طبق گزارش اخیر منتشر شده توسط بلومبرگ اینتل در حال برنامهریزی برای اخراج فراگیر کارکنان خود در شش سال اخیر است. در گزارش رسانه آمریکایی همچنین اذعان شده که این اقدام پیش رو، احتمالا بر هزاران نفر از کارکنان 113,700 هزار نفری این شرکت، به ویژه در بخشهای فروش و بازاریابی تاثیر خواهد گذاشت و احتمال این وجود دارد که به زودی و حتی در همین ماه اکتبر نیز این اتفاق رخ دهد.
بلومبرگ همچنین بیان کرده که آخرین اخراج عمده کارکنان اینتل در سال 2016 اتفاق افتاده است. احتمال اخراج گسترده کارکنان اینتل، جدیدترین نشانه از وجود مشکلات عمده در بخش PC و تولید سختافزار کامپیوتر است. در همین راستا درآمد سالانه اینتل در سه ماهه دوم امسال کاهش محسوسی را تجربه کرده و از رقم 19.6 میلیارد دلار در سال گذشته به 15.3 میلیارد دلار رسیده است.
این اولین اخراج گسترده کارمندان اینتل در 6 سال گذشته است
این کاهش درآمد ناشی از افت فروش در بخش PC و سرورهای تجاری بود و سه ماهه سوم امسال Intel نیز به همین ترتیب تیره و تار بود. انویدیا نیز دیگر شرکت بزرگ در این بخش به دلیل از بین رفتن تقاضا در راستای کمبود GPU و کاهش تقاضا برای ارزهای دیجیتال، وضعیت تقریباً مشابهای دارد و پیش بینی درآمد سه ماهه این شرکت 1.4 میلیارد دلار کمتر از انتظار آنها بوده است.
AMD نیز اگر از موقعیت ضعیف اینتل در بازار سرور بهره ببرد، همچنان نشان دهنده این است که تخمین درآمد سه ماهه سوم خود را تا حدود یک میلیارد دلار به دلیل تقاضای ضعیف کامپیوترهای شخصی از دست داده است. با شروع همهگیری کرونا، تقاضای کسب و کارها و درخواستهای فردی برای کامپیوترهای شخصی و قطعات آن با افزایش بسیار بالایی روبرو شد، هماکنون با فروکش کردن همهگیری کرونا تقاضا برای این محصولات به شدت کاهش یافته به دلیل اینکه در یک و دو سال اخیر خریدها در این زمینه انجام شده و حالا صرفا افرادی کمتری به PC نیاز دارند.
تحلیلگران برجسته هماکنون نمیتوانند در مورد میزان انقباض بازار کامپیوترهای شخصی در سال جاری به توافق برسند، اما همه آنها متفق القول هستند که به دلیل کاهش هزینه کرد مصرف کنندههای فردی و تجاری، فروش به میزان دو رقمی کاهش یافته است.
در همین راستا IDC اذعان کرده که فروش سه ماهه سوم امسال نسبت به سال گذشته 15 درصد کاهش یافته است و این تازه خوشبینانهترین رقم عنوان شده است. در همین رابطه برخی تحلیلگران دیگر این کاهش فروش را بین 18 تا 19.5 درصد پیشبینی کردهاند.
چجوری کارت گرافیک داخل پی اس 5 و ایکس باکس سریس ایکس یجوریه که همه بازی ها رو در حد پی سی میکشه ولی قیمت کل کنسول با همه چیزش میشه 20 میلیون ولی برای کامپیوتر فقط یک کارت گرافیک بالای صد میلیون هستش؟ معلومه پول الکی میگیرن. کارت گرافیک نباید انقدر گرون باشه
چه گیمر خفنی چه اطلاعات درستی چه نتیجه گیری فوق العاده ای :دی
کارت گرافیک های amd که تو کنسول استفاده میشه تاکید میکنم تو کنسول ، توانایی پردازش ray tracing ندارن ، اما کارت گرافیک های پی سی علاوه بر amd, انویدیا هم هست که انویدیا سری های rtx پردازش ری تریسینگ انجام میده و اومده تو سری های بالا ردع هسته های تنسور گذاشته فقط برای پردازش ری تریسینگ که افت فریم ریت نده علاوه بر اون نرم افزار dless رو معرفی کرد که خود اون نرم افزار و تکنولوژی باز هم جلو افت فریم ریت رو میده همچنین تکنولوژی انویدیا رفلکس رو داده بیرون که جلو لگ سیستم رو میگیره این تکنولوژی تو کارت گرافیک های amd radeon نیست علاوه بر این پردازنده های اینتل که یکه تازی میکنن مخصوصا سری های رپتور لیک که معمای متفاوت و سرعت ییشتری نسبت به رایزن ارائه میدن و الانم amdاز معماری ایکس هشتاد و شش اینتل استفاده میکنه ،بنابرین گرون تر خواهد بود نکته بعدی اینکه فریم ریت یک پی سی گیمینگ که بالای ۱۰۰ تومن هست فریم ریت بیشتری نسبت به کنسول میده و علاوه بر آن تو پی سی علاوه بر گیم بازی کردن کارای دیگه ای هم میشه انجام داد از سرچ کردن تو گوکل تا رندر گیری و ترید کردن و… اما کنسول فقط برای بازی کردن برای همین پی سی هزینه بیشتری میطلبه :)))
intel &nvidia
پی سی تا ابد ما بقیش سوسول بازیه
خوب معلومه. وقتی صفحات ikea سوئد را ورق می زنید؛ عکس یک کامپیوتر دسکتاپ هرگز پیدا نمی کنید. مگر سوئدی ها کم پولدارند؟ در تمام دکوراسیون ها از لپ تاپ یا تبلت و…استفاده شده. اینکه عده خاصی در جهان و بطور ویژه در آمریکا سیستم های عجیب و غریب با قیمت های سرسام آور می بندند؛ روز بروز در حال کاهشند. در کشور خودمان هم کسی همسر و فرزند داشته و شغل اصلی اش وابستگی به پردازش های سنگین نداشته باشد؛ نمی آید در این وانفسا و گرانی افسارگسیخته، با ۲۰۰-۳۰۰ میلیون پول و بلکه بیشتر، کامپیوتر گیمینگ ببندد! اگر کمی منطقی فکر کند؛ می بیند که با این پول کارهای بهتری می شود برای خانواده انجام داد. یک عده هستند مثل آقا زاده ها یا ثروت های بادآورده که خوب، دستشان برای هر کاری باز است. خلاصه اینکه اگر خود این تولیدکنندگان، سعی در کاهش هزینه ها و تجملات اضافی نکنند؛ روزی همین بازار دسکتاپ را هم از دست می دهند و دسکتاپ سطح پایین مخصوص ادارات فقط خواهند فروخت.
هنوز مشغول تبلیغ اقتصاد مقاومتی هستی؟ خوبه آدم به امید زندست :))