کمپانی اپل در روزهای اخیر با معرفی پردازنده مجتمع A12X غوغایی به راه انداخته است. اپل که در اوج خود تنها موفق به طراحی پردازنده های آیفون آن هم بر اساس معماری های ARM شده بود، به تازگی نتایج تمرکز خود بر روی یک تراشه SOC اختصاصی را در حالی منتشر کرده است که آیپد پروهای 2018 از آن سربلند بیرون آمده اند. A12X Bionic پردازنده ای است که در جایگاه خود نسبتا توان مناسبی دارد. A12X Bionic دارای 10 میلیون ترانزیستور فعال است که به دلیل بزرگ شدن ابعاد آن و تولید در لیتوگرافی 7 نانومتری، دست اپل حسابی برای توسعه آن باز بوده است.
این تراشه به 8 هسته منطقی را در 2 کلاستر مجزا یدک می کشد. بنچمارکهای منتشر از آن، در مقایسه با مدلی که از پردازنده Intel Core i7 8650U را در خود حمل می کند، بسیار جالب و البته بالاتر است. از سوی دیگر کنفرانس اپل به همراه معرفی یک سری جدید از کامپیوترهای همراه مک بوک بود که عمدتا با CPU های فوق کم مصرف اینتل رونمایی شده اند.
اگر تولید کنندگان لپ تاپ های هیبریدی و متوسط از نظر پردازشی، از پردازنده های ARM در کنار ویندوز 10 استفاده می کنند، پس چرا اپل از A12X Bionic برای این منظور استفاده نکند؟ بنچمارکهایی که در Geekbench 4 منتشر شده است، حاکی از آن است که دست کم یک مک بوک با سیستم عامل مک (Mac OS) در این پایگاه داده با پردازنده A12X مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته است که البته نتایج بدست آمده چندان هم بد نیستند. بد نیست بدانید که نتایج بدست آمده، در کنار حافظه های رم LPDDR3 است که با فرکانس 2133 مگاهرتز، از بسیاری از رم های DDR4 کنونی پایین تر است. پس این احتمال وجود دارد که با استفاده از رم های DDR4 جدید، حتی نتایج به مراتب بالاتری بدست آید. MacBook Pro نسخه 2018 با پردازنده Core i9-8950HK موفق به کسب امتیازهای 5627 در تک هسته و 21571 در حالت تمام هسته شده است.
این در حالی است که A12X مورد استفاده در مک بوک یا iPad Pro برابر با 5020 در تک هسته و 18217 در حالت تمام هسته است. هر چند که این بنچمارک نمایانگر تمامی قابلیت های یک CPU نبوده و نمی توان آن را به تنهایی معیار قرار داد، اما آینده در اختیار CPUهای قدرتمند و کم مصرفی است که به تازگی به کامپیوترهای قابل حمل نیز نفوذ کرده اند.
شما که قضاوت میکنید بدون اطلاعات چیزی نمیشه واقعا گفت بهتون جز اینکه اطلاع ندارید نظر ندید ….
بعید میدونم معماری کامپیوتر خونده باشی شما ؟!
هیچ ادمی هم روی کره زمین نمیدونه x64 چیه جز شما
با سواد فوق العادتون و اسکرین گرفتن از notebookcheck و البته ادبیات فوق العادتون همه چیز نمایانه
بحث علمی هم نیاز به جنبه داره
نقل قول : “از خودت نپرسیدی چطور MAC و برنامه هاشو رو قراره اجرا کنند؟”
شما اگه اکتشاف کردی که چطور میشه این کار رو انجام داد بیا بگو تا مهندسان اپل هم بهرمند بشند :o:-)) :-))
این چیزی که شما به اشتباه داری برای خودت توضیح میدی، ربطی به معماری نداره و در اصل چیزی هست به نام شبیه سازی. به این معنی که مثلا میشه دستورالعمل های Native معماری ARM رو بر روی یک پلتفرم بر مبنای معماری x86 اجرا کرد و بلعکس.
فکر کردی Emulator هایی مثل BlueStacks یا MeMu یا Nox Player و… چطور این کار رو انجام میدن؟ =)) خوب به همین روش.
این چیزهایی که شما از خودت بافتی، اصلا ربطی به اون متن انگلیسی نداره.
این که گفتید “معماری ARM تصمیم گرفت که یک کامپایلر در معماری CPUها استفاده کند” رو از کجا درآوردید؟ :smiley3
هرکسی برای خودش مهندس هست ولی نباید فکر کنه علامه دهر هست و بخاد تصورات اشتباه خودش رو به دیگران قالب کنه و بدتر از اون بدنبال توجیه کردن باشه. در مقابل حرف درست دیگران باید متواضع بود.
این مهندس ما رو اذیت نکنید. 😡 اگر قرار بود بفهمه همین توضیحات دوستان کافی بود
وقتی واقعا فکر میکنه A12X یک پردازنده x86 محسوب میشه دیگه بعیده از مهندسان اپل هم کاری بر بیاد، چه برسه به ما.
پس بزارید به حال خودش باشه.
با خط قرمز براتون علامت زدم قشنگ قابل دید باشه برات
دوست عزیز از سال 2014 معماری آرم با قابلیت پشتیبانی از دستورالعملهای ۶۴ تولید شد که متاسفانه شما عزیزان بدون مطالعه کافی نظر می دهید.
Here’s what’s different about things this time around. Instead of requiring developers to create ARM-specific versions of x86 applications from scratch, those applications will be emulated on the platform. When an application is first run, it will be translated from x86 into native ARM64 instructions, and cached both in-memory and on disk for future use. These Compiled Hybrid Portable Execution DLLs (CHPE, pronounced “chippie”) are where the magic happens. These files contain native ARM code and interface with the WOW (Windows on Windows) abstraction layer.
پس از خودت نپرسیدی الان CPUهای معماری ARM چطور ویندوز 10 رو اجرا می کنند؟ از خودت نپرسیدی چطور MAC و برنامه هاشو رو قراره اجرا کنند؟ چیزی در مورد کامپایلر میدونی شما کلا؟ برای اینکه برنامه های X64 و 32 بیتی محدود شده بودند معماری ARM تصمیم گرفت که یک کامپایلر در معماری CPUها استفاده کند. اگر دقت کنید حتی توی برخی از بنچمارکهای وابسته به معماری X86 می بینید که جلوی CPUهای معماری ARM نوشته شده X86. به همین علت است. لطفا وقتی اطلاعات کافی ندارید لزومی ندارد برای همون اولین بار هم نظر بدید.
دوست عزیز معماری این پردازنده ARM v8 هست که از الگو شرکت کوالکوم استفاده میشه و به هیچ عنوان پردازه x86 نیست
تفاوت v8 و v7 تمرکز روی پردازش ممیز شناور floating point و افزایش مستقیم سرعت پردازش بوده
قبل از طراحی و ساخت پردازنده x86 نیاز به اسناد ریجیستر نیاز هست که فقط در اختیار amd – intel – VIA هست
گاهی مقاله های عجیبی دیده میشه اما بار اولی بود که نظر دادم
64bit به معنای پهنای باند 64 بیت داده است
اما معماری مبتنی بر arm هست
لینک ([url]”https://www.notebookcheck.net/Apple-A12X-Bionic-SoC.354571.0.html”[/url])
کشف جدید محندص سایت سخت افزار :
“A12 هم یک تراشه 64 بیتی هستش که X86 محسوب میشود” :-((:-(( =))=))
برو نظرت رو پاک کن تا مایه خنده نشده =))
آقای باسواد :smiley3 X86 و ARM کلا دو معماری متفاوت هستن. a12x ارم هست نه x86
معماری با 64 بیت فرق داره عزیز جان. برو یکم مطالعه کن
اشتباه ننوشتیم دوست عزیز.جا به جا بود.پردازنده A12 هم یک تراشه 64 بیتی هستش که X86 محسوب میشود.
آمارها رو که اشتباهی نوشتید
مقادیر 5627/21571 مربوط به x86 هست نه A12X Bionic