مدیرعامل استودیوی Striking Distance از شرایط بحرانی توسعه Callisto Protocol میگوید که صحبتهای او جالب توجه است. شما اغلب نمیبینید که رییس یک شرکت بیان کند شرایط کاری استودیوی آنها چقدر بد است؛ اما، این بار «گلن شوفیلد» (Glen Schofield)، مدیرعامل استودیوی Striking Distance توسعه دهنده بازی Callisto Protocol در کمال تعجب چنین کاری انجام داده است. او در توییتی که اکنون حذف شده است، درباره شرایط بد کاری خود صحبت کرده که در ادامه به آن میپردازیم. با ما بمانید.
- توزیع مساوی سبک نبرد دور و نزدیک در بازی The Callisto Protocol
- توسعه بازی ترسناک The Callisto Protocol با الهام از وحشت واقعی + تریلر
- فناوری AMD FSR 2.0 در دسترس توسعه دهندگان Xbox – اضافه شدن بازی جدید به لیست پشتیبانی
شرایط بحرانی توسعه Callisto Protocol در استودیو
دیدن اظهارات نامشخص از سمت مدیران شرکتهای ساخت بازی بسیار معمول است. به ویژه در مورد «اکتیویژن-بلیزارد» (Activision Blizzard) و «یوبی سافت» (Ubisoft) این موضوع برجستهتر از همیشه بوده و شاهد مشکلات فرهنگی از جمله تجاوز، سوء استفاده و تبعیض جنسیتی بسیاری در محیط کاری آنها هستیم. با این وجود مدیران هرگز از شرایط نامناسب محیط استودیوهای خود صحبتی به میان نمیآورند و همه چیز را خوب جلوه میدهند. برخلاف همیشه اکنون شوفیلد درباره شرایط بحرانی توسعه Callisto Protocol در استودیوی خود گفته است که البته اظهارات او نیز جای بحث دارد:
من فقط در مورد شرایط حضور بازی در یک رویداد صحبت میکنم. ما 6 الی 7 روز در هفته کار میکنیم و البته که کسی ما را مجبور نمیکند. خستگی، فشار کاری، مشکلات همهگیری ویروس کرونا و موارد دیگر همه چیز را سختتر کرده است؛ اما، ما در حال کار هستیم. باگها، اشکالات، رفع ایرادات و موارد زیادی که شاید 12 تا 15 ساعت در روز زمان میبرند. ساخت بازی چنین شرایطی دارد و بسیار سخت است. شما باید در طول ناهار و شام خود نیز کار کنید و تنها زمانی این کار را انجام میدهید که آن را دوست داشته باشید.
محیط کاری سمی
باید بگوییم که انتشار چنین توییتی از سمت مدیرعامل یک استودیو تا حد زیادی گیج کننده است. البته اولین چیزی که در این باره میدانیم، این است که استودیوی Striking Distance ظاهرا فرهنگ کاری منزجرکننده و نامناسبی دارد که روحیه کارمندان خود را تخریب میکند. آنها روزانه 12 تا 15 ساعت و در هفته 6 تا 7 روز کار میکنند. این اعداد به این معنی است که کارمندان آن بین 72 تا 105 ساعت در هفته باید در حال کار کردن باشند و وقتی برای زندگی کردن ندارند! شوفیلد ادعا میکند که این شرایط زیاد هم بد نیست و با استفاده از کلماتی مانند «این شرایط ماهیت ساخت بازی است»، «کار سختی است»، و «در صورتی که آن را دوست داشته باشید انجامش میدهید» به عنوان سرپوشی برای شرایط نامساعد محیط کاری استفاده میکند.
واقعیت این است که صنعت ساخت بازی به خاطر رفتارهای نامناسبی که با کارمندان خود دارد، بدنام است و همیشه افرادی را که خود را از کار زیاد نمیکشند، سرزنش میکند. وقتی استودیوهایی مانند Blackbird Interactive میتوانند Homeworld 3 را به تاخیر بیاندازند و کار چهار روزه در هفته و بهبود تعادل بین کار و زندگی کارمندان و گرفتن بهترین نتیجه از آنها را پیادهسازی کنند، نگرشهایی مانند نگرش شوفیلد باید مورد توجه قرار گرفته و به چالش کشیده شود. ما هم به سهم خودمان امیدواریم که شرایط بهتر شود و انتقادات وارد شده به این محیطهای کاری سمی تاثیر مثبتی روی کیفیت زندگی کارمندان آنها داشته باشد.
نظر شما درباره شرایط بحرانی توسعه Callisto Protocol در استودیو چیست و آیا با دیدگاه شوفیلد در این زمینه موافق هستید؟ دیدگاههای خود را برای ما در بخش نظرات سایت بنویسید.
دیدگاهتان را بنویسید