چین پس از کشف یک ماده معدنی جدید که میتواند یک منبع انرژی احتمالی در آینده لقب گیرد قصد دارد سه ماموریت بدون سرنشین به ماه را انجام دهد. رقابت فضایی میان ایالات متحده آمریکا و چین با شروع ماموریت آرتمیس در حال افزایش است و روز شنبه اداره ملی فضایی چین مجوز پرتاب سه ماموریت مداری بدون سرنشین به ماه طی 10 سال آینده را دریافت کرد.
در همین راستا بر اساس گزارش روزنامه دولتی Global Times، چین سومین کشور است که یک ماده معدنی جدید را در ماه کشف کرده و آن را Changesite-(Y) نامیده است. چین در ماموریت خود به ماه در سال 2020 نمونههایی از مواد تشکیل دهنده سطح ماه را بازیابی کرد و همین روزنامه دولتی گلوبال تایمز، گزارش شده که نمونهها شامل یک ماده معدنی فسفات کریستال بوده که در سنگهای روی سطوح ماه یافت شده است.
چین پس از کشف یک ماده جدید که میتواند منبع انرژی احتمالی در آینده باشد اکتشافات جدید را برنامه ریزی کرده است
این ماده معدنی حاوی هلیوم 3 است که به عنوان یک منبع انرژی احتمالی برای آینده توصیف شده است. کشفیات جدید چین ممکن است پس از به تعویق افتادن ماموریت آرتمیس 1 برای بار دوم فشار بیشتری بر ایالات متحده وارد کند تا تلاش خود را در این زمینه افزایش دهد.
استخراج مواد معدنی و انرژی محور از ماه میتواند منبع بعدی تنش بین کشورها باشد و نه تنها بر روی زمین بلکه در فضا نیز این مناقشات ادامه یابد. ناسا در همین رابطه در حال بررسی قطب جنوبی ماه است، جایی که چین قصد دارد یک ایستگاه تحقیقاتی با همکاری روسیه بسازد.
چین در چند سال گذشته تلاش خود برای اکتشاف در فضا را افزایش داد و این کشور با ساخت یک ایستگاه فضایی، قرار دادن مریخنورد بر روی این سیاره به رقابت خود با ناسا سرعت بخشیده است. بر اساس اعلام ناسا، ایالات متحده تنها کشوری است که فضانوردان را بر روی ماه قرار داده و آخرین فرود آنها تقریبا 50 سال پیش بوده است، اما در 50 سال آینده این وضعیت احتمالا تغییر کند.
دیدگاهتان را بنویسید