کانالهای گیمینگ یوتیوب هر از چند گاهی به سراغ ابزارهای قدیمی میروند تا یک بار دیگر آنها را از قفسهی خاک گرفتهشان بردارند و به نسل جدید انسانها نشان دهند که تا همین 20 سال پیش دنیا چه شکلی بوده است! در همین راستا، کانال گیمینگ DidYouKnowGaming? در تازهترین ویدیو خود نشان داد که چگونه میتوان با پرداخت 50 دلار گیم بوی کنسل شده نینتندو را به یک گوشی هوشمند ارزان قیمت تبدیل کرد.
- کنترلر شش دکمه Genesis نینتندو برای کنسول Switch منتشر میشود
- از کار افتادن فروشگاه اینترنتی نینتندو سوییچ در روز کریسمس 2021
گیم بوی کنسل شده نینتندو تبدیل میشه به “گوشی هوشمند”!
نیننتندو در دوران اوج خودش نوآوریهای فوق العادهای از خود نشان میداد که نمونههایش را میتوانید در دوربین گیم بوی و پرینتر گیم بوی ببینید! لوازم جانبیای که هر کدام یک ویژگی منحصر به فرد (حتی در زمان حاضر) را به کنسول خود اضافه کند. حتی دستگاهی با نام Game Link Cable نیز ارائه شد که میتوانست دو دستگاه گیم بوی را به یکدیگر متصل کند، حتی بعد از مدتی یک هاب 4 تایی را هم اضافه کرد تا 4 نفر بتوانند با یکدیگر بازی کنند! یکی دیگر از لوازم جانبیهای فوق العادهی گیم بوی، یک Handy Boy بود که که به همراه یک صفحه نمایش، اسپیکر و یک جوی استیک عرضه میشد. اگر مایل باشید همین امروز هم میتوانید آن را از فروشگاههای آنلاین خارجی همچون آمازون خریداری کنید!
حال یک یوتیوبر با نام باف لیام رابرتسون در یک اقدامی جالب و هیجان برانگیز از یک دستگاه قدیمی و دیده نشدهی گیم بوی با نام Page Boy رونمایی کرده که دود از سر بسیاری از طرفداران گجت و تکنولوژی بلند کرده است. شاید با خود بگویید که مگر چه چیزی در این دستگاه هست که آن را مخصوص کرده؟ نظرتان دربارهی ارتباط دو طرفه، ارسال و دریافت ایمیل، گشت و گذار در اینترنت و ….. در یک کنسول چیست؟
این دستگاه بسیار شبیه به یک پروژهی دیگر کنسل شدهی نینتندو است که برای نسل اول گیم بویها تدارک دیده شده بود. ویژگیهای منحصر به فرد این دستگاهها موجب شده بود تا شرکت نینتندو به سمت تبدیل آنها به دستگاههای دیجیتالی گام بردارند اما هر کدام از آنها به دلیل هزینههای گزافی که برای خریداران متحمل میکردند، غیر قابل خرید میشدند. در واقع قیمت هر کدام از این دستگاههای جانبی کنسول گیم بوی برابر با یک کنسول گیم بوی میشدند!
در سال 1999 ادی گیل به همراه برادرش اقدام به ارتقاء گیم بویها به صورت خصوصی کردند و پس از اینکه به نتایج نهایی خوبی رسیدند، آن طرحهای مفهومی را به شرکت نینتندو بردند. دستگاه ارتقاء یافتهی آنان قادر به انجام بسیاری از امکاناتی که هم اکنون گوشیهای هوشمند آن را ارائه میکنند بودند اما به دلیل گران تمام شدن آنها در آن زمان به نتیجهی نهایی نرسیدند. توجه داشته باشید که ما داریم از زمانی صحبت میکنیم که ارتباطات تلفنی مانند پیجرها تازه در حال شکل گیری بودند و هنوز مردم عادی به استفاده از این دستگاهها عادت نکرده بودند. سه سال بعد شرکت نیتندو با شکستهای پی در پی رو به رو شد و همان دستگاه نیز تنها در آمریکای شمالی به فروش رسید. همین موضوع باعث شد تا ارتباط مستقیم و گسترده از طریق اینترنت در تمامی دنیا نیز با مشکل رو به رو شود و این دستگاه نتواند تمامی پتانسیلهای خود را به نمایش بگذارد.
شاید با خود بگویید که مگر قیمت این دستگاه چه قدر بود که با اقبال عمومی همراه نشد؟! تنها 50 دلار!
دیدگاهتان را بنویسید