در چند سال اخیر دنیای گجتهای هوشمند گستردگی به سطح جدیدی از هوشمندی رسیده است. برای درک بهتر این موضوع فقط کافیست که به هر شی که در نزدیکی خود میبینید یک صفت هوشمند اضافه کنید و ببینید که نمونه هوشمند آن هم در چند سال اخیر راهی بازار شده است. با این حال، یکپارچگی این گجتهای هوشمند از آن دسته از مسائلی است که هنوز به در سطح خوب مرحله اجرا در نیامده است، اما شرکتهایی که زمان زیادی را صرف تحقیق و توسعه در این مسیر کردهاند توانستهاند به دستاوردهای خوبی دست پیدا کنند.
هواوی پس از سالها تحقیق و توسعه در زمینه یکپارچه سازی گجتهای هوشمند سرانجام چندی پیش قابلیت Super Device را رونمایی کرد. سوپر دیوایس که هفته گذشته در رویدادی اختصاصی در ایران نیز از آن پردهبرداری شد، فناوری جدید هواوی است که امکان اتصال هوشمند دستگاه در سریعترین زمان ممکن و آسانترین روش را میسر میکند.
قابلیت سوپر دیوایس به گجتها اجازه این را میدهد که به شکل بیسیم یا باسیم ارتباطی موثر با یکدیگر داشته باشند. این میتواند شامل اتصال گوشی به تجهیزات هوشمند خانه و محیط کار باشد یا ساعت و هدفون و گجتهای دیگر به یکدیگر. در واقع یکی از اصلیترین اهداف هواوی از ارائه قابلیت Super Device امکان هوشمندتر شدن محیط کار است. اما اینکه چگونه این امکان میسر خواهد شد، چیزی است که در ویدئوی زیر به آن خواهیم پرداخت.
هوشمندتر شدن محیط کار با قابلیت سوپر دیوایس هواوی
در ویدئویی که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، تصمیم گرفتیم به شما نشان دهیم که قابلیت سوپر دیوایس هواوی چگونه به هوشمندتر شدن محیط کار کمک خواهد کرد. برای این منظور به گوشی نوا 8 هواوی (بررسی ویدئویی – بررسی متنی)، لپتاپ میتبوک X Pro، مانیتور Mate View، هدفون فری بادز 4 (بررسی ویدئویی) و روتر AX3 نیاز داشتیم. اما بیایید ببینیم که سوپر دیوایس این دستگاهها را چگونه به هم مرتبط میکند.
شما عالی هستین خانم نوربخش
مرسی خانم نوربخش ویدیو عالی بود.هواوی چه ایده جالبی اجرا کرده.البته با این قیمت دلار فک کنم دست و پا کردن همچین پلتفرمی خیلی هزینه بر باشه
سلام خسته نباشید واقعا جالب و جذاب بود اما اینو بدونید که این امواج اتصال بیسیم و وای فای همگی در دراز مدت بر سلامتی انسان اثر منفی داره و به همین دلیل بهتره اگر در منزل از اینترنت وای فای استفاده میکنیم هر زمان که نیاز نیست اونو خاموش کنیم یادمه تو دوره دانشجویی یه استادی داشتیم که دکترای مخابرات داشت زمانی که ازش پرسیدم بین امواج دکلهای موبایل و وای فای و پارازیتهای ماهواره کدوم ضررش بیشتره گفت امواج وای فای پس بهتره سلامتی فدای آسایش نشه
دوست خوبم حتی اگر شما داخل اتاق مودمتون رو خاموش کنید امواج مودم های همسایه هست هنوز. در ساختمان ما وقتی Wi-Fi رو روشن میکنی، تعداد بیش از 45 مورد مودم Wi-Fi شناسایی می شود که حتی شما یکیش رو هم خاموش کنید دائما تحت تشعشع 44 مودم دیگر هستید. برای محافظت از بدن در برابر تشعشع وای فای فقط سعی کنید فاصله 1.5 متری از مودم داشته باشید.
با سلام خدمت آقا آرمین عزیز و دوست داشتنی
والا تو خونه ما حتی 1مورد هم مودم Wi-Fi شناسایی نمیشه (این قضیه رو یکی از دوستانم باور نمیکرد اومد خونمون چک کرد) و اگر هم در خونه و یا جایی اینطور نباشه امواج Wi-Fi از فاصله نزدیک تاثیر منفی به مراتب بیشتری داره و این فاصله 1.5 متری نمیتونه کافی باشه در کل الان این موضوعات برای اشخاص بسیار کمی اهمیت داره ولی اگر همه افراد از ضرر زیاد این امواج مطلع بشن حتما اهمیتش بیشتر میشه
البته من شاگرد شما هستم و مطالب بسیاری رو از شما و سرکار خانم نوربخش آموختم و الان دارم پیشتون درس پس میدم.
من هم کمی الکترومغناطیس خوندم هم فیزیک رو یکم بلدم منظور شما از تاثییر منفی چی هست ؟
اصلا این امواج انرژی لازم رو ندارد که بخواد اثری بذاره ما که ندیدیم. اگر منظور شما قدرت نفوذ هست که باید سراغ طول موج های کوتاه تر برید
وایفای طول موج حدودا 6 سانتی متر هست میشه حدودا 10 به توان منفی 2 ،چیزی که از سطح پوست رد شه حداقل باید 10 به توان منفی 7 یعنی صدهزار برابر انرژی بیشتری داشته باشه و تازه اون وقت یکی میلی متر نفوذ خواهد کرد.
قطعا بحثی راجب طول موج های بالاتر نداریم میشن همون آنتن موبایل که توی خونه شما دیگه باید باشه!
ببخشید ولی بهتر نیست قبل از اینکه بیای اینجا کامنت بزاری بری یه سرچ ساده تو گوگل بکنی؟
این از اوناست که به مفهوم عام صبح تا شب راجع به انرژی منفی و مثبت حرف میزنه امیدی نیست بهش
The World Health Organisation, which has examined the topic in depth, says: “In the area of biological effects and medical applications of non-ionizing radiation approximately 25,000 articles have been published over the past 30 years. Despite the feeling of some people that more research needs to be done, scientific knowledge in this area is now more extensive than for most chemicals. Based on a recent in-depth review of the scientific literature, the WHO concluded that current evidence does not confirm the existence of any health consequences from exposure to low-level electromagnetic fields. However, some gaps in knowledge about biological effects exist and need further research.”
من دربست مخلص آقا فرزاد گل هم هستم
بدون تعارف ایشون استاد من هستن
هرچی آقا فرزاد بگه همون درسته🙋♂️