چند روز پیش در خبرها اعلام شد که دو برنامه هاتگرام و تلگرام طلایی با اعلام اینکه قرار است مستقل از نسخه اصلی برنامه، یعنی تلگرام به فعالیت خود در داخل کشور ادامه دهند، فیلتر نخواهند شد. اما به نظر میرسد که این موضوع آن چیزی نبوده که دیگر پیامرسانهای داخلی به دنبال آن باشند.
فیروزآبادی، دیر شورای عالی فضای مجازی با حضور در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به ضعف پیامرسانهای داخلی علت آن را ضعیف بودن بخشی خصوصی کشور اعلام کرد. او البته اعلام که در بخشهایی قویی هستند اما تمایل و رغبتی به سرمایهگذاری در بخش پیام رسانهای داخلی ندارند. او معتقد است که این بخش هم باید مانند فولاد و پتروشینی نیاز به حمایت دولت دارد و دولت باید فضای لازم را برای ایجاد پلتفرمهای مناسب ملی در داخل کشور فراهم کند. فیروزآبادی در رابطه با چگونگی این حمایت گفت:
ما یک مصوبه حمایتی در شورای عالی فضای مجازی داشتهایم که در حقیقت روال صدور مجوز را برای پیامرسانها تسهیل کردهایم که البته متأسفانه این سند اجرا نشده و هنوز این قسمت زمین مانده است. البته بعد از صدور مجوز در حقیقت تسهیلاتی در نظر گرفته بودیم از جمله اتصال به شبکه، و ما منتظر هستیم که دو پیام رسان سروش و گپ را که از بین پنج پیام رسان انتخاب کردیم به شبکه متصل شوند که خود همین اتصال به شبکه باعث قدرتافزایی آنها خواهد شد. فازهای بعدی حمایتی نیز آن است که به اصطلاح سختافزارهای بیشتری در اختیار پیامرسانهای داخلی قرار دهیم البته معتقدیم بایستی بیش از اینها حمایت صورت گیرد.
او در خصوص وضعیت دو پیامرسان وابسته به تلگرام گفت که طبق دستور آنها تا آخر آذر ماه اینترنت این دو پیامرسان قطع خواهد شد تا مستقل از تلگرام کار کنند. آنها هم قول دادهاند که تا همین زمان آماده شوند. اما پیامرسانهای داخلی توقع دارند که مردم برای مدتی از هاتگرام و طلاگرام محروم شوند تا به تدریج به سمت آنها گرایش پیدا کنند. فیروزآبادی معتقد که پیامرسانهای داخلی ظرفیت پذیرش کل کشور را ندارند و به همین علت به پوستههای تلگرام فرصت داده شد که برای مدتی فعالیت کنند و تا زمان خودکفایی نیاز مردم را برطرف کنند. به عقیده او شکلگیری پیامرسانی که بتواند پاسخگوی نیاز کارابران باشد نیاز به صدها میلیارد تومان سرمایهگذاری دارد و تصور راهاندازی پیامرسان ملی با 5 میلیارد تومان اشتباه است، از این رو آنها باید به سراغ بخش خصوصی بروند.
وقتی علنن دارن میگن به پیام هاتون دسترسی داریم و هر وقت نیاز بشه هرکاری می کنیم مگه من مغز خر خوردم از پیام رسانهای داخلی یا هات تلگرام و تلگرام طلایی استفاده کنم بخدا شرکتهای اروپایی خودشون علنن میگند جوری پیامهای شما رو رمزگذاری می کنیم که خودمونم نتونیم به اون دسترسی پیدا کنیم و برای هک این سیستم ها هم جایزه تعیین می کنند اونموقع تو ایران به همین راحتی به اطلاعات و پیام های ما میتونه دسترسی داده بشه. واقعا نمیشه به این جاسوس گرام ها و پیام رسانهای داخلی اعتماد کرد.
اعتماد شرط اصلی موفقیت یک شرکت با مشتریانش هست.
الان شما ببینید تو ایران یه مسئول یه حرفی رو میزنه به روز و ساعت نمیکشه حرفش سریع رد میشه توسط دیگران یا اصلا خودش میگه کی! من هم یه همچین حرفی نزدم دشمن گفته! دشمن!!! خخخ بخدا تو این مملکت گیر کردیم.
یه عمره دارن با حالت دستوری و زوری اقتصاد رو میچرخونن . وقتی اعتماد مردم رو از دست بدید دیگه کل سرمایه هاتونو از دست میدید . مردم اعتمادشون به کشورهای خارجی بیشتر از شما داخلیاست ک صبح تا شب سرتون تو زندگی مردمه . از نحوه پوشش نوع اعتقادات گرایشها و … :-q
با اینکاراشون فقط لج مردم رو در میارن:emoji4 من به شخصه مجبور بشم با اطرافیانم از طریق ایمیل ارتباط برقرار میکنم، اما پیامرسان داخلی نصب نمیکنم… اگر این هزینه های مسخره و کاملا بیهوده رو صرف مشکلاتمون بکنن خیلی خوشحال تر میشیم …