چندی پیش، مطلبی را برای شما عزیزان منتشر کردیم که به مشکلات وب سایت “ایسام” در زمینه خرید و فروش آنلاین می پرداخت؛ که البته پس از پیگیری های تلفنی، متاسفانه پاسخ قانع کننده ای دریافت نکرده و دلیل این شیوه عجیب ایسام هیچگاه برای ما روشن نشد؛ همواره بخشی از مشکلات کاربران در وب سایت های خرید و فروش، احراز هویت، اعلام مشخصات واقعی شخصی و کالایی است که برای فروش در این وب سایت و یا اپلیکیشن ها گذاشته می شود. حالا با بالا گرفتن مشکلاتی مانند مسئله ای که از وب سایت ایسام بدان پرداختیم، رئیس محترم پلیس فتای تهران مصاحبه ای را در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان انجام داده است که مطالعه آن را به تمامی کاربران توصیه می کنیم:
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: مالکان سایتهای خرید و فروش اموال دسته دوم باید اطلاعات خریداران و فروشندگان را در اختیار پلیس قرار دهند.
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با فروش اموال مسروقه در سایتهای خرید و فروش اموال دست دوم اظهار کرد: سایتهایی در فضای مجازی در حال فعالیت هستند که کارشان خرید و فروش اموال دست دوم و مستعمل است. وی با بیان اینکه باید راهکارهای شناسایی کاربران برای مراجع مختلف تبیین شود، افزود: اشخاصی که از این طریق فعالیت میکنند، توسط پلیس فتا قابل شناسایی هستند، در همین راستا باید مالکان سایتها و کانالهای فروش اموال دست دوم، افرادی را که مرتکب جرم میشوند را به پلیس معرفی کنند.
سرهنگ کاظمی گفت: تاکنون درباره این موضوع در پلیس فتای تهران بزرگ هیچ پروندهای تشکیل نشده و شاکی در این خصوص به ما مراجعه نکرده است. وی افزود: فروش اموال مسروقه موضوعی است که از قدیم مطرح بوده و پلیس آگاهی نیز با شناسایی متخلفان، نسبت به دستگیری مالخرها اقدام میکرد و اکنون اینگونه جرائم در فضای مجازی در حال انجام است. رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه تعداد این سایتها روزانه در حال افزایش است، گفت: پلیس فتا به مالکان سایتهای خرید و فروش اموال دست دوم هشدارهای لازم را داده است، لذا مالکان این سایتها موظف هستند تا خریداران و فروشندگان متخلف را به پلیس معرفی کنند، در غیر این صورت با حکم قضایی با متخلفان برخورد میشود و همچنین این سایتها مسدود خواهند شد. وی افزود: این سایتها بستر مناسبی را برای مجرمان فراهم میکنند تا اموال دست دوم مسروقه را به فروش رسانند. همان گونه که در فضای حقیقی هرگونه معاملهای نیازمند شناسایی هویت خریداران و فروشندگان است، در سایتها و فضای مجازی نیز هویت معامله کنندگان اموال باید به صورت 100درصدی شناسایی و مشخص شود و صرفا این شناسایی منوط به دریافت شماره تلفن و اسم اینترنتی نیست.
سرهنگ کاظمی گفت: پلیس فتا برای مقابله با سوء استفاده کنندگان در این حوزه اقدامات لازم را انجام میدهد تا بتواند برای شهروندان بستری امن و پایدار فراهم کند و آنان بتوانند با خیال آسوده در سایتها و فضای مجازی به خرید و فروش اقدام کنند.
دیدگاهتان را بنویسید