سامسونگ در 12 سال گذشته به عنوان پرفروش ترین برند جهان در حوزه تلویزیون نام خود را به ثبت رسانده و در رتبه دوم، رقیب هموطن آن یعنی LG به عنوان بزرگترین سازنده تلویزیون های OLED، رتبه بعدی را به خود اختصاص داده است. چینی ها که به مانند بازار DRAM متوجه سودآوری و قدرت این شاخه مهم از تجارت الکترونیک شده اند، سالهاست که در پا به پای کره ای جهان را درمی نوردند.
حال موسسه های IHS و Business Korea اعلام کرده اند که برای نخستین بار، فروش تلویزیون های چینی موفق به عبور از شرکت های کره ای شده است. هر چند که برندهای Samsung و LG همچنان بر مسند قدرت جهانی نشسته اند، اما تعدد برندهای چینی نیز موردی قابل توجه است. در 3 ماهه نخست سال 2018، تعداد 152 میلیون دستگاه در سراسر جهان به فروش رسیده است که از این تعداد، شرکت های چینی با 48.56 میلیون دستگاه، 31.9 درصد از بازار را به خود اختصاص داده اند.
همچنین شرکت های کره ای نیز با مجموع فروش 46.58 میلیون دستگاه، 30.6 درصد از بازار را در اختیار خود گرفته اند. همچنین 14.6 درصد از کل تلویزیون های فروخته شده در 3 ماهه نخست سال 2018، یعنی 22.19 میلیون دستگاه، در اختیار برندهای ژاپنی قرار دارد. افزایش فروش تلویزیون های چینی تا 3 ماهه سوم سال 2018 ادامه یافته و این شرکت ها موفق شده اند تا 34.7 درصد از بازار تلویزیون کل جهان را به خود اختصاص دهند. شرکت هایی نظیر TCL و Hisense از جمله برندهایی هستند که شاید کیفیت و کارایی Samsung و LG را نداشته باشند، اما در حال افزایش سطح فروش خود در کشورهای جدید هستند.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3
حالا چرا شرکت های چینی دیگه ای مثل star-x و غیره رو نام نیمیگرید و خیلی شرکت های چینی که بدل مارک های اصلی رو میزنند مانند سونی که روشن میشه نوشته میشه made in malaysia اما تو سایت سونی هیچ مدلی از این تلویزیون وجود نداره. قیمت مهمترین عامل فروش این نوع تلویزیون ها است و همچنین اینکه DVB-S2 هم دارند و چند تا پورت مثل سه تا پورت hdmi و VGA و …
Hisense مگه ایتالیایی نیست ؟