوقت برای اینکه شما از تهران به کرج بری ، باید اول به آمریکا بری و بعد برگردی به سمت کرج!
این یعنی اتلاف وقت و هزینه و کم شدن کیفیت.
اما اگر خطوط داخلی باشه ، براحتی میتونی از تهران به کرج بری. با کمترین اتلاف وقت و هزینه و با بیشترین سرعت.
این یعنی ، اینترنت داخلی.
اینترنت داخلی ، یعنی اینکه کل کامپیوترهای داخل ایران ، بصورت Lan با هم شبکه شدن. اونهم با فیبر نوری.
اینطوری گیمرهای ایرانی میتونن با کمترین لگ و با بهترین کیفیت ، با هم بازی کنن.
کیفیت و سرعت آموزش های آنلاین هم بالا میره.
خیلی ها میخوان الآن تو این اوضاع کرونا ، آموزش آنلاین راه بندازن ، ولی بخاظر سرعت کم ارتباطات داخلی ، توانایی اجرای کلاس با کیفیت ندارن.
اگر هم کسی بخواد اینترنت پر سرعت بخره ، قیمت های گزاف باید بپردازه.
اگر بستر اینترنت داخلی راه اندازی و اجرا بشه ، خیلی ها کارشان با همین ترافیک های پرسرعت فیبر نوری داخلی حل میشه. در اینصورت ، شدت ترافیک بین المللی ، بسیار کاهش پیدا میکنه و برای افرادی که میخوان از اینترنت بین المللی استفاده کنن ، پهنای باند زیادی باقی می مونه.
اشتباه نکنید. اینترنت داخلی ، یک ضرورته وهیچ منافاتی با اینترنت بین المللی نداره.
یه مقدار با دید باز به این مطلب نگاه کنید.
حرفت زمانی درست هست که تهدید نکنن اگر مشابه داخلی باشه خارجی رو مسدود یا فیلتر می کنیم بعدش شما دیدت بسته هست با اول حرف شما هیچ کسی مشکل نداره تو ایران اما چیزی که شما میگی این طرح خیانت نمیگه اگر حرف شما می بود که هیچ مشکلی نداشت
آقا شایان شما کاملا داری درست میگی ولی چونکه یه بار به مدت 10 روز کامل به بهانه ی امنیت، کل اینترنت بسته شد، نشون داد این طرح منفعت اصلیش حفظ یه سری سیاستمدار در قدرت هست، یعنی 10-20% طرح خوبه ولی تمرکز حاکمیت روی اون 80% سود شخصی خودش از طرح هست، بستن اکثر سرویس های اینترنتی خارجی به بهانه ی سرویس های داخلی. دقیقاً همون صنعت خودروی ایران، فقط بر بستر اینترنت. ما چون بارها و بارها و بسیار بارها این رو با چشم دیدیم و لمس کردیم، اعتمادی به اینکه برای بار هزارم، یهو، این طرح با بقیه فرق داشته باشه، نداریم. این بی اعتمادی رو داریم و فقط کافیه صبر داشته باشین 5سال بگذره، ببینین ما اینجا داریم باهم سر اینکه آیا گوگل حقش بود فیلتر بشه یا نه، بحث میکنیم! مشکل ما اینه “مردم در اولویت بهیچوجه نیستن، اولویت نظام هست، اول نظام، دوم نظام، سوم و آخر نظام، چندرغاز آخرش میرسه به مردم که اول فامیلای خودشون دوم ژن خوب سوم بصورت پوپولیستی سعی میکنن چهار نفر هم ببرن سر کار برای خرید رای”. خداوند شاهده که حقیقته، شما میتونی مخالفت کنی یا اگر حوصله فکر کردن نداشتی بهم بگی غرب زده یا چه میدونم، وطن فروش و ازین حرفا.
. چرا باید سرعت و کیفیت کلاس های آنلاین ، اینقدر کم باشه؟
تقریبا اکثر شهرها مجهز به فیبر نوری شدن. اگه اینترنت ملی راه اندازی بشه ، سرعت اینترنت بشدت بالا میره و کلاسها با کیفیت برگزار میشه.
یعنی تا الآن هیچ دولتی عرضه نداشته که یک بستر داخلی برای کارهای روزمره خودمون ایجاد کنه؟
حالا هم که یه نفر میخواد اینکارو انجام بده ، فقط ذهن مردم رو مخدوش کنید.
آمریکا احتیاج به اینترنت ملی نداره ، چونکه کلا اینترنت جهان برای اونا ملی محسوب میشه.
اگه ما هم ترافیک کارهامون از طریق اینترنت ملی انجام بشه ، دیگه پول مفت به اینترنت بین المللی نمی دیم.
اونوقت میشه صبح تا شب ، فیلم از سرورهای داخلی دانلود کنیم. و فقط یک دهم اینترنت بین المللی رو پرداخت می کنیم.
اینترنت بین المللی به هیچوجه قرار نیست قطع بشه.
این حرفا فقط برای جلوگیری از پیشرفت کشوره.
تعامل با دنیا ، لازمه اش اینترنت بین المللیه.
هر چیز جای خودش رو داره.
حرف شما هیچ مشکلی نداره اما اگر طرح صیانت رو بخونی این حرف شما رو نمی گه !!! میگن اگر داخلیش باشه خارجیش مسدود یا فیلتر باید بشه !!!!!!!!!!!! ادم یاد ایران خودرو و سایپا میوفته در واقع اون حرفی که شما می زنی اسمش اینترانت هست نه اینترنت !!
یه حرف حساب دیدیم بالاخره
بله واقعا خوب میشه اگه اینترنت ملی و بین المللی در راستا هم باشن مگه نه شاید بشه فسادرانحصارگری مثل خودرو
به امید ایرانی بهتر
کل کابینه آدمهایی هستند که کوچکترین سروکاری با واقعیت ندارند.
یکی میفرمایند تو کره جنوبی درب پارکینگ طوری ساخته میشه که فقط حودروهای کره ای بره تو و خودروهای آمریکایی نره.
بزرگوار دیگری فرمودند که باید از لامبورگینی سازهای داخلی حمایت کرد.
تو مجلس یکی فکر میکرد وزیر نفته در حالیکه وزیر راه بود
وزیر کشور در مورد اقتصاد حرف میزنه
وزیر خارجه که داستانهایی نقل میکنه که آدم یاد فیلمهای هری پاتر میفته
رییسشون هم که در راستای خلق واژگان جدید از عبارت “عین المدن” رونمایی کردند
اینها میخوان ابرمشکلات رو حل کنند.
همه چی تکمیله. خیلی گل بود به سبزه هم آراسته شد. فعلا نیومده 3 تومن رفته رو دلار. متاسفم که ابروبادومه و خورشید و فلک دست به دست هم دادن تا همچین چیزی بیرون در بیاد. حالا خواهیم دید چه بلایی سرکشور میارند.
خیلی از اشخاص این کابینه رو کابینه سقوط نامگذاری کردن که البته در اون صورت بزرگترین خدمت رو به کشور و مردمش میکنن.
…
لطفا تایید بشه.
نه فحش دادم ، نه اهانت کردم.
واقعیت رو گفتم.
مرسی.
سلام ببین درمورد بی لیاقتی برخیشون و سیاسی بازی برای چیدن وزرا کاملا درسته و واقعا امیدمون رو از تحول کمتر کرد
نماینده های مجلس ام که نقش یه میوه رو تجرا کردن و از دم به همه اعتماددادن و موقع صحبت های نماینده های مخالف ام یه سری … میگفتن اگه ببینین متوجهمیشین
نمیدونم با چه رویی نمایندهمردم شدن
ولی از اینابگذریم…
حداقلش چیزی رو میدونم که ۱۰۰درصد حداقل برای ۲تا۴سال خیلی بیشتر از دولت پیش کار میکنن چه درست چه غلط
هرچی باشه مطمینم از کابینه کسی که ۸سال و ۴سال پیش رای دادیم بهتره
گرچه درحدی نیستن که تحول ایجاد بشه
اینا به کنار . همین که شما اومدین گرونی دلار به کابینه که نیومده ربط دادین همین برامون بسه.
راستی دوستان بگم واقعیت تلخع ذلار تا اسفند به ۳۵ت میرسه حداقل
بدونین اگه نرسید یعنی دستوری پایین نگه داشتن واین یعنی خیانت چون باعث ابرتورم میشه
ما تورم ۳۰تا۴۰درصدی داریم پس صددرصد دلار تا ۳۵باید بره
هرکاری ام بخوان بکنن تا دوسال دیگه تورم زیر۳۰درصد نمیاد
اگه بیاد خیانته چون کاذبه
به امید ایرانی بهتر
بوی انگوزمان خونین کسی می آید
این خبر را برسانید به کنعانی ها…
هه هه هه خندیدیم.
برو خودتو مسخره کن. 😏
یعنی جهرمی قصد فیلترینگ نداشت الا وضعمون اینه هر سایت خارجی یکی در میون فیل.تر شده است . اصلا بدون فیل.تر شکن رفتن توی گوگل الان حرامه اونوقت زارع پور که برخلاف جهرمی اصلا برنامه ایی بزای اینترنت آزاد نداره . دیگه همه چی واضحه …. خدا بهمون فقط صبر بده.
همونی که من می خواستم بگمو گفتند ایشون. جهرمی می گفت من فیلتر نمیکنم وضع اینه این که اوضاعش پیش پیش معلومه…