شرکت کرهای هیوندا با عرضهی موفقیت آمیز Loniq 5 EV سال 2022 را بسیار خوب آغاز کرد. این کراس اوور جمع و جو و عجیب و غریب با تولید نسخه N و شاسی بلند Loniq 7 توانسته تا چشمها را به سمت خود جذب کند و توجهات جهانیان به موضوع ماشینهای مفهومی و پرنده را جلب کند. تازه این آغاز ماجراست و این شرکت حتی محصولات بیشتری را در خط تولید خود آماده خواهد کرد. این شرکت حتی پا را فراتر گذاشته در حال کار بر روی یک سرویس تاکسی هوایی هیوندایی است تا در سال 2028 کار خود را آغاز کند.
- ربات DAL-e هیوندایی برای کاهش تعاملات انسانی تولید شد
- ماشین اپل را هیوندایی می سازد ؟ – مذاکرات اولیه دو شرکت
جزئیات تاکسی هوایی هیوندایی
از آنجایی که تا به امروز فیلمهای علمی تخیلی و انیمیشنها به دفعات از موضوع ماشینهای پرنده و تاکسیهای هوایی یاد کردهاند، همه میدانستند که روزی فرا خواهد رسید که شرکتهای خودروسازی دریچهای جدید به سوی دنیای آینده باز کنند و بازار جدیدی در این زمینه ایجاد کنند. شرکت هیوندایی هم پیرو همین بلندپروازیهاست که سرویس جدید تحت برند سوپرنال ایجاد کرده تا یک هواپیمای برقی یا ماشین پرنده طراحی کند. هدف از تولید چنین محصولی آن استک ه این محصول بتواند در هر دقیقه یک مایل را طی کند و از آنجایی که مسیر حرکتش در آسمان است، حداقل میتوان انتظار داشت که تا سالها مشکل ترافیک نخواهد داشت.
شاید با خود فکر کنید که ایدهی سرویس تاکسی هوایی بسیار بلند پروازانه به نظر میرسد و تا زمان عملیاتی شدن آن راه زیادی باقی مانده و هنوز یک جوان نابالغ است اما جالب است بدانید که شرکت هیوندایی با شهر میامی به توافق رسیده تا بتواند این سرویس هوایی خود را برای اولین بار در این شهر تست و توسعه دهد. یادداشت تفاهم شرکت با این شهر شامل فرصتهای ارائه خدمات رفت و آمد به شهروندان از طریق سفرهای هوایی است و احتمالا اولین نمونه از این شکل توافقات میان شرکتها و شهرهاست.
جیوون شین، مدیر عامل سوپرنال و رئیس گروه موتور هیوندای می گوید:
“ما مفتخریم که نقشی مسئولانه در ایجاد آینده جابجایی برای شهر میامی ایفا کنیم. شهردار سوارز، کار ما با هم به ایجاد شهر میامی به عنوان الگویی برای توسعه بازار AAM کمک خواهد کرد که امیدواریم در شهرهای دیگر نیز تکرار شود. من از برداشتن این گام در تاریخ میامی هیجان زده هستم. من میخواهم میامی مرکز خلاقیت و نوآوری باشد و من آینده حمل و نقل را در اینجا میخواهم. این تفاهم نامه راه را برای شهرهای سراسر ایالات متحده و جهان هموار میکند تا مشکلات شهری و ترافیکی را حل کنند.”
در وهلهی اول، شرکت سوپرنال با سازمانهای شهری میامی همکاری خواهد کرد تا شکافهای قانونی و زیرساختی این توافق را در شهر حل کنند و پس از آن نوبت توسعه و راه اندازی این سرویس در میامی خواهد رسید. از سوی دیگر اگر این شهر بخواهد از این سرویس استفاده کند، نیروی انسانی آموزش دیده و متخصص این کار را نیز نیاز خواهد داشت که در طول این سالها باید تربیت شوند.
دایانا کوپر، رئیس جهانی سیاست و مقررات سوپرنال میگوید:
“مشارکت ما با شهر میامی چیزی بیش از فروش وسایل نقلیه هوایی برقی یا تضمین حقوق تاسیس است. در این مرحله، علاقه ما گرد هم آوردن صداهای مختلف بخش عمومی و خصوصی است. برای کشف اینکه چه زمانی و چگونه AAM میتواند نیازها و چالشهای حملونقل شهر را برطرف کند. از آنجا، ما با هم یک نقشه راه بر اساس نظرات جامعه و سایر ملاحظات ایجاد خواهیم کرد. وقتی میامی موفق شد، سوپرنال موفق میشود.”
خیلی مسخرست
همون هلی کوپتر هست فقط شکلُ شمایلش تغییر کرده و به باله ها و تیغه و دم حالت جمع شدن اضافه کردن که بتونه روی زمین هم راه بره
با تکنولوژی که واقعا بشه باهاش ماشینی ساخت که پرواز کنه هنوز خیلی فاصله داریم
چه اسراری دارن حالا بسازن معلوم نیست
هنوز راه زیادی مونده تا بشه ماشینی ساخت که قابلیت پرواز داشته باشه
حدأقل به فکر ساخت چنین چیزی افتادن اینه که راکتورهای همجوشی مینیاتوری ساخته شده باشن به اندازه همین موتور ماشین های بنزینی و بجای موتورهای بنزینی قرار داده بشه و هر یدونش بتونه هشتصد کیلووات انرژی تولید کنه که بشه باهاش ماشینی ساخت که پرواز کنه که اگه بخواد اقتصادی پیش بره تازه شاید هزار سال دیگه طول بکشه تا راکتوری به اندازه موتورهای بنزینی ساخته بشه
دنیا بواسطه وابستگی انرژی کنترول میشه به همین دلیل تکنولوژی توی همه ی زمینه ها خیلی سریع پیشرفت می کنه ولی در مورد انرژی و هرچیزی که مربوط به انرژی باشه بیش از حد کند پیشرفت می کنه
مثلا همین ایده های توربین های بادی یا پنل های خورشیدی یا گرفتن انرژی از امواج دریا یا متمرکز کردن نور خورشید و غیره و ذخیره کردنش بصورت حرارتی یا آبی یا جاذبه ای یا مکانیکی و غیره 70 یا 100 سال پیش هم می تونست اجرا بشه چون همه ی اینایی که گفتم چیز پیچیده و خاصی ندارن که بگیم با تکنولوژی الان امکان پذیر شدن
ولی گفتن نفت زیاده پس بسوزونیم و الان شده فضای بی استفاده زیاده پس استفاده کنیم
حتی روی دریاهم توربین بادی ساختن
امیدوارم مثل خودروهاش نباشه :دی