نسخه سوم بتای اندروید Q با مجهز بودن به حالت Adaptive Sleep، مشکل خاموش شدن ناگهانی نمایشگر گوشی هوشمند را برای همیشه برطرف کرده است.
مطمعنا این داستان برای شما هم پیش آمده است که در حال خواندن یک مطلب در گوشی خود پس از گذشت چند ثانیه ابتدا با حالت نیمه خاموش نمایشگر آن روبهرو میشوید و سپس بهطور ناگهانی نمایشگر شما خاموش میشود در این حالت یا باید دائما انگشت خود را بر روی نمایشگر بکشید که وسط مطالعه مطلب مورد نظرتان، خاموش نشود و یا اینکه به بخش تنظیمات گوشی هوشمند خود بروید و زمان خاموش شدن نمایشگر خود را بیشتر کنید. البته هر چه قدر هم که میزان زمان روشن ماندن نمایشگر گوشی هوشمند خود را افزایش بدهید باز هم نمیتوانید زمان دقیقی که برای خواندن یک مطلب صرف میکنید را بسنجید درضمن همانطور که میدانید در بخش تنظیمات گوشی برای افزایش و یا کاهش میزان زمان خاموش شدن نمایشگر گوشی یک بازه زمانی معین بین 15 ثانیه تا 30 دقیقه تعریف شده و اینطور نیست که تا هر وقتی که دوست داشته باشید بتوانید صفحه نمایش گوشی هوشمند خود را روشن نگه دارید. این مسئله موجب میشود که هنگام مطالعه یک متن و یا مطلب بسیار مهم تمرکز خود را به طور کامل از دست بدهید و دوباره قفل گوشی خود را برای روشن شدن نمایشگر آن باز کنید تا بتوانید ادامه مطلبی که در حال مطالعه آن بودید را مجددا بخوانید.
اما خوشبختانه کمپانی گوگل در نسخه سوم بتای اندروید Q این مشکل را با قرار دادن حالت جدیدی به نام Adaptive Sleep در این سیستمعامل برطرف کرده است. حالت Adaptive Sleep موجب میشود تا نمایشگر گوشی هوشمند شما تا وقتی که تشخیص دهد حواس شما به آن است و یا در حال مطالعه مطلبی هستید خاموش نشود. اگر کارکرد این حالت همان چیزی باشد که گفته شده با بهرهمند بودن از این سیستمعامل و فعال کردن گزینه Adaptive Sleep دیگر هنگام مطالعه مطلبی به صورت ناگهانی شاهد قفل شدن نمایشگر گوشی خود نخواهید بود و به راحتی میتوانید مطلب مورد نظر و یا محتوای موردعلاقه خود را تا انتهای آن بدون اینکه کوچکترین مسئلهای پیش بیاید و یا اینکه تمرکزتان از بین برود مشاهده کنید.
به نظر میرسد که ویژگی Adaptive Sleep مشابه با حالتهایAdaptive Brightness و Adaptive Battery است. حالت Adaptive Brightness آپشنی است که رفتار کاربر نسبت به نور صفحه را میسنجد بهگونهای که در محیطهای کم نور، نور نمایشگر گوشی هوشمند را کاهش میدهد و در محیطهای پر نور، نور نمایشگر گوشی را افزایش میدهد. درواقع این آپشن برای حفظ سلامت چشم کاربر است. ویژگی Adaptive Battery نیز تمامی اپلیکیشنهایی که توسط کاربر مورد استفاده قرار میگیرند را بررسی میکند و اپلیکیشنهای گوشی کاربر را متناسب با میزان استفاده کاربر از آنها دستهبندی میکند از اینرو میزان استفاده از باتری را برای اپلیکیشنهایی که به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند به صورت چشمگیری کاهش میدهد تا موجب کاهش عمر باتری گوشی هوشمند نشوند. در این حالت اگر کاربر بخواهد اپلیکیشنهایی که به ندرت از آنها استفاده میکند که توسط ویژگی Adaptive Battery در دسته اپلیکیشنهای کم مصرف قرار داده شدهاند و بروزرسانی آنها در پسزمینه غیرفعال گردیده است را راهاندازی کند مدت زمانی کوتاهی به طول میانجامد اما در عوض عمر باتری به صورت چشمگیری افزایش پیدا میکند.
اندروید 9 از هر دو ویژگی Adaptive Battery و Adaptive Brightness بهرهمند است و به احتمال زیاد قابلیت Adaptive Sleep نیز در اندروید 10 خواهیم دید البته مسئله حائز اهمیتی که در این زمینه وجود دارد این است که احتمالا این ویژگی برای تمامی گوشیهای هوشمندی اندرویدی منتشر نخواهد شد و تنها برای یکسری از گوشیهای هوشمند که خود کمپانی سازنده باید این ویژگی را در آن قرار دهد منتشر خواهد شد. البته امیدواریم که این قابلیت کاربردی را در آینده در گوشیهای هوشمند بیشتری مشاهده کنیم تا بتوانیم بدون هیچگونه نگرانی و با خیال راحت محتوای موردعلاقه خود را مشاهده کنیم.
اس 10 پلاس سامسونگ
سلام
گوشی که در تصویر تیتر خبر هستش کدوم برند و چه مدلیه؟