مدتی است که خبرهای متعددی در مورد ناتوانی اینتل در تامین پردازنده های رده پایین و چیپ ست های H110 به گوش می رسد که از دلایل گرانی و کم یاب شدن مادربردهای خوش قیمت و کارامد میان رده اینتل است. حال چاره چیست؟ آیا جایگزینی برای این مشکل در دنیای سخت افزار وجود دارد؟ برای دانستن جواب این سوال همراه ما باشید:
زمان عرضه چیپ ست و پردازنده های سری 100 اینتل، نقطه عطفی در دنیای سخت افزار بود. همانطور که می دانید این چیپست اولین نسلی بود که پردازنده ها با رم های پرسرعت DDR4 عرضه شدند و در همه رده های کاربری، انقلابی به پا شد. برای سگمنت میان رده و رده پایین، استفاده از فناوری های جدید مانند درایوهای پرسرعت M.2 در کنار رم های DDR4، کارایی را به طور چشمگیری افزایش می داد و سلطه اینتل در این رده بیش از 4 سال ادامه داشت. در حال حاضر طبق خبرهایی که شرکت های سازنده سخت افزار به بیرون درز پیدا می کند، اینتل در تامین پردازنده های رده پایین و چیپ ست محبوب H110 با مشکل روبرو شده و قصد بازنشسته کردن این چیپست و معرفی نسل های جدیدتر را دارد که این امر منجر به تنش در بازار جهانی شده و مادربردها و پردازنده های این نسل اینتل به طور چشمگیری افزایش قیمت داشته اند. از نگاه کاربر، این افزایش قیمت به صرفه نخواهد بود و نتیجه آن هزینه بیشتر برای یک سیستم رده پایین است. چاره کار چیست؟ بی شک موفقیت های رقیب دیرین اینتل یعنی شرکت AMD را به یاد دارید. برگ برنده و تنها شانس سگمنت میانرده، استفاده از مادربردهای رده پایین AMD است. در زمان معرفی مادربردهای سری 300 شرکت AMD، کسی فکر نمی کرد که قدرت پردازنده های سری Ryzen در حدی باشد که اینتل را مجبور به واکنش کند. حال که حدود 2 سال از معرفی اولین نسل Ryzen می گذرد، درک قدرت سیستم های خوش قیمت بر پایه AMD بر همه روشن شده و حال با اتفاقات جاری، چیپست A320 از AMD جایگزین شایسته و قدرتمند نسل ششم اینتل خواهد بود.
Prime A320M-C R.2 بهترین جایگزین برای مادربوردهای میان رده اینتل
در بین انبوهی از مادربردهای سری A320 ایسوس مانند مادربردهای EX-A320M-GAMING، PRIME A320M-A، PRIME A320M-E، PRIME A320M-Kو PRIME A320M-C R.2 از دیدگاه تجاری و صنعتی، زمانی که قیمت و بودجه حرف اول را در تعیین مشخصات سیستم می زند، ارزشمند ترین مادربرد، Prime A320M-C R.2 خواهد بود. با داشتن رابط های کامل USB از نسل دوم تا جدید ترین آن یعنی USB 3.1 در کنار رابط های قدیمی مانند COM و LPT، به همراه تجهیز بودن به درگاه های M.2 و پشتیبانی از NVMe، و خروجی تصویر با سه حالت HDMI، DVI-D و VGA، تمام نیازهای یک سیستم را برای امور روزمره رفع خواهد کرد. در برخی مشاغل، دستگاه های قدیمی مبتنی بر رابط PCI نیز وجود دارد که ایسوس با درنظر گرفتن یک اسلات PCI مجزا، امکان نصب و استفاده از همه سخت افزارها را با رابط های مختلف امکان پذیر ساخته است.
دوام و کیفیت رده صنعتی این مادربرد نیز با داشتن لیست بلند بالایی از قطعات سازگار مانند انواع حافظه، دیسک، پردازنده (QVL List) بهترین جایگزین برای مادربردهای میانرده و رده پایین اینتل در حال حاضر مبدل گردیده است.
مادربردهای سری AMD ایسوس را فقط با گارانتی شرکت ماتریس در کشور بخواهید. در صورت نیاز به تامین قطعات به منظور پروژه ها، می توانید با ارسال ایمیل به آدرس info_op@acbh.co به طور مستقیم با ایسوس در این زمینه در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید