کمپانی “اینتل” به دنبال طرحی است که می تواند سهم آن را در بازار “الترابوک” و “لپ تاپ های باریک” به طور فزاینده ای افزایش دهد. این شرکت برای اولین بار در جریان نمایشگاه CES 2019 به پروژه ای موسوم به Project Athena اشاره کرد؛ حال اینتل اعلام کرده است که آزمایشگاه های این پروژه را در نقاطی از جهان راه اندازی کرده است.
اینتل آزمایشگاه های Project Athena را در تایپه ی تایوان، شانگهای چین و کالیفرنیای آمریکا راه اندازی کرده است. این آزمایشگاه ها بر روی لپ تاپ های باریکی کار خواهند کرد که طول عمر باتری آنها به 20 ساعت خواهد رسید! اما این تنها دستاورد طرح Project Athena نخواهد بود.
لپ تاپ های پروژه Athena به واقع به دنبال کاهش ضخامت و باریک کردن لپ تاپ ها نبوده و تنها باریک ترین های آنها را با ویژگی هایی ارائه خواهند کرد که شاید آرزوی بسیاری از ما بوده است. استفاده از ترکیب سخت افزارهای کم مصرف، از جمله برجسته ترین این ویژگی ها است. اینتل اعلام کرده است که طول عمر باتری 20 ساعته و حتی بیشتر را با موفقیت آزمایش کرده است. افزون بر آن، سرعت بالا آمدن سیستم عامل در این لپ تاپ ها بسیار بالا بوده و حتی پس از بستن درب لپ تاپ و باز کردن مجدد آن، در کوتاه ترین زمان ممکن لپ تاپ شما برای ادامه ی کار آماده است.
ویژگی دیگر لپ تاپ های پروژه Athena را می توان اتصال سریع به شبکه 5G و تزریق قابلیت های هوش مصنوعی عنوان کرد. اولین لپ تاپ های پروژه Athena در نیمه دوم سال 2019 راهی بازارهای جهانی خواهند شد. در Athena کمپانی های بسیاری شریک هستند؛ اما سخت افزار و تکنولوژی نهایی از محصولات اینتل خواهد بود. شرکت هایی نظیر ایسوس، ایسر، اچ پی، دل و لنوو نیز این لپ تاپ ها را تولید خواهند کرد. لپ تاپ های جدید عمدتا با پردازنده های 10 نانومتری Ice Lake تولید خواهند شد.
دیدگاهتان را بنویسید