یکی از اعضای انجمن واردکنندگان موبایل در جدیدترین اظهارات خود از افزایش 7 درصدی نرخ ارز نیمایی و متناسب با آن قیمت گوشی خبر داد و عنوان کرد که تا پایان سال به چیزی در حدود 4 تا 5 میلیون موبایل دیگر در کشور نیاز داریم و با توجه به افزایش تقاضا امکان افزایش قیمت گوشی در ماه های پایانی سال 1400 وجود دارد.
حبیب الله اسدی به تازگی در گفتگو با خبرگزاری ایسنا اعلام کرده که در سال جاری روند تأیمن ارز با ثبات بوده و این موضوع به ثبات بازار کمک کرده است. او دلیل اصلی تغییرات قیمتی در بازار خرده فروشان را میزان تقاضا عنوان کرده و معتقد است که نرخ آزاد ارز ملاک محاسبه قیمتها نبوده است.
امکان افزایش قیمت گوشی در پایان سال 1400
این عضو انجمن واردکنندگان موبایل این احتمال را مطرح کرد که با افزایش تقاضا در ماههایی پایانی سال، امکان افزایش قیمت در بهمن و اسفند وجود دارد. اسدی در ادامه گفت:
“علاوه بر این، قرنطینه و تعطیلی در برخی کشورها در پی شیوع گونه امیکرون هم ممکن است در ماههای پیش رو باعث مشکلاتی در تامین کالا شود و روی قیمت تاثیر بگذارد. بنابراین به نظر میرسد این روزها بهترین زمان برای خرید تلفن همراه است. این در حالی است که مردم به دلیل شرایط سیاسی برای خرید دست نگه داشتهاند.”
براساس اطلاعات ارائه شده توسط اسدی در 9 ماهه ابتدایی سال 1400 در حدود 13 میلیون و 380 هزار گوشی وارد کشور شده و 13 میلیون و 830 هزار دستگاه فعال شده است. او با اشاره به اینکه احتمالا بخشی از این تعداد دستگاه فعال شده مربوط به وارادات سال قبل بوده عنوان کرد که در دی ماه نیز 1 میلیون و 500 هزار دستگاه به کشور وارد شده و 1 میلیون و 400 هزار دستگاه فعال شده است.
این عضو انجمن واردکنندگان موبایل گفت که از آذر 1399 تا آذر ماه امسال 19.580 میلیون دستگاه وارد کشور شده و 18.450 میلیون دستگاه نیز فعال شده است. او خاطر نشان کرد که به دلیل دورکاری و آموزش از راه دور میزان مصرف کشور در این مدت با افزایش همراه بوده است.
اسدی در پایان پیش بینی کرد که با توجه به افزایش تقاضا در پایان سال احتمالا نیاز است که 4 تا 5 میلیون دستگاه گوشی وارد کشور شود. او اعلام کرد که به طور کلی در طول سالهای اخیر به جز در مقاطعی خاص، در بازار موبایل کمبود وجود نداشته و حالا نیز با چنین مشکلی مواجه نیستیم.
گوشی همراه ابزار بسیار مفید و ضروری هست و نقش مهمی در باسوادی اشاعه علم و اخبار و افزایش معلومات و فرهنگ داره واقعا کلمه گوشی برای این ابزار بی معنی هست چون گوشی های هوشمند فعلی هیچ ارتباطی به گوشی های دوازده کلید ساده با صفحه یک اینچ ندارند و قابلیت مکالمه و تماس برای گوشی های فعلی قابلیت پیش پا افتاده کم استفاده ای هست و گوشی فعلی همان کامپیوتر کوچک قابل حمل هست همان لپ تاپ یا تبلت هست ولی با اندازه کوچک این ابزار علم و مطالب را تقریبا مجانی و با سرعت برق در اختیار میگذارد و همین نکته باعث میشود تا حدود یک قرن دیگر هیچ انسان بیسواد و حتی نااگاه و کم معلوماتی نبینیم سرعت انتشار اخبار بسیار سریع شده بکمک همین ابزار جادویی کوچک و همه کاره ابزاری برای پیام رسانی مکالمات تصویری وب گردی مطالعه فیلم و سریال دیدن موسیقی ذخیره اطلاعات پردازش و ویرایش مطالب تهیه و تولید انواع مطالب علمی فرهنگی اجتماعی اقتصادی سیاسی و سرگرمی و انتشار انها و اشتراک انها پایش سلامتی راهیاب مسیر و غیرو این ابزار کوچک جادویی که اکنون بزرگترین و سود ده ترین شرکتهای جهان روی تولید انواع ان با هم در رقابت فشرده سنگین و بیرحمانه هستند امثال اپل سامسونگ ال جی سونی وشیائومی و هواووی از چین تا کره جنوبی از ژاپن تا امریکا و هند و فنلاند همه دست اندرکار این شگفتی قرن حاضر هستند و افزایش قیمت چنین ابزار مفیدی به توسعه پیشرفت و رفاه جامعه ایرانی اسیب جدی خواهد زد و ملت را چند سال به عقب خواهد برد چون تنها بزار در دسترس برای اتصال به دنیای عظیم اینترنت همین معجزه انسانی کوچک یعنی گوشی همراه میباشد پس ای مسولین نادان ملت خود را ضعیف و عقب مانده نکنید و بفکر ترویج و ارزان سازی چنین ابزارهای مفیدی باشید!فرصتی زیادی ندارید تا جبران کنید مردم را ازار ندهید قدرت خرید احاد ملت در این دو سال ده برابر کمتر شده است هواسمان هست به گلکاری شما!
از هر راهی شده از مردم میدزدند متاسفانه و هیچ کسی از بالایی ها کاری نمیکنه
بالایی ها خودشون سردستن!
متاسفانه گوشی شده پرمصرف ترین اقلام مصرفی حالا چه استفاده ای از آن می شود؟ خرج اینستا گردی و وقت تلف کردن. چند نفر هم که استفاده های تحصیلی می کنند پس فردایش فلنگ را می بندند و می زنند به چاک به اروپا یا آمریکا پس هیچ فایده ای از آن به کشور نمی رسد در نتیجه در وضع کنونی واردات گوشی هیچ فایده ای ندارد. باید کتب و مقاله از بقیه کشور ها وارد کنیم و مردم را مجبور کنیم در میدان ها و خیابان ها بنشینند و اینها را بخوانند و از تماشای مهملات در اینستاگرام و فالوو کردن میلیون پیج انسان های کم ارزش بی خرد ابراز ندامت سر دهند و فرمول های ریاضی و شیمی و فیزیک و کوانتوم را حفظ کنند و دست از این زندگی های بی ارزش و پوچ سحطی بردارند و این گوشی ها را به سطل زباله پرتاب کنند. شما کافی است رندوم هر ساعت از روز وارد مترو شوید و تعداد افراد گوشی بدست را بشمارید. حالا بروید بغل آنها بنشینید و استفاده ای که می کنند را ببینید تا به حرف من برسید. البته اگه خودتان اینستا باز قهاری نباشید. در اینصورت پادگان ها و نیروهای فورس ویژه باید ترکه به دست طرح دانشگاه خیابانی وسط بزرگراه و بلوار ها را شهر به شهر اجرا کنند تا مردم از شر افیون گوشی و اینستا خلاص شوند #مدرسه_پیرمردها
شما خودتون دانشگاه کدوم محل تدریس میکنی استاد؟ بعد با چاپار ایمیلهاتون رو ارسال میکنید؟ چون همین نخبههایی که تو مملکت بودن رو فراری دادین وضعیت اینجوری شده و گرنه نیازی نیست هر شخص برای خودش معادله حل کنه.
فرض ایشون اینه که کاربران موبایل دو دسته هستن: الاف های اینستا و نخبه های فراری! با این پیش فرض عجیب نتیجه گیری عجیب تر کردن که وارد نشه یا ملت مجبور به کار دیگه بشن! بنظر من دو حالت بیشتر نداره، یا بهم ریختگی بیمارگونه نظام استدلالی، یا نوعی پروپاگاندا، اگه حالت سومی متصوره به منم بگین!
درود بر شما آقا/خانم صمیمی.
تمام صحبت شما مصداق ضرب المثل “دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه” هست.
آدمیکه تحصیل میکنه و میره و قصدش خِیر هست، برای تمام بشر خیر هست. مثلا همین پریروز یکی بهم خبر داد یکی از دخترای دانشگاهمون رفته بلژیک (رشته اش زیست شناسی همچین چیزی بود) و اونجا داره با یه سری محقق کار میکنه واسه علوم بیوژنتیک. یا مثلا یکی از دوستان و همکلاسی های فوق العاده خوبم با معدل عالی توی ایران کار گیرش نیومد و چندین تا آزمون کار هم شرکت کردیم ولی کار گیر نیومد، ادامه تحصیل داد و الآن در ایتالیا داره PhD میگیره.
بحث موبایل هم برمیگرده به “تکنولوژی” که شمشیر دو لبه است، دقیقا مثل زمانیکه چاغو یا چرخ اختراع شدن، ماشین اختراع شد، اینترنت، ماهواره ها، هرچیزی که ما به عنوان وسیله به حساب میاریم، همگی مثل شمشیر دو لبه هستن میتونن استفاده ی خوب بشن میتونن استفاده ی بد بشن.اینکه یه عده بد استفاده کنن، مشکل از تربیت و انتخاب خودشون هست.
مشکل افرادی مثل شما اینه: احساس میکنین انسان توانایی کنترل خودش،بچه اش،اطرافش رو ابداً نداره و باید حتماً با زور بهشون امنیت رو بدیم وگرنه جامعه از هم میپاشه.
اینطور نیست. جامعه بخاطر وجود عدالت جهانی و ذاتی در ما انسان ها و طبیعت، همیشه مونده و هی بهتر شده، نه بخاطر تفکر امثالی مثل شما (که در کل تفکر بدی نیست چون شما هم خِیر مردم رو میخواین) بلکه بخاطر تمام تفکر ها، و تمام انسان ها در کنارهم. منظورم اینه چون در ایران فقط یک نوع طرز تفکر قدرتمنده، وضع شده این. اگر همه ی جریان ها، به اندازه ی هم قدرت میداشتن و میتونستن تفکرشون رو در ایران به اشتراک بگذارن، اینجا میشد گل و بلبل.منظورم در کل اینه “بالانس بهم ریخته و قهر خدا به این خاطر، باعث میشه اونقدر سقوط کنیم و شکسته بشیم و غرورمون بکشنه تا تک تکمون به این نتیجه برسیم که تفکر همه ی انسان ها حتی اگر باهاش مخالفیم، محترم هست.”
متاسفانه مشکل اینه برخی ها بیش از حد مغرور هستن (امثال رادیکال های راستی) و من نگران اینم که تا چه حد قراره در این سیاهی فرو بریم تا بفهمن که داریم اشتباه میکنیم چون فکر میکنن “باید تا تهش بریم ببینیم چی میشه” ولی این راه از اساس اشتباه بوده، اشتباه هست، کافیه “رَوَند” رو ببینین.
کامنت تون لایک داره در تایید فرمایشات تون باید عرض کرد هر چیزی که فرهنگ استفاده و مصرفش نباشه قطعا نتیجه معکوس داره و اینکه کاربر صمیمی اینگونه مخالفت خودشون رو ابراز می کنن هم به این قضیه نحوه استفاده و فرهنگ غلط از گوشی برمی گرده
اگه فرهنگ صحیح استفاده از این دست تکنولوژی ها در مدارس یا سایر رسانه های سمعی بصری استارت بخوره قطعا نسل های بعدی ما فقط ب گوشی ب چشم ابزاری سرگرم کننده نگاه نخواهند کرد
در ارتباط ب افزایش قیمت گوشی ک بیشتر ب میزان تقاضا لینکه ، میشه ب قضیه چشم و هم چشمی اشاره کرد
تا وقتی ی گوشی میان رده جوابگوی نیاز ماست کمین کردن برای خرید مدل های جدیدتر یا پرچمدار باعث افزایش قیمت گوشی های جدید میشه
جمله ی آخرتون بسیار بسیار زیبا بود
راستش اصلا هم زیبا نبود فقط بخاطر شرایطی که داریم مجبوریم بپذیریم همین. آیفون خریدن و لباس مارک پوشیدن و… چیزهای لاکچری و خاصی نیستن که اینا تولید انبوه هستن واسه استفاده عموم مردم مثلا شما می خوای با گوشیت یه عکس ساده بگیری چرا با کیفیت تر نگیری؟ مگه کار نمی کنی؟ مگه زحمت نمی کشی؟ فقط داریم خودمون رو گول می زنیم که دردی رو که داریم رو به چشم یه ریاضت سازنده ببینیم کمتر حس کنیم.
چاغو؟!!! 🙂
عذر میخوام بله چاقو درسته آفرین. زبان فارسیه/پارسیه، که سیزده تا حرف داره ق غ ص س ث ذ ز ظ ض ح ه ت ط مثل هم و مسلما تو نوشتن دو پاراگراف غلط املایی پیدا میشه تا nitpickingـها بتونن خودشون رو نشون بدن.
¬_¬
تو این مملک شما یه چیز بگین که هر روز گرون نشه؟ مملکت نیست که……
در این مملکت همه چیز گران خواهد شد جز یارانه مردم
البته به این هم اشاره نشده که اعضای انجمن خودشون وارد کننده هستن و همیشه خبر از گرونی میدن به نفع خودشون
معلوم نیست نویسنده مطلب چقدر گرفته که تو این شرایط ریزش دلار و کاهش خریدارهای گوشی، اومده گفته قیمت گوشی بالا میره.. حاجی خدایی به خودمونم رحم نمی کنیم.
دوست عزیز واقعا کار سختی نیست که رو منبع خبر که لینک شده کلیک کنید و ببنید نویسنده با استناد به چی این مطلب رو نوشته.
واقعا این “به خودمونم رحم نمی کنیم” خیلی برازنده جمله قبلی کامنتتون بود
شما هم بد نیست یکبار دیگر به همون منبع اصلی مراجعه کنید و بعد تیتر و نتیجه گیری خودتون رو ببینید 🙂
Like
به این میگن فرافکنی یعنی نسبت دادن حال یا وضعیت خود به دیگران! یعنی شخص باور داره همه دارن پول میگیرن تا مطالب دور از واقعیت ولی سازگار با منافع کوتاه مدت … بنویسن!
تشکر میکنم از نویسنده این مطلب