براساس اسلایدهایی از جلسه داخلی توییتر که توسط مالک آن، ایلان ماسک منتشر شده، این شرکت از آغاز استخدام نیرو های جدید خبر میدهد. این در حالیست که ایلان ماسک در هفتههای اخیر بیش از نیمی از کارکنان توییتر را اخراج کرده است. و همزمان صدها نفر نیز از این شرکت استعفا دادند. در اولین اسلاید منتشرشده از جلسه داخلی توییتر عبارت «ما در حال استخدام هستیم» بدون هرگونه جزئیات بیشتر درباره نحوه استخدام نیرو های جدید نشان داده میشود. ماسک میگوید که پس از تغییرات گسترده، اکنون انتظار دارد که توییتر تا حدوداً یک سال دیگر میزبان بیش از یک میلیارد کاربر فعال ماهانه باشد.
بر اساس اسلایدهایی که دادههای مربوط به اواسط نوامبر (ماه جاری میلادی) را نشان میدهند، به نظر میرسد که میزان استقبال از توییتهای مبتنیبر نفرتپراکنی از گذشته کمتر شده است. علاوه بر این، پروژه جعل هویت گسترده افراد معروف که درنتیجه ارائه سرویس هشت دلاری توییتر بلو بود، با شکست مواجه شده است.
ایلان ماسک، پادشاه پرحاشیه توییتر همواره خودش را مدافع آزادی بیان میداند و بهدنبال کاهش سختگیریهای توییتر است. او در همین راستا تصمیمی مبنی بر بازگردانی حسابهای تعلیقشده این شبکه اجتماعی گرفته است. همین موضوع نیز باعث شده که بسیاری از شرکتهای تبلیغاتی از آغاز مدیریت ماسک، همکاری خود را با توییتر را موقتاً متوقف کنند. برندهای مطرحی مثل جنرال موتورز گفتهاند تمایلی به فعالیت در پلتفرمی که محفلی برای نفرتپراکنی باشد، ندارند.
یک میلیارد کاربر فعال ماهانه تا سال آینده
اسلایدها همچنین نشان میدهند که ثبتنام کاربران جدید به بالاترین حد خود رسیده است. در هفتروزهی منتهی به 16 نوامبر (25 آبان)، به طور متوسط 2 میلیون کاربر جدید روزانه به این شبکه اجتماعی پیوستهاند. ماسک در توییت بعدی خود گفت که توییتر در مسیری قرار دارد که در عرض 12 تا 18 ماه آینده تعداد کاربران فعال ماهانه آن به بیش از یک میلیارد نفر خواهید رسید. در حال حاضر، تعداد کاربران فعال این پلتفرم چیزی حدود یکچهارم این مقدار است.
ایلان ماسک اعلام کرد که نسخه جدید سرویس اشتراکی توییتر در روزهای آینده از راه میرسد. سرویس Twitter Verified حسابهای شخصی، سازمانی و دولتی را با تیکهایی به رنگ متفاوت، جدا میکند. با فروش نسخه اشتراکی، ایلان ماسک در تلاش است وابستگی توییتر به تبلیغات را کاهش دهد.
خیلی جالبه که با همین فیسبوک و توییتر و یوتوب، اینستاگرام و… کشورها را بهم می ریزند و تا ناکجا آباد و ویرانی به مقصد مطلوبشان می رسانند و انتظار دارند که این کشورها سران و رهبران گوگل، فیسبوک؛ توییتر، آمازون و … تحت پیگرد قانونی قرار ندهند، …
تا چشت در بیاد سرباز گوبلز!
بله، درست می فرمایید. منتها اینها بقول مجید مجیدی( کارگردان) کشورهای “تثبیت شده” اند و حتی اگر علیه خودشان افشاگری کنند؛ نه تنها آب از آب تکان نمی خورد؛ بلکه همچنان مردم دنیا دوستشان دارند. و در ادامه می گوید اگر در آمریکا از هر۱۰۰ فیلم، یک فیلم ضدآمریکایی صرف مثل پلاتون، غلاف تمام فلزی، ارباب جنگ و… ساخته می شود؛ هیچ آسیبی باین کشور نمی زند. ولی ما وقتی فیلمی برای جایزه گرفتن در جشنواره روشنفکری می سازیم و خودتخریبی می کنیم؛ نهایت بهره منفی را می برند. جالبه که آنها اگر بصراحت بگویند ما فلان جا داریم زور می گوییم؛ ما جهان سومی ها بشوق آمده و دفاع هم می کنیم. الان چه توجیهی برای غارت نفت سوریه توسط آمریکا وجود دارد؟ والا روی قانون جنگل را سفید کرده اند.
ای ماسک خدای جنجال و استفاده از جنجال هست
با این کارهاش فکر کنم میخواد توجهات و کاربر بیشتر برا توییتر جور کنه
pour the water where burns :))
Dr. Mamooti
🤣🤣🤣
دمت گرررم