با آغاز سال تحصیلی جدید، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه اینترنت رایگان برای دانشجویان و اساتید دانشگاه در کنار معلمان خبر داد.
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم، امروز در مراسم بازگشایی مدارس از ارائه اینترنت رایگان دانشجویان، اساتید و معلمان خبر داد. وزیر ارتباطات در اظهارات خود گفت:
“طبق قولی که به وزارت آموزش و پرورش دادیم، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمامقد در کنار نظام تعلیم و تربیت کشور است که بتوانیم حداکثر استفاده را از این فرصت کنیم. در واقع ما تهدید تعطیلی مدارس را به فرصت تبدیل کردیم.”
شاد کماکان رایگان است
زارع پور در سخنرانی خود اعلام کرد که مانند سال گذشته، ترافیک نرم افزار شاد امسال هم برای دانش آموزان و معلمان رایگان است. در کنار رایگان بودن استفاده از شاد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بستههای ترافیک رایگانی هم به عنوان هدیه برای اساتید دانشگاه و حوزه، دانشجویان و معلمان در نظر گرفته است. این بستههای اینترنتی طی همین هفته به صورت آنلاین از طریق سامانه ictgifts.ir ارائه خواهد شد.
- زارع پور: از موبایل ایرانی استفاده میکنم – گوشی ایرانی توان رقابت با گوشی خارجی را دارد
- وزیر ارتباطات: فضای مجازی جبهه جدید دفاع از انقلاب است
- زارع پور: ما به هیچ وجه به دنبال مسدودسازی فضای مجازی و کسب و کارها نیستیم
اینترنت رایگان برای دانشجویان و اساتید دانشگاه چقدر است؟
طبق اعلام زارع پور، برای اساتید دانشگاه 60 گیگابایت، برای معلمان 40 گیگابایت و برای دانشجویان 30 گیگابایت اینترنت رایگان به مدت 6 ماه در نظر گرفته شده است.
وزیر ارتباطات به نمایندگی از هیات دولت در مراسم آغاز سال تحصیلی در دبیرستان فرزانگان منطقه 1 حضور یافته بود. او در بخشی از سخنرانی خود به فضای مجازی و فرصتهای بی نظیر این فضا اشاره کرد و گفت:
“شتاب تحولات این فضا بسیار شگفتانگیز است و فرصتهای بینظیری را برای تسهیل زندگی بشر فراهم کرده است.”
او با اشاره به شیوع کرونا در بهمن ماه دو سال قبل، عنوان کرد که در آن زمان با تلاش جوانان نخبه و متخصص ایرانی، زیرساختهای فناورانه لازم مانند نرمافزارهای مختلف آموزش الکترونیک مانند برنامه شاد فراهم شد و تلاش شد ککه نظام تعلیم و تربیت دچار وقفهای نشود. او البته تأیید کرد که هر زیرساختی در ابتدا با مشکلاتی همراه است و با گذشت زمان رفع خواهد شد.
زارع پور همچنین به چالشهای فضای مجازی اشاره کرد و عنوان کرد که یکی از چالشهای این حوزه “مشغولیات کاذب و تلف کردن ساعتهای باارزش وقت” است که موجب “فردگرایی و عدم توسعه مهارتهای اجتماعی” میشود. او از دانشآموزان درخواسن کرد تا مهمترین فرصتها و چالشهای فضای مجازی را برشمرده و راهکارهای خود برای استفاده حداکثری از مزایای این فضا و مقابله با آفتهای آن را ارائه کنند.
به نظر شما مهترین فرصتها و چالشهای فضای مجازی چیست و چه تغییراتی نیاز است برای استفاده عموم از این فضا اعمال شود؟
بروزرسانی: فعال شدن اینترنت آموزشی ایرانسل
ایرانسل اعلام کرده است که بسته 30 گیگابایتی اینترنت برای دانشجویان و طلاب، بسته 40 گیگابایتی اینترنت برای معلمان و بسته 60 گیگابایتی اینترنت برای استادان دانشگاه فعال شده است. مهلت اعتبار این بستهها نیز 6 ماه خواهد بود.
لازم به ذکر است که بستههای اینترنت آموزشی براساس درخواستهای ثبت شده در سامانه ICTGift و فهرست ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توسط ایرانسل فعال شده است.
مقالات مرتبط:
30 گیگ 6 ماه فقط میتونی روزی یه سایت باز کنی تا 6 ماه😂
واقعا خیلی کمه
ولی فکر کنم هدف از دادن این بسته ها این نبوده که اینستگرام گردی یا یوتویوب ببینن اون با بسته شخصیه
هدف کلاس انلاین و چهارتا تحقیق و ایناس
البته بازم یه مقدار کمه
شما جیب مارو نزنین رایگانتون پیش کش
فرصت بالابردن سوادرسانه ای هست که یکی از درسای جنبی مدارس باید بشه که نمیشه
سواد رسانه به بچه ها یاد بدن
دیگه نیاز به فیلتر هرچیزی نیست
و از اون طرف بیشتر خانواده هام روش کنترل موبایل فرزند بلد نیستن و بیشتریا متوسل به روش های قدیمی کتک و داد و دعوا میشن