شرکت گیگاست (Gigaset Communications) امروز از جدیدترین گوشی هوشمند خود با نام GS5 رونمایی کرد. با ما همراه باشید با جزئیات بیشتر در خصوص این گوشی.
احتمالا پیش خودتان فکر میکنید که گیگاست چه شرکتی است که یک باره سر از بازار گوشیهای هوشمند درآورده است. باید بگوییم که هرچند که این شرکت به ظاهر نام آشنایی ندارد، اما پیش از این تحت عنوان Siemens Home and Office Communication Devices فعالیت داشته و این یعنی یکی از زیرمجموعههای شرکت بزرگ و چندملیتی زیمنس به حساب میآمد. این شرکت که در مونیخ آلمان مستقر است همواره در زمینه تولید تجهیزات الکترونیکی فعالیت داشته و معروفترین محصولات آنها تلفنهای بیسیم خانگی است. گیگاست در سال 2017 در حدود 1000 کارمند داشته و محصولات آن به 70 کشور جهان ارسال میشد. البته آنها چندان هم با تولید گوشی غریبه نیستند و پیش از این گوشیهای میانرده و جان سختی را راهی بازار کرده است. حالا که یک آشنایی نسبی به شرکت سازنده GS5 پیدا کردید، برویم به سراغ خود گوشی.
مشخصات گوشی گیگاست GS5
GS5 دارای طراحی معمول ساده و در عین قشنگی با لبههای خمیده است. دوربینهایی که در قاب پشتی آن قرار گرفتهاند، هیچ گونه برآمدگی ندارند. نکته جالب دیگر در خصوص این دستگاه باتری 4500 میلی آمپرساعتی قابل تعویض آن است. این از آن مواردییست که این روزها به ندرت آن را در گوشیهای هوشمند میبینیم.
این گوشی آلمانی دارای یک نمایشگر 6.3 اینچی با رزولوشن FHD+ است. ناچی که در بالای نمایشگر تعبیه شده جایگاه دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی گوشی است. قلب تپنده GS5، چیپست Helio G85 مدیاتک است که با 4 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره سازی همراه شده است.
در قاب پشتی این گوشی یک دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی و یک دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی در کنار فلش LED جای گرفتهاند. سنسور اثر انگشت خازنی دستگاه نیز در همان قاب پشت گوشی تعبیه شده است.
سیستم عامل این گوشی اندروید 11 است و گیگاست تضمین کرده که اندروید 12 نیز برای GS5 عرضه خواهد شد. این گوشی همچنین از اسلات سه گانه برای سیم کارتها و کارت حافظه، جک 3.5 میلیمتری هدفون و NFC بهره میبرد.
Gigaset GS5 در رنگ خاکستری تیره و بنفش روشن راهی بازار خواهد شد. قیمت این گوشی 299 یورو خواهد بود. در حال حاضر مشخص نیست که آیا گیگاست برنامهای برای عرضه این گوشی در بازار دیگر نقاط جهان نیز دارد یا خیر.
سلام. این شرکت اگر اوج بگیره و گوشی هاش توی ایران بیاد، سگ گوشی چینی میخره…..؟؟؟
البته اگر چین کپیش نکنه
باتری رو فکر کنم اتحادیه اروپا پیشنهاد میده که باید حذف شدنی باشد. متن New EU regulatory framework for batteries را اگر وقت دارید بخوانید و برای ما هم خلاصه اش را بگید 🙂
مشخصاتش نشون میده ضعیفه در جایی که غول های این صنعت مثل ال جی و سونی و اریکسون در حال عقب نشینی هستند و شیاومی و اپل و سامسونگ در حال پیشرفت جایی نداره تازه چند شرکت مثل وان پلاس و ریلمی و …. هستند.
والا به نظرم گوشیا همه باید قابلیت تعویض باتری داشته باشن به بهونه ضد اب بودن اومدن این قابلیتو برداشتن
با این که گوشیم ضد ابه حتی یک بارم اب بهش نخورده یه قابلیت الکی که جنبه تبلیغات داره بیشتر