امارات متحده عربی امروز رسما اعلام کرد توافقنامه ای را با سازمان فضایی آمریکا (ناسا) به منظور عملیاتی کردن سفرهای فضایی به امضا رسانده است. جیم بریدنشتاین، مدیر ناسا، خبر این همکاری مشترک را که قرارداد آن به امضای محمد الاحبابی، مدیر سازمان فضایی امارات متحده عربی نیز رسیده است را امروز به وسیله توییتی در حساب کاربری خود رسانه ای کرد. با اینکه هنوز اطلاعات زیادی درباره این همکاری مشترک منتشر نشده اما به نظر می رسد در اولویت قرار دادن فضانوردان اماراتی یکی از اصلی ترین اهداف قرارداد باشد.
بر اساس گزارشات منتشر شده، سازمان فضایی امارات متحده عربی در حال حاضر به دنبال تشکیل اولین گروه از فضانوردان حرفه ای خود است. رسانه ها خبر داده اند که این سازمان توانسته است تا کنون منتخبان خود را به 9 نفر کاهش دهد که همگی آنها در شرایط تمرین و آموزش قرار دارند. از این گروه نه نفره قرار است چهار نفر به عنوان اولین گروه فضانوردان اماراتی معرفی شوند و پس از آن اولین حضور شهروندان امارات در فضا در آپریل سال 2019 و با حضور در ایستگاه فضایی بین المللی رخ خواهد داد. قرارداد ارسال این فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی نیز بین سازمان فضایی امارات و سازمان فضایی روسیه (Roscosmos) بسته شده است. ناسا و امارات پیش از این در سال 2016 نیز قرارداد همکاری مشترکی را برای پیشبرد تحقیقات هوافضا به امضا رسانده بودند اما قرارداد همکاری جدید به صورت مستقیم ارسال فضانورد به فضا را دنبال می کند و گام بلندتری برای این کشور به حساب می آید. امارات متحده عربی در سال های اخیر تلاش های بسیار گسترده ای را برای تبدیل کردن این شیخ نشین به یکی از قطب های علمی جهان در پیش گرفته است. از جمله برنامه های امارات برای انجام این تلاش برای رسمی کردن استفاده از پلاک های دیجیتال به عنوان اولین شهر در جهان و همچنین برنامه ریزی برای ساخت بزرگترین مزرعه عمودی جهان در آینده ای نزدیک است.
امارات متحده عربی ریخته گری سیلیکون خودشو داره.
GLOBAL FOUNDRY که ریخته گری پردازنده های AMD رو بر عهده داره.
البته یه چند وقتی دنبال فروشش هستند چون دولت امارات از پس هزینه های تحقیق و توسعه آن بر نمیاد.(نمی دونم بازم با فروش خوب RYZEN ها میخان اینکارو کنند یا نه.)
با پول دادن و محصول فناوری رو خریدن هیچ کشوری صاحب خود فناوری نشده به قول دکتر صالحی اماراتی ها با چند میلیارد دلار باطری اتمی هم خریدن اما حتی خودشون صاحب اون نیستن و یکی دیگه برای اونها می سازه یکی دیگه بهره برداری رو انجام میده و یکی دیگه برای اونها تعمیر و نگهداری رو و اونها فقط در حد یک سند کاغذی مالک محصول فناوری و نه خود فناوری هستن..غربی ها و شرق آسیایی ها هم خوب یاد گرفتن با دوشیدن اینها پول توسعه فناوری های خودشون رو جور کنن بخصوص که عرب صفت توی این دوره زمونه کم پیدا میشه..البته خود ایران هم در 90 درصد تقریبا همین راه رو میره و تقریبا کل پول نفت با واردات و فروش کالاهای صنعتی و خانگی و گرفتن ریال آن کالا به عنوان بشکه های فروخته شده تامین میشه خروجی این وضعیت هم کاملا مشخصه وقتی درآمدها یا ورودی ثابت باشه و هزینه ها یا خروجی در داخل مدام در حال افزایش راهی جز بی ارزش تر کردن پول ملی نخواهد ماند بحرحال کشوری با درآمدهای نفتی و گازی ثابت و غیر نفتی فریز وقتی فقط بودجه جاری اون از چند هزار میلیارد به چند صد هزار میلیارد میرسه مشخصه پول ملی اون چه خواهد شد! جالبه اون کارمند یا کارگر هم فکر می کنه اینکه در طول بیست سال حقوق اون از صد هزار تومن شده دو میلیون تومن خیلی پیشرفت کرده ولی خبر نداره توی این اقتصاد احمقانه نفتی خام پایه با فرهنگ مصرف گرایی با توجیه عدم اختراع چرخ چه بلایی سرش داره میاد بخصوص وقتی که کد تقلب درآمدهای 90 میلیارد دلاری نفتی گازی پتروشیمی و حتی خام فروشی در بخش معدن با پایان عصر نفت گران و ارزش پایه مواد خام از دو سه دهه دیگه تمام بشه..