در اوایل سال 2017 و با برپایی نمایشگاه CES 2017، شرکت های انویدیا و ای ام دی با معرفی فناوری های FreeSync HDR و G-Sync HDR، تکنیک HDR را به فناوری های اختصاصی هماهنگ سازی نرخ فریم خود افزودند؛ در آن زمان برخی از رسانه از جمله خود ما، نام نسخه 2.0 را بر روی آنها نهادیم؛ اینک AMD با تغییراتی در حداقل مولفه های درخواستی جهت پیروی از استاندارد FreeSync2، آن را بروزرسانی کرده است.
ای ام دی تاکید دارد تا مولفه های نسل اول بروزشده (Freesync 2 Rebrand) با گونه نخست اشتباه گرفته نشود؛ اینبار شاهد تمرکز بر 2 ویژگی مهم از جمله Low Framerate Compensation به اختصار LFC و یک گونه نقشه برداری سریعتر هستیم. شرکای AMD باید بدانند که در نسخه بهبود یافته دوم از فناوری فری سینک، نیازمند حداقل HDR600 یا همان 600 نیت روشنایی خواهند بود.
این مقدار در گذشته به حداقل 400 نیت محدود می شد. پوشش 99% از گستره رنگ BT.709 و پوشش 90% از گستره رنگ DCI P3 نیز جزو مولفه های فنی است که برای Freesync 2 Rebrand اهمیت دارد. البته تا کنون در مورد زمان پاسخ به فرکانس یا Response Time هنوز صحبتی به میان نیامده است. در حال حاضر، مانیتورهای دارای فناوری FreeSync بیشتر از G-Sync هستند که علت اصلی آن نیز قیمت پایین تر این فناوری است. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که به تازگی تلویزیون های سامسونگ پشتیبانی از Freesync 2 را در کنسول های بازی و کارت گرافیک های AMD آغاز کرده اند.
دیدگاهتان را بنویسید