با کاهش جهانی تقاضا برای PC، دورهی جدیدی از عدم قطعیتها برای این صنعت تکنولوژی محور گزارش شده اما با این وجود مشخص شده که AMD در بخش فروش پردازنده های x86 رکورد جدیدی را ثبت کرده است.
با وجود چشمانداز کوتاه مدت و اغلب منفی برای بازار PC، کمپانی AMD به طور پیوسته و مداوم شاهد پیشرفت و رشد فروش بوده و در همین راستا Mercury Research گزارش تحقیقی خود را برای سه ماهه اول 2022 منتشر کرده و در آن نشان داده شده که AMD در چندین بخش بازار در حال کسب سهم بیشتر است. با این حال اینتل هنوز در تمامی این بخشها اول است.
AMD سهم فروش کلی 25.6 درصدی از بازار CPU را حالا با فروش 27.7 درصدی جابجا کرد
بر اساس این گزارش AMD با سهم کلی فروش 27.7 درصدی پردازنده های x86 رکورد جدیدی را ثبت کرد و با این ارقام سه ماهه اول 2022 را به پایان رساند. این آمار شامل تمام CPU های مجزا، SoC و چیپهای اینترنت اشیاء میشود. آمار کنونی نشان دهندهی افزایش 7 درصدی ای ام دی نسبت به سال گذشته است.
سهم اینتل از این بازار در سال گذشته 79.3 درصد بود و در سه ماهه اول سال جاری، به 72.3 درصد افت پیدا کرد و اگر این روند در طی پنج سال آینده ادامه دار باشد شاهد افزایش بیشتر سهام AMD از بازار CPU خواهیم بود. این مقدار فروش AMD رکورد قبلی این کمپانی با رقم 25.6 درصد را جابجا و طبقه گفتههای Mercury Research ای ام دی در تمام بخشهای بازار پیشرفتهایی در زمینهی فروش کسب کرده است.
در بخش CPU های دسکتاپ به استثنای اینترنت اشیاء، شرکت AMD نزدیک به 18.3 درصد از فروش بازار را از آن خود کرد اما این رقم همچنان یک درصد کمتر از سال گذشته بود. در بخش CPU های سرور نیز اینتل 88 درصد از سهم بازار را در سه ماهه ابتدایی امسال در دست دارد اما این کمپانی در این بخش کاهش 2.7 درصدی نسبت به همین مدت زمانی در سال قبل را تجربه کرده است.
اینتل همچنان در تمام بخش ها با اختلاف پیشتاز است اما AMD رشد کند و مداومی را تجربه میکند
AMD در این بازار مانند لاک پشت عمل میکند و از لحاظ رسیدن به فروش اینتل بسیار کند است اما این کمپانی در سالهای گذشته موفق شده که سال به سال با مقدار کم و مداوم، سهم فروش خود را افزایش دهد. در بخش پردازندههای لپ تاپ نیز ای ام دی به لطف عرضه پردازندههای سری 6000 با معماری +3 Zen توانست سهم افزایشی 4 درصدی نسبت به سال قبل را کسب کند.
با توجه به روند موفق AMD، موسسه Mercury خاطرنشان کرد که هنوز جای نگرانی برای این صنعت وجود دارد و در سه ماههی گذشته فروش کلی CPU های دسکتاپ 30 درصد کاهش داشته است. به نظر میرسد که این کاهش به دلیل تقاضای ضعیف برای PC، قرنطینههای مربوط به کووید 19 و بحران بی پایان تراشه است.
عه؟ من گیج شدم. کاربران finish و intel inside گفته بودن که بعد از نسل 12 سهم amd میاد زیر ده درصد. پس چرا اینطور شد؟
چون حرف مفت میزدن 🙂