بازی های دو بعدی side scroll از زمان های قدیم و کنسول ها ساده پیشین تا کنون همراه روی بورس بوده اند. اگر یک سازنده بتواند المان های دلخواه گیمر ها را در کنار هم قرار داده و محیط جالب و گیرایی ایجاد کند، حتی با وجود تکراری بودن بعضی چیزها باز هم میتواند یک بازی خوب و جالب را ارائه نماید. بازی دو بعدی Light Fall هم یکی از همین موارد است که توانسته با ترکیب چند فرمول موفق از بازی های پیشین و چند نو آوری خاص خود، محیطی جالب ایجاد کرده و یک بازی نسبتا دلچسب را به بازار ارائه دهد.
داستان Light fall در دنیایی به نام Numbra رخ میدهد که تمام ساکنین آن غیب شده اند. کاراکتر شما یک موجود کوچک با چشم های نورانی است که در این دنیا و در سه بخش اصلی سیر کرده و سعی میکند سر در بیاورد که چه اتفاقی رخ داده است. یک جغد نیز در نقش راوی هر از گاهی داستان بازی را (که چندان هم پیچیده و عجیب نیست!) در مراحل مختلف برایتان شرح میدهد. همانند هر بازی دوبعدی Side Scroll، کنترل های اصلی بازی حول محور دویدن و پریدن از روی موانع متمرکز شده اند. خلاقیتی که سانده ها در این بازی به خرج داده اند، توانایی ایجاد بلوکهایی به نام Shadow Core توسط شخصیت اصلی بازی هستند که میتواند هنگام پرش، آن ها را ایجاد کرده و به کمک انها مسیری جدید میان زمین و هوا بسازد. خوشبختانه نحوه ایجاد و استفاده از آنها در بازی کاملا روان و ساده بوده و خیلی سریع به استفاده از این بلوک ها عادت میکنید.
این بازی برای کنسول های مختلف و PC ارائه شده و ما آن را روی کنسول نینتندو سویچ امتحان کردیم. روی این کنسول همچنان شاهد کنترل های روان هستیم، اما اگر بخواهید بازی را روی صفحه نمایش خود کنسول انجام دهید، باید با ابعاد بسیار کوچک شخصیت بازی روی صفحه نمایش ۷ اینچی این کنسول کنار بیایید!
داستان کلی بازی در سه پرده رخ میدهد و در تمامی آنها تقریبا باید یک روال مشخص و نسبتا تکراری را طی کنید که شامل دویدن، پرش، ساخت بلوک ها و اگر حوصله داشتید جمع آوری کریستال های طلایی که بخشی از داستان بازی را برایتان بازگو می کند. بعضی مراحل هم واقعا چالش بر انگیز هستند و ممکن حسابی کلافه تان کند! پیشنهاد میکنم در این مواقع نیم ساعتی قدم بزنید تا ذهنتان آرام شده و دوباره سعی کنید!
در انتها باید گفت Night Fall یک بازی کوتاه و دم دست و دلپذیر برای مواقعی است که حوصله اجرای بازی های جدی را ندارید و میخواهید برای مدتی مثل قدیم ها به اجرای بازی های سرراست و بدون پیچیدگی خاص بپردازید. پس از اتمام بازی حالتی به نام Speedrun نیز فعال می شود که در آن میتوانید رکورد سرعت در اتمام مراحل را ثبت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید