ابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ، اعلام کرد که مطابق تقسیم کاری که شده بود، طرح مرکز ملی فضای مجازی، خروج از انحصار تلگرام بود؛ برای بعضی از وزارتخانهها و سازمانها تکالیفی تعیین شده بود که تقریبا همهی دستگاهها در این حوزه همکاری خوبی را با مرکز ملی فضای مجازی داشتند. او با بیان اینکه چیزی تحت عنوان کمکی به فیلترشکنها وجود ندارد، گفت:
شرکت ارتباطات زیرساخت باید برای ممانعت از فعالیت فیلترشکنها در کشور، ایمنسازی و مصونسازی شبکه مخابراتی کشور را با دقت بیشتری انجام دهد که البته در این زمینه این اواخر نقصهایی دیده میشود که امیدواریم وزارت ارتباطات مانند گذشته به شرایط قبل از یک ماه اخیر برگردد و همان میزانی که باید، جلوی فیلترشکنها را بگیرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا رئیس مرکز ملی فضای مجازی در خصوص دو برنامه هاتگرام و تلگرام طلایی نیز هشدار داد که فقط تا پانزدهم شهریور فرصت دارند. او گفت:
درباره حمایت از هاتگرام و طلاگرام هم در حقیقت از همان ابتدا که سیاست خروج از انحصار تلگرام را داشتیم، برای دوران گذار، پذیرفتیم که تلگرامهای نسخه فارسی چند ماهی فعال باشد. با آخرین مهلتی که به آنها دادیم، تا ۱۵ شهریور باید به یک پیامرسان ۱۰۰ درصد بومی تبدیل شوند.
فیروزآبادی در رابطه با تعدد متولیهای زمینهی فیلترینگ از کمیته فیلترینگ تا دادستانی و اینکه آیا شورا تصمیم ندارد، به عنوان نهاد تصمیمگیری در حوزه فضای مجازی، این موضوع را بر عهده بگیرد، اظهار کرد:
شورا تاکنون تصمیمی نگرفته که در این حوزه ورود کند؛ تا الان در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه یا اگر شاکی خصوصی وجود داشته باشد راسا توسط قوه قضاییه این کار صورت گرفته است. البته ما در شورا نظارت داریم تا درباره پیامرسانهایی که مخاطب زیادی در اجتماع دارند، دقت بیشتری شود.
فیروزآبادی درباره ارزهای مجازی و تصمیم برای استفاده از آنها برای دور زدن تحریمها در خریدهای خرد، گفت: احتمالا به زودی باز میشوند، اما هنوز تصمیمگیری نشده کدام ارز، در کمیسیون اجتماعی دولت تصمیم گرفته شد کارگروهی در این رابطه تشکیل شود؛ بحث راهاندازی صرافیها و ارزهای مجازی، ماینینگ پولهای مجازی و اینکه چه پولهای مجازی در کشور مجاز باشد، تصمیمگیری شود. البته بحث دیگری هم وجود دارد که برای مبادلات اقتصادی بین کشورهای دوستی که با آنها مبادلات زیادی داریم، یک رمزارز ملی و مشترک طراحی کنیم که قرار شد در جلسه بعدی شورای عالی فضای مجازی به این مطلب پرداخته شود.
یکی نیست به این سوپراحمقها بگه شکستن انحصار به معنی بستن اون اپ نیست، واقعا اگه همش باز میزاشتن شاید میرفتیم رو سروش، انتخابی ، اما الان که شده زورچپونی حتی برای تست هم سریش نصب نمیکنم حتی بمیرمم نصب نمیکنم مگر اینکه همه رو باز کنن بزارن انتخاب و رقابت پیش بیاد :-L
والا تخم و ترکه عربن اینا :emoji0:emoji0
زمان صدام اینها در گهواره بودند ، صدام اینها را پرورش داد تا ایران را در آینده نابود بکنند …:D:D:D:D:D
یک رمزارز ملی و مشترک طراحی کنیم که قرار شد در جلسه بعدی شورای عالی فضای مجازی به این مطلب پرداخته شود….:o:o:o:o:o:o:o:o:o
رمزارز ملی…رمزارز ملی…رمزارز ملی…رمزارز ملی…رمزارز ملی…کجای دلمون بگذاریم …
پوست لاک پشت 300 ساله هم مقابل پوست اینها کم میاره :-L:-L:-L حالا که تلگرام فیلتر شده، بی ارزش شدن پول دیگه تقصیر کیه ؟؟؟
از جمشید بسم الله دوره احمدی نژاد چه خبر ؟؟؟
این بنده خدا هنوز به تلگرام میگه تِل_گِرام! بعد چه انتظاری ازش داریم ما؟!
متولد نجف
من نمیدونم اینا چرا تو عراق دنیا اومدن بعد میان واسه اینجا تصمیم میگرن
هدف این بوده اعصاب ما رو خورد کنن
دقیقا
نمیتونه 2 سیستم رو share کنه
بد میاد در مورد آینده شبکه این کشور تصمیم میگره
قیافه این یارو رو میبینم نمیدونین چقدر تنفر وجودمو میگیره:smiley0
کلا شما ها هروقت خواستین یه چیز ملی طراحی کنین گوووه زدین توش
چوب بستنی رو وارد میکنین شمارو چ ب ارززززز
خیلی خوش قیافس تازه close-up ازش گذاشتین 😐